![]() |
|
یه چیز به خدا بگو.......... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مشارکت و حال و احساس روزانه (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=165) +--- موضوع: یه چیز به خدا بگو.......... (/showthread.php?tid=172) |
RE: یه چیز به خدا بگو.......... - Rzh - 2014-10-01 فاصله بین مشکل و حل آن یک زانو زدن است، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا… RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sepahrad - 2014-10-13 بنده ای به خدا گفت: اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم هر چه دعا کند...!!! RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sadaf - 2014-10-15 خدایا ! کمکم کن. پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم ... آمین RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sadaf - 2014-10-15 خدایا لذت بندگی ات را از من نگیر. خدایا - ظرف وجودمان را چنان از حضور خودت سرشار کن که جایی برای غیر نماند. RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sadaf - 2014-10-16 [table][tr][td] خدايا . . . .؟!! [/td][/tr][/table]اينکه ميگن از رگ گردن نزديکتري و از اين حرفا.... در سطح فهم و درک من نيست! يه ديقه بيا پايين بغلم کن.... RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sepahrad - 2014-10-16 خدایـــــــــــــا ...! [align=right]اگه یه روز فراموش کردم خدای ِ بزرگـــــــــــــی دارم ... [align=right]تو فرامـــــــــــــوش نکن که بنده کوچیکـــــــــــــی داری ... [align=right]با نوازشی و یا شاید تلنگری آرام [align=right]وجودت را ،همراهیت را ، مهربانی و بزرگی ات را برایم یاداوری کن.....
RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sepahrad - 2014-10-17 بر خاکی نشسته بودم ؛ که خدا آمد و کنارم نشست ! گفت : مگر کودک شده ای !؟ که با خاک بازی میکنی ! گفتم : نه ! ولی . . . از بازی آدمهایت خسته شده ام ! . . . همان هایی که حس می کنند هنوز خاکم ! . . . و روح تو در من دَمیده نشده ! . . . من با این خاک بازی میکنم ، تا آدمهایت را بازی ندهم ! خدا خندید ! . . .
پرسیدم خدایا ؛ چرا از آتش نیستم !؟ تا هرکه قصد بازی داشت را بسوزانم !خدا امّـا ساکت بود ! گویا از من دلخور شده بود ! گفت :تو را از خاک آفریدم تا بسازی ! . . . نه بسوزانی ! . . .تو را از خاک ازعنصری برتر ساختم . . .از خاک ساختم که با آب گـِل شوی و زندگی ببخشی . . .از خاک که اگر آتشت بزنن ! . . . بازهم زندگی میکنی و پخته تر میشوی . . .باخاک ساختمت تا همراه باد برقصی . . .تو را ازخاک ساختم تا اگر هزار بار آتش و آب و باد تو را بازی داد ! . . . تو برخیزی ! . . . سر برآوری ! . . . در قلبت دانهٔ عشق بکاری ! . . . و رشد دهی و از میوهٔ شیرینش لذت ببری ! . . .تو از خاکی ! . . . پس به خاکی بودنت ببال . . . و من هیچ نداشتم ! برای گفتن به خدا ! . . RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sepahrad - 2014-10-18 (((( خدایا ))))) وقتی تو پشتمی... [align=right]مهم نیست - - - - کیا - - - - جلوم هستن!!!
RE: یه چیز به خدا بگو.......... - sadaf - 2014-10-31 خدایا ! خدایا !گهواره ام را تاب بده این روزها ناآرام شده ام بوسه بارانم کن و تبسمی از سر شوق ... پیشانی دنیا بلند است !!! موهایم را بباف که دلم برای دستانت تنگ است آه خدایا .... تاب بده گهواره ام ٬ زمین را آرام و قرار ندارم تاب بده گهواره ام را آرامم کن ....!!!!
RE: یه چیز به خدا بگو.......... - MOZHGAN - 2014-11-13 خداوندا [align=center]تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم [align=center]مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را [align=center]مبادا گم کنم اهداف زیبا را [align=center]مبادا جا بمانم از قصار موهبت هایت [align=center]خداوندا مرا مگذار تنها لحظه ای حتی . . .
|