انجمن بانیان بهبودی

نسخه‌ی کامل: انواع غذاهای عربی
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
جوجه کباب عربی
مواد لازم:
سینه ی مرغ خرد کرده=۱ کیلوگرم
پودر زیره ی سیاه=۱ قاشق چای خوری
پورد هل سبز=۱ قاشق چای خوری
فلفل سفید=۱ قاشق چای خوری
نمک =به میزان لازم
ابلیمو=1ق چای خوری
ماست چکیده= 100گرم
خامه= 200گرم
پیاز خرد کرده= 1عدد
فلفل دلمهای خرد کرده= 1عدد
طرز تهيه:
در ظرف مناسبی مرغ را بریزید. ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از ۴ ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید. می توانید کمی زعفران نیز به این کباب اضافه کنید، اما رنگ اصلی این کباب سفید است.
طرز تهیه سس موس
 
این سس یکی از چاشنی های خوش طعم است که در میان مردم لبنان و مصر طرفدار زیادی دارد که می توانید آن را به سادگی آماده نموده و آن را تجربه نمایید این سس بسیار خوشمزه می باشد این سس را روی جوجه کباب و یا مرغ بریانی می ریزند
[تصویر:  soselobnani.jpg]
 
طرز تهیه سس موس لبنانی
 
انواع سس - طرز تهیه سس موس لبنانی
 
 
 
 
مواد لازم برای
 
 
 
یکعدد سیب زمینی درشت
6 حبه سیر
6 قاشق غذا خوری سس مایونیز
2 قاشق غذا خوری ماست
مقداری روغن زیتون
نمک
طرز تهیه :
سبیب زمینی را آب پز کرده  , پس از پوست کندن به چهار قطعه تقسیم میکنیم , میگذاریم خنک بشود همه مواد را  به همرا سیب زمینی در مخلوط کن میزنیم تا سس یک دست شود. این سس را با مرغ بریانی یا جوجه کباب میل کنید

 
  لبنانی
 
کیبه نوعی
 
لبنانی
، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.
 
[تصویر:  kibe.jpg]
 
طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی
 
 
انواع کوفته - طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی
 گوشت کیبه، باید خوب نرم شود. در قدیم گوشت این غذا را می کوبیدند. اما امروزه در قصابی ها گوشت کوبیده و مخصوص کیبه پیدا می شود، ولی درمنزل هم می توان این گوشت را تهیه نمود .
 
مواد لازم برای
 آکا
 
:
 
500 گرم ( دو بار چرخ شود)
گوشت گوسفند بی چربی
2 لیوان
بلغور گندم پخته و آبکش شده
یک عدد
پیاز متوسط
به میزان لازم
فلفل و نمک
یک قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط لبنان
مقداری 
آب یخ یا یخ خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده کنید، فلفل را نیز ریز خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید ؛ سپس بلغور، نمک، فلفل و ادویه را
زایید و با کمی آب یخ یا یخ خرد شده به طور کامل ورز دهید. اضافه کردن یخ باعث می شود، گوشت نرم شود و خنک باقی بماند، هم چنین زیاد چربی پس ندهد.از آن جا که برای درست کردن این غذا باید گوشت را زیاد ورز دهیم ، می توانیم گوشت را 2 بار دیگر از چرخ رد کرده ، یا از خرد کن های برقی استفاده کنیم تا نرم شود. سپس بهتر است مواد 
کوفته
 را چند ساعت در یخچال بگذاریم تا سرد شود. بعد، از یخچال درآورده و دوباره چند دقیقه ورز می دهیم .
 
آن گاه دستمان را مرطوب می کنیم و از مایه به اندازه نارنگی کوچک برمی داریم و کف دستمان پهن می کنیم . از مایه وسط کیبه یک قاشق غذاخوری می گذاریم ، اطراف را به هم می رسانیم؛ سپس به شکل دوک به آن فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. هم چنین می توانیم یک ظرف فر را چرب کرده و نیمی از مواد را بریزیم و با دست پهن کنیم. آن گاه از مایه وسط کیبه بر روی آن پخش کرده و بقیه مواد کیبه را می ریزیم و پهن می کنیم . بعد با چاقو به شکل لوزی برش می دهیم و کمی روغن روی آن می ریزیم( تا روغن درون آن نفوذ کند).
سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد و روی آن طلایی شود( می توانیم ابتدا فویل بکشیم و در آخر برداریم.)
ادویه مخلوط لبنان:
 فلفل بهار، دارچین و جوز هندی را به صورت پودر در آورده و به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.
 
مواد لازم برای
 آکا
 
برای تهیه مایه وسط کیبه به روش سنتی :
 
3 قاشق غذاخوری روغن
یک دوم فنجان خلال بادام
2 عدد ( ریز خرد شود) پیاز متوسط
500 گرم گوشت چرخ شده
به اندازه کافی نمک و فلفل
یک دوم قاشق مرباخوری ادویه مخلوط لبنان
یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین
روغن را در ماهی تابه گرم می کنیم و بادام را در آن طلایی کرده و کنار می گذاریم. سپس پیازوادویه ها را ریخته ، گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط می کنیم.
مواد لازم برای
 آکا
 
برای تهیه 
مایه وسط کیبه نوع دوم:
یک دوم فنجان یا حدود 80 گرم بادام
 
400 گرم گوجه فرنگی ( ریز خرد شده)
یک قاشق مرباخوری دارچین
یک فنجان جعفری خرد شده
بادام را در روغن تفت داده و با بقیه مواد مخلوط می کنیم