![]() |
دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر (/showthread.php?tid=175) |
RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mehrnaz - 2014-02-17 آی دنیا دلتنگم از دست آدمها،،،،، هر جا رفتم : گم شدم هر کاری انجام دادم : اشتباه بود هر حرفی زدم : غلط بود هر فکری کردم :ناقص بود هر و هزاران هر دیگه........ چون کم بود ... وجود چیزی کم بود .... چیزی (وجودی)که درونم بود من نمی دانستم و بیرون به دنبالش می گشتم چیزی (وجودی)که تمام لحظه ها کنارم بود اما من شکایت از تنهایی داشتم چیزی (وجودی)که لحظه ب لحظه عاشقانه دوستم داشت اما من شکایت از دوست داشته نشدن داشتم الان میدانم کمبودم چیست ؟ اما اسیرم اسیر اسیر اسیر اسیر دنیا و نواقصم آی دنیا دلتنگم از تو از آدمهایش چرا ؟؟؟؟؟ چرا صادقانه بهم نگفتین کمبودم چیست!!!!!! الان با تمام وجود فریاد می زنم میگوییم: خدایا من تو را نداشتم خدایا نیاز دارم بهت خدایا دستم و بگیر خدایا خدایا خدایا من من من فقط فقط فقط تو رو می خوام خودت رو آی دنیا دلتنگ از دست آدمها،،،،، هر جا رفتم : گم شدم هر کاری انجام دادم : اشتباه بود هر حرفی زدم : غلط بود هر فکری کردم :ناقص بود هر و هزاران هر دیگه........ چون کم بود ... وجود چیزی کم بود .... چیزی (وجودی)که درونم بود من نمی دانستم و بیرون به دنبالش می گشتم چیزی (وجودی)که تمام لحظه ها کنارم بود اما من شکایت از تنهایی داشتم چیزی (وجودی)که لحظه ب لحظه عاشقانه دوستم داشت اما من شکایت از دوست داشته نشدن داشتم الان میدانم کمبودم چیست ؟ اما اسیرم اسیر اسیر اسیر اسیر دنیا و نواقصم آی دنیا دلتنگم از تو از آدمهایش چرا ؟؟؟؟؟ چرا صادقانه بهم نگفتین کمبودم چیست!!!!!! الان با تمام وجود فریاد می زنم میگوییم: خدایا من تو را نداشتم خدایا نیاز دارم بهت خدایا دستم و بگیر خدایا خدایا خدایا من من من فقط فقط فقط تو رو می خوام خودت رو RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mohammad - 2014-02-24 خدایا.خداوندا ازترسویی وبزدلی که شجاعت رو به رو شدن با حقیقت جدید را ندارم از تنبلی وسستی که با نیمی از حقیقت قانع وراضی می شوم و از تکبر وخودبینی که فکر می کنم همه ی حقیقت را می دانم. مرا برهان RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mehdiast - 2014-03-11 سخن گفتن با خداوند مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است؛ ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد. . RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mehdiast - 2014-03-14 خدایا چرا ما انسانها سر برتر بودن با هم جنگ میکنیم و از راه حقه وکلک پیش میریم و برای اینکه کار خودمان را توجیح کنیم می گوییم این سیاست هست؟؟ خدایا من سهراب بنده چون تویی هستم که هیچگاه به کسی کلک نزدی و راه و واقعیت را جلوی پای همه گذاشتی و صادقانه گفتی خودت انتخاب کن. . RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mohammad - 2014-03-14 خداوندا: مرا هم سفر درشکه های مانده در برف مکن . مرا در متن تاریک سکوت تنها مگذر. خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می کشایی ندانسته نبدم . وکمک کن تا درهایی که به رویم می بندی به اصرار نگشایم.[color=#006400] RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - آرتیمس - 2014-03-27 خداوندا اگربخواهم آن چه در ذهن دارم با تو بگویم هزاران جلد کتاب مي شود ولي آنچه دردل دارم یک جمله بیش نیست RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mehdiast - 2014-03-28 ![]() .آمین . RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - sadaf - 2014-04-16 الهی تو بخشنده ترین و زیباترینی ، گوهر اشک میخری دل شکسته میخواهی ، و عمل بی ریا میپذیری . ما را از گناه سبکبار کن و دیدگانمان را اشکبار و قلبمان را به عشق خودت گرفتار . . . آمین RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - کارو - 2014-04-22 مراقبه هاي روزانه 1)- هرروز پس از برخواستن از خواب راجع به 24ساعت آینده فکر میکنیم و نقشه های آنروز خود را مورد بررسی قرار میدهیم. 2)- قبل از شروع از خداوند میخواهیم که به افکار ما جهت و مسیر دهد و آنرا از نییت های حسرت آلود و نادرست و خود پسندانه دور کند. 3)- ازخدا میخواهیم به ما الهام دهد و ما را از آگاهی درونی و قدرت تصمیم گیری برخوردار کند. 4)- نیایش خود را با یک دعا خاتمه می دهیم و برای آگاهی از قدمهای بعدی خود در طول مدت روز تقاضای راهنمائی میکنیم. 5)- آنچه را که لازمه برخورد با مشکلات است طلب می کنیم. 6)- خصوصا تقاضا میکنیم که ما را از هوای نفس برهاند. 7)- مراقبیم که برای خود چیزی نخواهیم مگر اینکه به دیگران هم کمک کند. 8)- و هرگز برای حس خود خواهی خود درخواستی نکنیم. 9)- در طول روز وقتی مردد و آشفته ایم ساکت می شویم و از خدا می خواهیم که راه درست را به ما نشان دهد. 10)- و مرتبا به خود یاد آور می شویم که ما دیگر کارگردان صحنه نیستیم و متواضعانه با خود تکرار میکنیم ((اراده اراده اوست)) RE: دعا و مراقبه-- بنویس برای نیروی برتر - mohsen..yazd - 2014-04-23 پیامبر(ص)به دخترش فاطمه گفت: در روز جمعه ساعتی هست که دعا قطعا مستجاب است! فاطمه(س)گفت:پدرجان مرا از آن باخبری میکنی؟ پیامبر(ص) گفتند وقتی که نصف خورشید غروب کرده است! |