سینه مرغ | 1 عدد کامل |
پیاز | 1 عدد |
هویج حبه شده | 2 عدد بزرگ |
نخود فرنگی نیم پز | 1 لیوان |
| یک و نیم لیوان |
زرشک سرخ شده | 5 قاشق غذاخوری |
برنج | 3 پیمانه |
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج | به میزان لازم |
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پلو یوناني:
در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.
قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.
سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.
پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.
البته در پلو یوناني اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.
روش تهیهی موساکا؛ غذای یونانی
موساکا غذایی یونانی مخلوط از بادمجان، مایه گوشتی و پنیر پیتزا میباشد. این غذا خوشمزه، خوش خوراک و البته پرکالری است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه موساکا آشنا میشوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، رنده یا ریز خرد شده
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه کوچک 1 عدد، ریز شده (به دلخواه)
ماست دو سوم پیمانه
طرز تهیه:
مرحله 1 - بادمجانها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آنها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله 2 - در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.
مرحله 3 - گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 4 - رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)
مرحله 5 - نیمی از بادمجانها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را رویبادمجانها پخش کنید و مابقی بادمجانها را روی گوشت قرار دهید.
مرحله 6 - تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.
مرحله 7 - ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.
بوقلمون برگر يوناني
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
ماست کم چرب | نصف فنجان |
پیاز قرمز (خرد شده) | 1/4 فنجان |
خیار (خرد شده) | 1/4 فنجان |
گوشت بوقلمون (چرخ کرده) | 450 گرم |
ماست (کم چربی) | نصف فنجان |
برگ پونه کوهی (خشک شده) | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | نصف قاشق چایخوری |
| 4 عدد |
طرز تهیه :
1. کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
2. در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل 4 قرص به ضخامت 1 سانتی متر و قطر 10 سانتی متر در بیاورید.
3. قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به 165 درجه ی فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.
طرز تهیه جوجه کباب یونانی
جوجه کباب یونانی یا
کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود و به همراه سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای کباب می شود.
این کباب خوشمزه را می توانید به چند صورت درست کنید. روش اول استفاده از تابه است که راحت ترین و مرسوم ترین روش تهیه این کباب است ، روش دوم استفاده از فر و روش سوم هم استفاده از منقل ذغال است.
مواد لازم جوجه کباب یونانی- سیر ۲ حبه
- سینه مرغ ۶۰۰ گرم
- پودر جعفری ۱ قاشق غذاخوری
- پودر اورگانو نصف قاشق سوپخوری
- پودر آویشن ۱ قاشق سپخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
- نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به اندازه کافی
طرز تهیه جوجه کباب یونانی
ابتدا گوشت مرغ را بشویید سپس به قطعات مناسب ( به اندازه جوجه کباب ) خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه سیر را رنده کنید و به همراه پودر جعفری ، پودر آویشن و پودر اورگانو به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.
در مرحله بعدی آبلیموی تازه را به همراه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و تمام قسمت های گوشت مرغ را پوشش داده و طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ کمی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.
در ادامه فلفل دلمه ای ها را برای سیخ کردن به صورت مکعبی خرد کنید. پس از سیخ کردن هر قطعه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای هم سیخ کنید به صورتی که بین هر دو قطعه گوشت مرغ یک قطعه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.
پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید یک تابه مناسب از جنس تفلون یا چدن روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید در حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید کباب شوند.
سیخ ها را چند بار بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزد. می توانید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب یونانی از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.
(2014-12-07، 01:16 )sadaf' نوشته است: [ -> ]
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
پیاز | 1 عدد |
هویج حبه شده | 2 عدد بزرگ |
نخود فرنگی نیم پز | 1 لیوان |
| یک و نیم لیوان |
زرشک سرخ شده | 5 قاشق غذاخوری |
برنج | 3 پیمانه |
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج | به میزان لازم |
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پلو یوناني:
در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.
قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.
سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.
پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.
البته در پلو یوناني اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.
ممنون خیلی عالی بود - من عاشق غذاهایی هستم که نخود فرنگی درسون به کار رفته معمولا تا جایی که بشه از
کنسرو نخود فرنگی در تهیه غذاهام استفاده میکنم