اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
راز و نیاز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: راز و نیاز (/showthread.php?tid=1793) صفحهها:
1
2
|
RE: راز و نیاز - abzade60 - 2016-04-09 یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ ![]() یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ
![]() یَا مُجِیبَ مَنْ لا مُجِیبَ لَهُ ![]() یَا شَفِیقَ مَنْ لا شَفِیقَ لَهُ ![]() یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ ![]() یَا مُغِیثَ مَنْ لا مُغِیثَ لَهُ ![]() یَا دَلِیلَ مَنْ لا دَلِیلَ لَهُ ![]() یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ ![]() یَا رَاحِمَ مَنْ لا رَاحِمَ لَهُ ![]() یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ ![]() RE: راز و نیاز - NASIB - 2016-04-13 با سلام خدمت دوستان عزیز ضمن تشکر از علاقه شما دوستان به تالار بانیان بهبودی از شما خواهش میکنیم از گذاشتن دعا بصورت عربی خودداری نمایید RE: راز و نیاز - salmani - 2016-04-30 خدایا چگونه سر بالا بگیرم و به درگاهت بیایم و بگویم : الهی العفو ... که عفو و بخششت را می طلبم اما باز هم جلوی نفسم را نمی گیرم ! چگونه شرمسارت نباشم، در حالیکه هر چه جور و جفا از من می بینی باز هم رشته ی مهر و دوستی ات را نمی گسلی و رهایم نمی کنی؟ چگونه ادعای بندگی کنم، در حالیکه خود می دانم عبد تو نبودم و بنده ی نفس بودم؟ اما مهربان خالقم ... تنها چیزی که می توانم بگویم این است که با همه ی شرمندگی هایم ادعا می کنم که بنده ی تو هستم و تنها کلامی برایت بگویم که نکند عمر به سر آید و این کلام را نگفته باشم : خدای من ، ساده بگویم ... دوستت دارم خدایا قلبم تشنه نور و عشق توست هر روز به افكار و آرزوهایم بیا به رویاهایم، در خنده هایم و اشكهایم از سر رحمتــت در فراموشی هایم پدیدار شو به عبادتم، به كار، زندگی و مرگم بیا خدایا ... یاریم كن تا به این مقام برسم كه احساس كنم كه كسی از من غنی تر نیست زیرا از عشق و شادی برخوردارم یاریم كن تا به این مقام برسم كه فقط تو را داشته باشم و لطف و عشق تو مرا لبریز كند به این مقام برسم كه بگویم: ای دردها و سختیــها و مشکلات، وقتی كه خدا شهریار قلب من است هیچ گزندی به من نمیرسد همه چیز میگذرد مانند رویا می آیند و می روند من در شادیِ بدون مرگی هستم و ترسی ندارم زیرا كه او در قلب من ساكن است و سایه جاودانه او بر روح من حكمــفرماست ... و اینک دستم را بر آستانت بلند می کنم که دستگیرم باشی تو همانی که من می خواهم . پس مرا همان کن که تو میخواهی ... ______________________________________________________ RE: راز و نیاز - میثم رهایی - 2016-12-07 خداوندا به من کمک کن و آرامش بده و راه درست را نشان بده تا بتوانم فرد مفیدی برای خانواده و جامعه باشم و بتوانم در زندگی فرد موفقی باشم از خداوند بابت تمام چیزی هایی که داده شکر می گویم چون من لیاقت این همه محبت را نداشتم RE: راز و نیاز - tina7719 - 2017-05-07 زیبا بود این نیایش ممنون ! جذب اتمی جملات زیبا RE: راز و نیاز - داود - 2022-09-10 هر روز آرام ترصبورترخندان تر مهــربان تر؛بخشــــنده تر؛باگذشت تر ؛ بـــاش…. حواست به نگاهِ خـدا باشد که چشمش به زیبـــاتر شدن توست... |