انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: انواع ساندویج وپیتزا
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آموزش پیراشکی استیک :
یک پیراشکی ترد و لذیذ…مخلوطی از گوشت چرخ شده، گوشت استیکی و سس ورچسترشایر!!!
گوشت چرخ شده 3/4 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
گوشت استیک خرد شده 300 گرم
پیاز ریز شده 1 عدد
سس ورچسترشایر به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ زده شده 1 عدد

1 . برای تهیه خمیر پیراشکی استیک، ابتدا در یک کاسه، آرد را با بکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. (می توانید از خمیر کالزونه استفاده کنید.)
2 . به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. به مدت 1 ساعت خمیر را درون پلاستیک قرار دهید.
3 . فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
4 . گوشت چرخ شده، گوشت استیکی، پیاز و کمی سس ورچسترشایر را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و آن را کنار بگذارید.
5 . روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر 5 میلی متر پهن کنید.
6 . از خمیر به صورت دایره دایره جدا کنید.
7 . با یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و در یک نیمه داخل خمیر بریزید.
8 . نیمه دیگر خمیر را روی مواد بیاورید و دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و در صورت دلخواه لبه آن را با انگشت مدل دهید. روی آن را تخم مرغ بمالید.
9 . پیراشکی های استیک را درون سینی فر بچینید و در فر به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید.
10 . وقتی خمیر طلایی رنگ شد، پیراشکی استیک را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
روش تهیه پیتزای توپی
آموزش پخت انواع پیتزا-طرز تهیه ی پیتزای توپی

مواد لازم :
آرد سه پیمانه
مایه خمیر دو قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
روغن نصف پیمانه
سوسیس دو عدد
کالباس ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای یک عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
پنیر
پیتزا
۱۰۰ گرم

طرز تهیه :
آرد، مایه خمیر و نمک را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ریخته و آرام‌آرام با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سوسیس، کالباس و فلفل را خردکرده و همراه با
پنیر
پیتزا
، پودر آویشن و رب گوجه‌فرنگی به خمیر اضافه کنید. از خمیر توپ‌هایی به اندازه گردو برداشته گرد کرده و در سینی فر چرب شده بچینید و ۳۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت داده، سپس ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر با دمای۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری

[تصویر:  sosis-bandari-min.jpg]
سوسیس بندری یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ساندویچ ها می باشد و طعم تندی دارد. از مهم ترین مواد تشکیل دهنده سوسیس بندری سوسیس و رب گوجه فرنگی می باشد و این غذا با نان ساندویچی سرو می شود. در این آموزش آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید سوسیس بندری خوشمزه و تند برای 4 نفر درست کنید.
نکته : در مورد فلفل دلمه ای اصلا نگران نباشید طعم فلفل دلمه ای حس نمیشه و فقط به عنوان طعم دهنده استفاده می کنیم و به دلیل اینکه ریز خرد می کنیم در حین سرخ کردن محو می شود. در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای استفاده نکنید.
[th]مواد لازم سوسیس بندری[/th]
سوسیس6 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه اینصف 1 عدد
پیاز2 عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
مراحل تهیه سوسیس بندری
پیازها را به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری کمی روغن تفت می دهیم دقت داشته باشید نیاز نداریم که پیازها سرخ شوند و فقط باید نرم شوند. بعد از نرم شدن پیازها ، فلفل دلمه ای را که از قبل به صورت نگینی خرد کرده ایم به تابه اضافه می کنیم و پیاز و فلفل دلمه ای را حدود 3 دقیقه تفت می دهیم.
زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم مراقب باشید که ادویه ها نسوزند. سپس رب گوجه فرنگی را به مواد تابه اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زمانی که روغن نارنجی رنگ شود حالا سس ما آماده است و آن را کنار می گذاریم.
در این مرحله سوسیس را به صورت حلقه ای برش می دهیم و در یک تابه همراه کمی روغن سرخ می کنیم وقتی سوسیس سرخ شد آن را به تابه سس اضافه می کنیم و تابه را روی حرارت کم می گذاریم و مواد را به خوبی باهم ترکیب می کنیم.
در این مرحله برای اینکه سسمون باز بشه می توانید نصف لیوان آب اضافه کنید و بعد دوباره مواد را به خوبی باهم تفت دهید. پس از اینکه سوسیس بندری آماده سرو شد می توانید آن را به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و سس تند سرو کنید.
صفحه‌ها: 1 2