اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: پیامهای بهبودی_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=89) +--- موضوع: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ (/showthread.php?tid=6101) |
RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - sepahrad - 2015-04-04 ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮ ﭘﺮﺳﯿﺪ : - ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ؟ - ﻧﻪ . - ﻣﻄﻤﺌﻨﯽ؟ - ﻧﻪ .
- ﭼﺮﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ؟
- ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﻣﻨﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻥ . - ﭼﺮﺍ؟ - ﭼﻮﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﻧﯿﺴﺘﻢ - ﻗﺒﻼ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﻪ ﺗﻮ ﮔﻔﺘﻦ؟ - ﻧﻪ . - ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﻡ . - ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯽ ﮔﯽ؟ - ﺍﺯ ﺗﻪ ﻗﻠﺒﻢ ﺁﺭﻩ ﺩﺧﺘﺮﮎ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺭﻭ ﺑﻮﺳﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺩﻭﺳﺘﺎﺵ ﺩﻭﯾﺪ، ﺷﺎﺩ ﺷﺎﺩ. ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺍﺷﮏ ﻫﺎﺷﻮ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ، ﮐﯿﻔﺶ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ، ﻋﺼﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪﺵ ﺭﻭ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺭﻓﺖ .. ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎ ﺑﻮﺩ ... ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﻝ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺷﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺣﺮﻑ ﺳﺎﺩﻩ.. ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺣﺮﻑ ﻣﺮﺩﻡ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﻭ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﮑﻦ დี ﺩﻫﻦ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯﻩ დั ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﺩﺯﺩﻩ ▶ี ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﺑﺪ ﺑﺨﺘﻪ ▶ี ﺯﯾﺎﺩ ﮔﺮﺩﺵ ﺑﺮﯼ ﻣﯿﮕﻦ ﻭﻟﻪ ▶ี ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﻓﺴﺮﺩﺱ ▶ี ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﺧﺮﺍﺑﻪ ▶ีี ﻣﺮﺍﻣﺖ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻓﻼﻧﻪ ▶ี ﭘﺲﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﮐــــــــــــــــــــــﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ ﮔﺸﺖ RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - مرسده - 2015-04-07 علت هر شکستی،عمل کردن بدون فکر است. RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - sepahrad - 2015-04-07 ♡زندگی بر اساس سه تا " پ" میچرخه: پول، پارتی، پیشونی ♡سه تا" خ" را هیچوقت فراموش نکن: خدا، خوبی، خنده ♡از سه تا " ج" همیشه بترس:
جهل، جنگ، جفا
♡برای سه تا " و" ارزش قایل باش: وقت، وفاداری، وجدان ♡تو زندگی عاشق سه تا" ص" باش: صداقت، صلح، صفا ♡سه تا " الف" را در زندگی از دست نده: امید، اصالت، ادب ♡سه تا"ش" تو زندگی خیلی تاثیر داره: شکرخدا، شانس، شهامت ♡ارزوی من برای شما سه تا "سین": سعادت، سلامت، سربلندی RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - Atlas - 2015-04-08 اگر جایی که در آن زنـــدگی می کنی را دوست نداری, آن را عوض کن..
چون تو درخــت نیستی..! RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - مرسده - 2015-04-12 یکی از بهترین راه های پیش بینی آینده خلق آن است. RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - sepahrad - 2015-04-12 ما امروزه خانه های بزرگتر ، اما خانواده های کوچکتر داریم ؛ مدارک تحصیلی بالاتر ، اما درک عمومی پائینتر؛ آگاهی بیشتر ، اما قدرت تشخیص کمتر داریم؛ بدون ملاحظه ایٌام را می گذرانیم ، خیلی کم می خندیم ; خیلی تند رانندگی می کنیم ، خیلی زود عصبانی می شویم ؛
تا دیروقت بیدار می مانیم ، خیلی خسته از خواب بر می خیزیم ؛
خیلی کم مطالعه می کنیم ؛ خیلی زیاد صحبت می کنیم ، به اندازه ی کافی دوست نداریم و خیلی زیاد دروغ می گوئیم ؛ زندگی ساختن را یاد گرفته ایم اما زندگی کردن را نه ؛ ما ساختمانهای بلندتر داریم اما طبع کوتاهتر ؛ بیشتر خرج می کنیم اما کمتر داریم ، بیشتر می خریم ، اما کمتر لذت می بریم ؛ ماه تا ماه رفته و برگشته ایم اما قادر نیستیم برای ملاقات عزیزی از یک سوی خیابان به آن سو برویم ؛ فضای بیرون را فتح کرده ایم ، اما فضای درون را نه ؛ بیشتر برنامه میریزیم اما کمتر به انجام می رسانیم؛ عجله کردن را آموخته ایم و نه صبر کردن را ؛ مگر بیشتر از یک بار فرصت داریم ...!!!؟؟؟ RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - Atlas - 2015-04-13 ![]() RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - Atlas - 2015-04-14 - سعی کنید هر کاری را یک ربع جلوتر شروع کنید تا موفق تر شوید .
RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - Atlas - 2015-04-14
در زندگی هیج چیز مهم تر از این نیست که با قلب خود در صلح باشی
RE: پرسيدم....چگونه بهتر زندگي کنم؟ - Atlas - 2015-04-14
این کمکی نیست که تو مداوم کاری را انجام دهی که از عهده ء آن بر میائی مهم این است کاری را بتوانی انجام دهی که تاکنون نمی توانستی و یاد نگرفته بودی!!! .
|