اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
سخنان بزرگان ایران و جهان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: سرگرمی و شنیدنی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: دنیای اس ام اس (پیامک) SMS (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=269) +---- انجمن: پند آموز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=272) +---- موضوع: سخنان بزرگان ایران و جهان (/showthread.php?tid=5806) |
RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohammad - 2014-10-18 متأسفانه بسیاری از مردم پس از اینکه به دامان شوربختی درافتادند، به سعادت از دسترفته خویش پی میبرند. برتراند راسل RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohammad - 2014-10-19 تمام پلیدیها در خانه ای قرارداده شده و کلید ان دروغگویی است. امام حسن عسكري(ع) RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohsen..yazd - 2014-10-29 دراین دنیا خود راباکسی مقایسه نکنید،زیرا به خودتان توهین کرده اید (بونی بلیر)
RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohsen..yazd - 2014-10-29 هر چیزی که نگهبان آن بیشتر باشد استوار تر گردد مگر “راز” که نگهدار آن هرچه زیادتر باشد ، آشکار تر . . . (افلاطون)
RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohsen..yazd - 2014-10-29 عمری را تلف کردم تا بفهمم فهمیدن همه چیز لازم نیست . . . (رنه کوتی)
RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohsen..yazd - 2014-10-29 سیــنه ای که خالی از یاد خدا باشد ، مانند محکمه ای است که قاضی در آن وجود ندارد (روسو)
RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - Arghavan - 2014-10-30 گاندي خطاب به معشوق اش چه زيبا نوشت : خوب من ، هنر در فاصله هاست .... زياد به هم نزديك ، ميسوزيم و زياد دور از هم يخ ميزنيم ... تو نبايد ان كسي باشي كه من ميخواهم ، و من نبايد ان كسي باشم كه تو ميخواهي .. كسي كه تو از من ميخواهي بسازي ، يا كمبودهايت هستند ، يا آرزوهايت !!... من بايد بهترين خودم باشم براي تو ، و تو بايد بهترين خودت باشي براي من ... خوب من هنر عشق در پيوند تفاوت هاست و معجزه اش ناديده گرفتن كمبودها .... نازنين ...زندگيست ديگر ، هميشه كه همه ي رنگهايش جور نيست ...سازهايش همه ي سازهايش كوك نيست و بايد ياد گرفت با هر سازش رقصيد ...حتي با ناكوك ترين ناكوكش !!.. اصلا رنگ و رقص و ساز و كوكش را فراموش كن ، حواست باشد به روزهايي كه ديگر بر نميگردد ..فرصت هايي كه مثل باد مي ايند و ميروند و هميشگي نيستند ..با اين سالها كه به سرعت برق گذشتند ، به جواني كه رفت ميانسالي كه ميرود ... حواست باش به كوتاهي زندگي .. به زمستاني كه رفت ، بهاري كه دارد تمام ميشود آرام ارام ... نازنينم ، زندگي به همين آساني ميگذرد . RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - Arghavan - 2014-10-30 گاندي خطاب به معشوق اش چه زيبا نوشت : خوب من ، هنر در فاصله هاست .... زياد به هم نزديك ، ميسوزيم و زياد دور از هم يخ ميزنيم ... تو نبايد ان كسي باشي كه من ميخواهم ، و من نبايد ان كسي باشم كه تو ميخواهي .. كسي كه تو از من ميخواهي بسازي ، يا كمبودهايت هستند ، يا آرزوهايت !!... من بايد بهترين خودم باشم براي تو ، و تو بايد بهترين خودت باشي براي من ... خوب من هنر عشق در پيوند تفاوت هاست و معجزه اش ناديده گرفتن كمبودها .... نازنين ...زندگيست ديگر ، هميشه كه همه ي رنگهايش جور نيست ...سازهايش همه ي سازهايش كوك نيست و بايد ياد گرفت با هر سازش رقصيد ...حتي با ناكوك ترين ناكوكش !!.. اصلا رنگ و رقص و ساز و كوكش را فراموش كن ، حواست باشد به روزهايي كه ديگر بر نميگردد ..فرصت هايي كه مثل باد مي ايند و ميروند و هميشگي نيستند ..با اين سالها كه به سرعت برق گذشتند ، به جواني كه رفت ميانسالي كه ميرود ... حواست باش به كوتاهي زندگي .. به زمستاني كه رفت ، بهاري كه دارد تمام ميشود آرام ارام ... نازنينم ، زندگي به همين آساني ميگذرد . RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohsen..yazd - 2014-11-28 كار هايي هست كه ديگران هم ميتوانند انجام دهند، آن را انجام نده. حرف هايي هست كه ديگران هم ميتوانند بزنند، آن را بيان نكن و چيز هايي هست كه ديگران هم مي توانند بنويسند، آن را ننويس! كاري را بكن كه فقط تو ميتواني انجامش بدهي. آندره ژيد RE: سخنان بزرگان ایران و جهان - mohsen..yazd - 2014-11-28 گوش هايت را به همه بسپار اما صدايت را به عده اي معدود. ويليم شكسپير |