انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: انواع غذاهاي مکزيکي
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
املت مکزیکی
مواد لازم :

گوجه فرنگی= 4 عدد بزرگ
تخم مرغ= 4 عدد
سیب زمینی آب پز= 2 عدد متوسط
کالباس=4 یا 5 برش
نحود سبز= 4 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه= یک عدد نگینی شده
پنیر پیتزا =به میزان لازم
قارچ= 7الی 8 عدد خرد شده
پیاز داغ =3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
ابتدا گوجه فرنگی را بصورت پوره در می آوریم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا اب آن تبخیر شود بعد سیزمینی را نگینی ریز خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم کل مواد لازم را با هم مخلوط کرده در ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و مواد را به آن اضافه می کنیم می توان این املت را در فر نیز قرار داد تنها نکته مهم این است که مواد کاملا ریز شده و بدون آب باشد …
 آموزش و طرز تهيه تاكو(غذاي مكزيكي)[تصویر:  logo.png]مجموعه: آموزش انواع غذاها

  
[تصویر:  fo767.jpg]
 
مواد لازم :
 
آرد ذرت150 گرم
نمک2/1 قاشق چایخوری
آب ولرم2/1 لیوان(120 میلی گرم)
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه :
 
درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید.خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.
 
مواد لازم داخل تاکو :
 
 
گوشت چرخ کرده250 گرم
پیازخردشده1 عدد
سیرخردشده1 حبه
فلفل سبزتندخردشده3 عدد
کاهوخردشده2/1 عدد
گوجه فرنگی خردشده2 عدد
پنیرپارمزان رنده شده4-3 قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص تاکوبه مقدارلازم
سس تندبه مقدارلازم
نمک وفلفل سیاهبه مقدارلازم
روغن مایعبه مقدارلازم
 
 
طرز تهیه :
 
درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید .
[تصویر:  245749.jpg]
طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی )
 
نیم کیلو گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) پیاز یکعدد رنده شدهعکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) فلفل سبز دلمه ای نصف پیمانه خرد شده
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) یک قاشق چایخوری شکر
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) سیر رنده شده دو حبه
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) پودر زیره سبز یک قاشق چ
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) پودر فلفل قرمز تند کمی
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) گوجه فرنگی خرد شده ۴ عدد
    گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز تفت بدین و بعد سیر و ادویه جات و فلفل رو اضافه کنین . پس از اینکه گوشت سرخ شد گوجه فرنگی ها رو اضافه کنین تا وقتی که نرم بشن . حالا در طرفی جداگانه پنیر خامه ای و خامه و پودر فلفل رو مخلوط کنین و کنار بذارین . جداگانه گوجه فرنگی ها رو با سس گوجه فرنگی مخلوط کنین و داخل ظرف مخصوصی که قراره داخل فر گذاشته بشه بریزین .
    تورتیلا ها رو با مقداری از محلوط گوشت و خامه پر کنین و رول کنین . داخل طرف مخصوص بذارین . باقی مخلوط گوجه فرنگی و خامه رو روی نان های تورتیلا بریزین . پنیر چدار را روی همه مواد بپاشین و در فر داغ قرار بدین و حرارت رو روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنین و مدت بیست الی ۲۵ دقیقه بذارین تا پنیرها آب بشن و مواد بپزن بقیه مواد:
    عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) خامه یک چهارم پیمانه
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) فلفل سبز خرد شده یک چهارم پیمانه
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) سس گوجه فرنگی تند ( سالسا )یک پیمانه
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) نان تورتیلا ۸ ورق ( نوعی نان گرد و نازک )
عکس طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی ) پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
 
 
  سالسای‌ لقمه یکی از سبک‌ترین و خوش‌طعم‌ترین غذاهای مکزیکی است که به ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار نزدیک است. این غذا که با نام پیتزا لقمه گیاهی هم شهرت دارد می‌تواند هم به عنوان پیش‌غذا و هم به عنوان یک غذای مغذی و پرخاصیت در یک وعده غذایی مورد استفاده قرار گیرد. 
 [تصویر:  2013319412730a.jpg] طرز تهیه سالسای لقمـه ‌مکزیکی 
غذاهای اروپایی - طرز تهیه سالسای لقمـه ‌مکزیکی
با مصرف این غذا...
  • علاوه بر کم خونی، اختلال‌های دستگاه گوارش را درمان کنید
  • به بهبود اشتها و هضم مواد غذایی کمک کنید
  • کندی عملکرد روده‌ها را بهبود ببخشید
  • پرزها و الیاف روده‌را پاک سازی کنید
مواد لازم:
  • آرد: 150 گرم
  • آرد ذرت: 50 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 2عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • روغن زیتون: 50 گرم
  • نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
  • پوره لوبیا قرمز: یک پیمانه
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز نگینی: یک قاشق سوپ‌خوری
  • سیر: یک عدد
  • پیاز نواری: نصف پیمانه
  • آووکادو: نصف پیمانه
  • گوجه‌فرنگی: نصف پیمانه
  • گشنیز: برای تزئین
روش تهیه:زرده ‌را به همراه شیر ولرم و روغن زیتون مخلوط کنید. آرد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و این مخلوط را به خوبی هم بزنید تا خمیری یکدست آماده شود. خمیری که آماده می‌شود نباید حالت چسبندگی داشته باشد، بنابراین می‌توانید تا جایی که نیاز است به آن آرد اضافه کنید.  سپس خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید و با قالبی گرد یا یک نعلبکی بزرگ آن را قالب بزنید و درون سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادید، بگذارید.سینی را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده‌اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها برشته شوند، سپس آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.روش تهیه مواد سالسا پیاز نگینی شده و سیر را درون روغن زیتون تف دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس لوبیا قرمزی را که به مدت 6 تا 7 ساعت در آب خیس کرده‌اید، با کمک میکسر پوره کنید و آن را با نمک و فلفل و دارچین به مواد قبلی اضافه کنید، پس از آماده شدن این مواد را روی نان بمالید. در مرحله آخر پیاز، آووکادو و گوجه‌فرنگی را روی پوره بزنید و آن را با جعفری تزئین کنید.

 
لطفا طرز تهیه ی غذاهای محبوب کره ای رو هم قرار بدید ممنون میشم

عمل بینی
کاشت مو
مرسی
امشب برای شام میریم تو کارش
تصویر: Array
بسیار عالی . لطفا چند نوع املت گیاهی هم برای گیاهخوارها بذارید . ممنون می شم

آموزش برنامه نویسی | سپتیک تانک | تخلیه چاه تهران