انجمن بانیان بهبودی
رشد یا رکود؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مشارکت و حال و احساس روزانه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=165)
+--- موضوع: رشد یا رکود؟ (/showthread.php?tid=6347)

صفحه‌ها: 1 2 3

رشد یا رکود؟ - sepahrad - 2014-10-18

پالایش روح
احساس خشم و نفرت ، گناه و سایر هیجان های منفی
موانع و گره گاه های کور هستند که سبب می شوند فرد به
حالت انقباض در آید و از نظر ذهنی و روانی بسته شود .پالایش روح از هر خصومت و بغض و عناد و انتقامجوییونشاندن عشق و صفا و صمیمیت و احساس گذشت به جایآن سر آغاز دگرگونی می باشد .

RE: رشد یا رکود؟ - sepahrad - 2014-10-18

تصویری که از خودتان دارید ؟

تصویری که از خودتان دارید به روشنی پایه
و اساس اکثر تصمیم گیری های شما در زندگی است .هدف شما تعیین می کند و زیر بنای ترس هایاصلی را تشکیل می دهد . وقتی تصویر شما از خودتانپر عیب و نقص باشد ـ پیامی که به شما می دهد این استکه لیاقت موفقیت را ندارید و در زندگی باید همیشه منتظررنجفقدان و آسیب باشید .ولی وقتی تصویری که از خودتان دارید جذابو سرشار از قدرت و اطمینان باشد دنیادر نظر شما خوشایند تر و دستیابی بهآرزوها امکان پذیر تر خواهد بود.

آدم که باشی
میفهمی که آدمها چه زجری می کشند
آنگاه که آدمي با آدميت با آنها بر خورد نمی کند
یادت باشد
به آدم ها بگو :
آی آدمها!!
آدمي را آدميت لازم است

احساس خوب داشتن

وقتی احساس خوبی از خویشتن داشته باشیم
سلامت تر و سر زنده تریم احساس می کنیم کهانــــــــرژی بیشتری در اختیار داریم و هیچ مشکلینمی تواند شکست مان دهد .اما وقتی احساس بدبختی می کنیم یا علاقه ایبه خویشتن نشان نمی دهیم تقریبا مثل این است کهخود را تنبیه می کنیم .

عشق به خود

وقتی به خود علاقه ای نداشته باشیم دیگران
را می آزاریم و همچنین خود را در معرض فشارها واسترس ها ی بسیار قرار می دهیم .اگر خود را اندکی بیشتر بپذیریم دست از این بازی هابر می داریم .

ترس ونگرانی

وقتی هیچ حرکت مثبتی انجام نمی دهید
وقتی به ذهن خود اجازه می دهید که از زمانحال به آینده بگریزد آن وقت است که ترسها -هجوم می آورند و به شدت گلویتان رامی فشارند.مارک تواین Sad( من مصیبت های زیادی را پشت سر گذاشته امکه بعضی از آنها واقعا اتفاق افتاده اند !))

رضایت
غنی ترین مردم دنیا در (( دره خوشبختی )) زندگی می کند .
او از ارزشهای پر دوام بهره دارد او چیزهایی دارد که از دست دادنی
نیست . سلامتی آرامش ذهن و هماهنگی با روح و روانش را فراهممی سازد .ثروت او و طرز بدست آوردنش را می توان در عباراتیبه شرح زیر خلاصه کرد Sad( من خوشبختی را در کمک به دیگران جست وجو کردم )).(( من زندگی سالم را با رعایت اعتدال در خوردن و بسنده کردنبه غذاهایی که برای سلامتی انسان لازم است به دست -می آورم )).(( من از کسی متنفر نیستم . به جای آن به همه انسانها عشقمی ورزم )).(( برای دره خوشبختی مالیاتی نمی پردازم . دره خوشبختی درذهن من است . من این دارایی را در طول زندگی با تلاش برایدرک طبیعت و ایجاد عادتهای سازگار با آن به دست آورده ام )) .شما می توانیداز آئین دره خوشبختی استفاده کنید .بدانید که رعایت مقررات حاکم بر این دره برای شما درایتآرامش ذهن و رضایت خاطر در پی دارد .

