انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: انواع دسر
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
ژله قهوه
مواد لازم:
پودر ژلاتين 4/1 پيمانه
آب سرد 8 قاشق سوپخوری
قهوة آماده دو و نيم پيمانه
شكر 5 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و كنار بگذاريد تا به شكل اسفنج درآيد. سپس ظرف ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا پودر ژلاتين رقيق شود. قهوه آمادة داغ را با شكر مخلوط كنيد تا شكر خوب در آن حل شود. بعد از خنك شدن مخلوط قهوه و شكر، آن را با ژلاتين رقيق شده مخلوط كنيد و داخل قالب موردنظر بريزيد. قالب را 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. مي توانيد ژله قهوه را با انواع بستني ساده و مغزدار سرو كنيد.

نكته:
1ـ براي راحت تر جدا شدن دسر از قالب، هميشه داخل قالب را آب سرد بغلتانيد و بعد آن را در فريزر قرار دهيد؛ سپس مواد را در آن بريزيد.
2ـ در صورت تمايل مي توانيد قهوه را با شير رقيق كنيد؛ در اين صورت رنگ قهوه اي دسر ملايمتر مي شود.
دسر خامه و قهوه 
مواد لازم برای دسر:
خامه غلیظ=۱ لیوان
ژلاتین= ۴ ق م
قهوه فوری غلیظ= ۲۵۰ میلی لیتر
شکر= ۴ ق غ
هل=۴ عدد
مواد لازم برای شربت قهوه :
قهوه غلیظ= ۲۰۰ میلی لیتر
شکر=۲۰۰ گرم 
طرز تهیه :
هل را پودر کنید ٬ همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( نجوشد ) ٬ ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید از روی حرارت بردارید .
درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید .
برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید تا شکر ها حل شود بگذارید تا خنک شود و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.
حلوای موز؛ دسر هندی 
حلوای موز، یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه هندی است.

مواد لازم برای ۹ نفر:

موز درشت و رسیده: ۵ عدد

شکر: یک پیمانه

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

کره آب شده و صاف: ۲٫۵ قاشق غذاخوری

بادام هندی کمی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری پر

دستور تهیه:

* موز‌ها را در غذاساز پوره می‌کنیم.

* یک ظرف نچسب را روی شعله می‌گذاریم تا گرم شود پوره موزها را در آن می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا رنگش طلایی شود.

* شکر را اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا هم شکر آب شود هم موزها قهوه‌ای خوشرنگ شود.

* پودر هل را اضافه می‌کنیم، مراقب باشید مخلوط نسوزد وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

* حالا بادام هندی را اضافه می‌کنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم.

* قالبی مثل قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب می‌کنیم و با کمی از همان کره آب شده چربش می‌کنیم.

* مواد را درونش می‌گذاریم، صاف می‌کنیم و در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خنک شود.

* بعد از ۳- ۲ ساعت به دلخواه برش می‌زنید.
خاکشیر یخ مال با زعفران و گلاب 
[تصویر:  download.php?img=11058]



موارد لازم:

* خاکشیر نصف پیمانه
* شکر یا شهد به قدر تمایل
* زعفران دم کرده
* گلاب 3 قاشق یا بیشتر
* یخ

دستور پخت


خاکشیر رو کاملا بشویین . بعد توی لیوان مناسب بریزین توش گلاب و یخ و شهد یا کمی شکر بریزین . و سرو کنین . این شربت در واقع نوعی دارو هم برای معده های ضعیف و تصفیه کبد و خیلی امراض دیگه محسوب میشه و خواص زیادی داره .البته زعفران هم اگه نزیزین مهم نیست .


نکات مربوط به تهیه خاکشیر یخ مال با زعفران و گلاب

برای شستن خاکشیر اون رو توی یک ظرف نسبتا بزرگ بریزین و بعد مقدار زیادی آب روش باز کنین و بعد کمی که داره ته نشین میشه آب روی اون رو خالی کنین و بعد دوباره روش آب باز کنین و این کار رو چندین بار تکرار کنین تا ریگ و برگ هاش خارج بشن . * برای تهیه شهد ، کمی شکر و آب رو بجوشانین و شهد درست کنین .
 
طرز تهیه این دسر بسیار آسان و طعم و مزه آن بسیار بی نظیر است.

شب‌های طولانی پاییزی از راه رسیده است و شما نیاز به برنامه‌هایی برای سرگرم کردن خود دارید. اگر این برنامه‌ها یک نتیجه خوشمزه در پی داشته باشند، چه بهتر! ما برای شما پیشنهاد ویژه‌ای دارد؛ دسر مقوی شکلات شیر قهوه.

این دسر یک میان وعده بی‌نظیر است که هم می‌توانید به عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانی‌های عصرانه میل کنید.

تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه شوید.

مواد لازم دسر :
 شکلات تخته۳۰۰ گرم
 پودر شکر دو قاشق غذاخوری
 مغز گردو۱۰۰ گرم
 کره ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)
 بیسکوییت خرد شده پنج قاشق غذاخوری
کاکائودو قاشق غذاخوری
قهوهیک قاشق غذاخوری
شیر خشکیک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغیک عدد
مواد رویه شکلات :
 کاکائو یک قاشق
 کره۵۰ گرم
 پودر شکر چهار قاشق غذاخوری
آب جوش پنج قاشق سوپ‌خوری
 ژلاتین یک ورق
زرده تخم‌مرغیک عدد
طرز تهیه  شکلاتی پاییزی :
شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم. پس از آن زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب اضافه می‌کنیم.

حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته‌ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.
سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.
این مواد را کاملا با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و کاملا روی آن را صاف می‌کنیم.
  
[تصویر:  fo1822.jpg]
طرز تهیه مواد رویۀ شکلات :
کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می‌خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می‌کنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم‌مرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.
حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می‌رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می‌توانید برای تزئین این دسر بی‌نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه‌تان استفاده کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.