سراي شعر و ادب... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مشارکت و حال و احساس روزانه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=165) +--- موضوع: سراي شعر و ادب... (/showthread.php?tid=6153) |
RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-02-26 آنچه باما کرده ای درشأن یک مهمان نبود باز هم رنجیدی ازما ،ماندنت آسان نبود مثل سیل ناگهانی، می کنی مارا خراب. خانه ام ویران توکردی پیش ازاین ویران نبود. من گریزانم ز خویش و تو گریزانی زمن.
ترک کن مارا که عشقت! درد بی درمان نبود.من چو مومی نرم در دستان تو بار آمدم. عشق هم راضی به این سرسختی و جولان نبود.گرچه خاکم خاطرت باشد که چون کوهم هنوز. تاببینی سینه ام با درد هم پیمان نبود. نرگس بهارلویی RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-02-28 حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو واندر دل آتش درا پروانه شو پروانه شو هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن وانگه بیا با شبو هم خانه شو هم خانه شو .
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی
گر سوی مستان میروی مستاته شو مستانه شو رو سینه را چون سینه ها هفت اب شوی از کینه ها وانگه شراب عشق را پیمانه شو پیمانه شو RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-02 چشم تو حکم به اعدام چه آسان می داد پادشاهی که به قتل همه فرمان می داد آتش وسوسه ات بود که ویران می کرد مثل حوّا که دلش گوش به شیطان می داد لذّت عشق به آواره گی اش هست و همین
وعده ای بود که ابلیس به انسان می دادبه خدا عشق به رسوا شدنش می ارزیدپاسخی بود* ** که در پرسش وجدان می داداین غزل قصّه ی لاینحل یک شاعر بود تا به این مسئله چشمان تو پایان می داددل من پیش تو بود و دل تو پیش کسی و نشان گوشی خاموش تو بر آن می دادبوق بی پاسخ و ... افسوس نمی فهمیدی پشت این گوشی خاموش یکی جان می داد RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-03 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ [د ر و د ] # # مـــــــاهیــــــــان شهـــــــر مــــا از کــــوســــه هــــم وحشـــــی ترند # # # بّّّـــــــــــــره های این حــــــــــــــــوالی گرگــــــــــها را می درنـــــــــــــد# # # مـــی کننـــــــد عـــا شـــــق کشـــی در قــالـــــب عشق و وفـــــــــــا# # # هـــــم خیــــــانت مـــی کننــــــــــــد هم می کننــــد عشق را فنـــــا# # # مــــادران در بــــــــــــطن خـــــود فـــــرزند کشیهـــــــــا می کننـــــــد # # # کار خـــــــــــــود راهـــم صــــواب هــــــم قتــــــــل حــاشا می کننـــد# # # ســــایـــــــه از ســــایه هــــــــــراسان می شود در کوچـــــه هـــــــا # # # زنـــــــــــده هــــــا هــــــــم آبــــــــروی مــــــــرده هــا را می برند#ش# # ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-07 هر چه کردم به خودم کردم و وجدان خودم پسر نوحم و قربانی طوفان خودم تک و تنهاتر از آنم که به دادم برسند آنچنانم که شدم دست به دامان خودم موی تو ریخته بر شانه ی تو ٬ اما من
شانه ام ریخته بر موی پریشان خودم!
تو گرفتار خودت هستی و آزادی هات من گرفتار خودم هستم و زندان خودم شب میلاد من بی کس و کار است ولی باید امشب بروم شام غریبان خودم... RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-07 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999. 9 د ر و د 9 9 9 بــــــــــــوســـه بــــــــــر عکست زنـــــم تــــرســــم که قابش بشکند 6 9 9 قـــاب عـــــــــــــکس تــــوست امــــــــا شیشه عمـــــــــر من است 6 9 9 بــــــــوســــــه بـــــــر مـــــویش زنم تـــرســـم که تـــارش بشکنـــد 6 9 9 تـــــار مـــــوی تـــــــــوست امـــــــا ریشه جـــــــــــــون من است /ش/ 9 999999999999999999999999999999999999999999999999999999. RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-08 ..بگفتا عید آمد.... ..بزن بر طبل بیعاری که آنهم عالمی داره ..زدم بر طبل بیعاری همی غمگین شدم خسته ..بگفتم طبل بی عاری... ..نمی بینی بسی دل های بشکسته..!!!؟؟؟؟؟؟
..ح افشار
..بیایید حالا که قراره شاد باشید ..کمی بفکر ضعیفان مستمندان ..یتیمان و اطرافیان نیز باشیم ..یا حق RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-21 میزنم فال وچه خوش گفت بهاران آید خبر وصل گل از سمت گلستان آید نغمه ی شادی بلبل به درختان پیچد موسم عاشقی و صحبت یاران آید مژده وصل رسد تا شب هجران گذرد
نوبت عشق و امید و گل و ریحان آیدغنچه ی شادی نرگس شکفد ازدل باغ باز نوروز و غزل های فراوان آیدپرده بردار ازاین غفلت بی پایانت نوبت سردی غم زود به پایان آیدبگذرد سختی ایام و شب تنهایی یادحق باش که ایام چه آسان آیدفرا رسیدن “عید نوروز باستانی” و آغاز سال نو را به همه دوستان عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت می گویم. و همچنین در پرتو الطاف بیکران خداوندی، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را برای شما خوبان آرزومندم.هر روزتان نوروز نو روزتان پیروز RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-03-24 پشت دریاها شهری است که در آن وسعت خورشید به اندازه چشمان سحرخیزان است شاعران وارث آب و خرد و روشنی اند پشت دریا ها شهری است
قایقی باید ساخت RE: سراي شعر و ادب... - sepahrad - 2015-04-12 رفتی و تمنای مرا در دل دیوانه ندیدی من با تو در این خانه،هم خانه ندیدی رفتی و غریب است دل و جان من امشب...... جان را تو رها کردی و جانانه ندیدی.............. بگذار که اقرار کنم مست تو بودم.................
من نرگس بیمار و تو مستانه ندیدی.............صدبار دلم دربه در چشم تو افتاد................. یک بار نظر بر دل دیوانه ندیدی....................در جان من از قهرتو صد آتش درد است......... اما تو در این فاصله افسانه ندیدی!! نرگس بهارلویی |