اولویت بهبودی
باید بدانیم که هیچ چیز در زندگی ما به اندازه بهبودی اهمیت و ارزش ندارد و مهم ترین مساله برای ما بهبودی از بیماری اعتیاد است. ممکن است افکار و تصورات ما به ما بگویند که مهمترین مساله در زندگی ما شغل، خانواده یا بسیاری از مسائل دیگر هستند اما توجه داشته باشید: اگر در برنامه بهبودی خود با شکست روبرو شوید و بهبودی خود را از دست بدهید نه تنها نخواهید توانست شغل و خانواده خود را حفظ کنید، بلکه ممکن است سلامت عقل و حتی زندگی خود را نیزاز دست بدهید. ما معتادانی که از بیماری مزمن و خطرناک اعتیاد رنج می بريم باید همواره به این نکته توجه داشته باشیم که اولین اولویت ما بهبودی و به دست آوردن سلامتی است. با عمل کردن به برنامه 12 قدم متوجه خواهید شد که در همه جنبه های زندگی بهبود یافته ايد. با عمل کردن به اصل ” اولویت بهبودی ” متوجه خواهیم شد که مهمترین کاری که باید انجام دهیم پرهيز از مواد مخدر است. هیچ چیزی به اندازه دست کشیدن از مواد مخدر و دنبال كردن روند بهبودی مهم نیست چون در غیر اینصورت سلامت عقل خود و بی تردید و بطور حتم هر آنچه که داریم را از دست خواهیم داد.
بهبودی در راس است، اصلی است که هر عقل سالمی آن را به انسان حکم می کند. ما از یک بیماری كشنده رنج می بریم پس باید توجه خود را بیش از هر چیز بر روی بهبودی خود متمرکز کنیم. اما بیماری اعتیاد در اصل ریشه در ذهن و روان ما دارد و افكار ما دائم در تلاش است تا بار دیگر ما را در دام مصرف مواد مخدر گرفتار کند. افكار ما به ویژه در روزهای اول بهبودی به ما خواهد گفت که معتاد نیستیم یا اینکه همين اندازه بهبودی کافی است و اکنون نوبت آن رسیده است که در زندگی خود مسائل دیگری را در اولویت قرار دهیم. بسیاری از ما به علت همین توهم بار دیگر به سراغ مواد مخدر می رویم. پس از گذشت چند ماه از آغاز بهبودی به ناگهان با خود فکر می کنیم که بهبود یافته ایم و اکنون اولویت اول ما این است که کار یا همسری ایده آل پیدا کرده یا اینکه فلان مدرک را دریافت کنیم. مانند اين است كه کسی که تازه راه رفتن را آموخته است، تصمیم به شرکت در مسابقه دو ماراتون بگیرد! برای عمل کردن به اصل ” اولویت بهبودی ” باید همواره به یاد داشته باشید که عواقب و پی آمدهای اعتیاد تا پایان عمر همراه ما خواهد بود و ما ناگزیر هستیم تا بهبودی خود را هميشه بر هر چیز دیگری اولویت دهیم. ۱. دو یا سه نمونه از مواردی که نشان می دهد شما بهبودی خود را در اولویت اول قرار داده اید یادداشت کنید.
۲. دو یا سه نمونه از مواردی که باعث شده بهبودی خود را در اولویت اول قرار ندهيد را یاداشت کرده و توضیح دهید که چه عواقب و نتیجه ای در پی داشته است.

ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾﮑﯽ ﻣﺜﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔﺎﺭ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﭘﺎﺕ ﺛﺎﺑﺖ ﻭﺍﯾﺴﺎﺩﻩ
ﻫﺮﻃﻮﺭ ﺑﭽﺮﺧﯽ ، بکشی ، ﺗﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ
ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭﺵ ﺑﮕﺮﺩ ؛ ﺩﻭﺭﺵ ﻧﺰﻥ …

RE: رشد یا رکود؟ - sepahrad - 2014-10-19

گفتم :ای جنگل پیر
تازگیها چه خبر؟
پوزخندی زد وگفت:
هیچ،کابوس تبر
گفتم از چوب درختان بهار
چه کسان بهره برند؟
گفت:آنان که درختند وبه ظاهر تبرند