انجمن بانیان بهبودی
1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: قدمهای دوازده گانه معتادان گمنام (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=10)
+---- انجمن: قدم اول NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=33)
+---- موضوع: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ (/showthread.php?tid=249)

صفحه‌ها: 1 2

RE: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - mohamad311 - 2015-12-20

بنام خدای مهربان
 خوب یادمه هر بار که قطع مصرف میکردم طولی نمیکشید که این فکر به ذهنم میرسید که محمد تو الان تپل مپل شدی و اینبار میتونی یه مصرف موفقیت امیز داشته باشی.تو میتونی طوری مصرف کنی که جسمت داغون نشه و به مشکل برنخوری.ولی هر بار که اقدام به مصرف مجدد میکردم جنون و شهوت عجیبی تو مصرف مجددام ایجاد میشد.خیلی حریص تر از قبل میشدم. خیلی زیاد به این مسئله فکر میکردم.اما فقط به جسم ام و اینکه اینبار میتونم  موفیقت امیز مصرف کنم فکر میکردم.اصلا به عواقبش فکر نمیکردم.           چون اصلا اگاهیی از بیماری اعتیاد نداشتم.من جزء اعضای لغزشی ام.اخرین باری که لغزش کردم حدود4سال پاکی داشتم و با برنامه اشنایی داشتم. مسایل پیش پا افتاده و ساده (مثل غرور.طمع.احساس دزدی و...)منو زمین زد. باز هم تجربه گذشته  رو مجددا تجربه کردم و اینبار با اگاهی. میخواستم فقط یه نوع مواد مصرف کنم , اون هم بطور موفقیت امیز.ولی دوستان وقتی به خودم امدم که توی تیمارستان بودم. سه بار اقدام به خودکشی کرده بودم.افسردگی شدید گرفته بودم.دیگه حتی 2 ساعت پاکی واسم ارزو شده بود.(تجربه گذشته )
(تجربه حال)نه .من به مواد فکر نمیکنم.من در گذشته بقدری ضعیف بودم که برای فرار  از مشکلات و مقابله باترس ام  به مواد پناه میبردم.اما امروز انجمن ابزاری در اختیار من قرار داده که نه تنها به فکر مصرف مجدد نیستم  بلکه
خیلی وقته نه وسوسه شدید شدم.نه حال خرابی میکشم.نه خسارتی میزنم و نه به مواد و نه به موادفروش  ونه به مصرف مجدد فکر میکنم. زندگی و افکاری
اروم و روان دارم . از همه مهتر اینه که به دنبال شناختی دقیق از درون خودم هستم و پذیرفتم که من یک بیمارم و محکوم ام به تغییر.
 متوجهه شدم که مشگل ما مواد نیست! مشگل ما بیماری اعتیاد است.
همیشه باید یادم باشد که من یک معتادم و مصرف یک بار برایم  زیاد و هزاران بار کافی نیست.

RE: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - star - 2016-01-16

خیردرگذشته فقط به فکرتهیه ،مصرف ولذت کاذب آن بودم وبفکرعواقب آن نبودم ولی امروزفهمیده ام که مصرف یکبارزیاد وهزاربارکافی نیست .من بااولین بارمصرف به آشفتگی های زمان قبل بازمی گردم به همین خاطرازاولین بارمصرف خودداری می کنم.

RE: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - امیرامیدوار - 2016-11-29

با سلام به همه عزیزان و آرزوی سلامتی برای همه رفقا و هموطنانم ، خیلی خوبه که این انجمنو پیدا کردم و به محض ثبت نام با این سوال برخورد کردم .... باید بگم عجیبه که آدم اینهمه میبینه و میشنوه که اعتیاد خطرناکه اما این چه حسیه که انسان هیچ فکر به عواقب نمیکنه انگار انسان معتاد یکی از خصلتهاش اینه که فکر میکنه خاصه و چیزی که دیگری رو نابود میکنه نمیتونه اون رو نابود کنه

RE: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - EbraMohammad - 2018-05-25

من شش ماه پاکی بودم که میل یکبار مصرف به سرم زد که از برج هشت پارسال تا الان دست و پنجه میزنم باش ولی خداراشکر دباره برگشتم فهمیدم یکبار مصرف مساوی با بدبختی و گرفتاری دباره در دام اعتیاد تنهای نشستن کار نکردن و همه چی.

RE: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - Iman1362 - 2020-08-24

[quote="GOMNAM" pid='320' dateline='1381691822']
[color=#FF0000][size=medium]آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ خیر اکثر ما آدمهای نترس و سرکشی بودیم و اولین بار مصرف هم به بعد اون و عواقبش فکر نمی کردیم

RE: 1-آیا هرگز به عواقب اولین بار مصرف فکر کرده اید؟ - پژمان پ - 2020-11-25

در گذشته در ذهن من کودکی پرورش یافته بود که توان فکری از او سلب شده بود و فقط به دنبال حال خوشایندی می گشت و در کنار ان خلا هایی که باعث می شد مرا به این طرف و ان طرف بکشاند مثل بازی کردن و لذت بردن تا جایی که دیگر مرحمی بر اشفتگی ها ، ترس ها، درد ها و حال خوش و ناخوشایند من گردید واین روند ۱۵سال به طول انجامید تا جایی ادامه پیدا کرد که دیگر به جایی خط نمی داد و ز ندگی من غیر قابل اداره شد و در انکار و خود محوری خود به سر می بردم و در انزوای کامل خود قرار گرفتم و قدرت مالی من به صفر امد و توانایی کاری من به دلیل افکار مخرب پایین امد و خانواده از من رنجیده خاطر شد و ترس تمام وجودم را فرا گرفت و دچار مشکلات جسمی ، روحی ، روانی و احساسی گردیدم و بیمارستان ، تیمارستان و اماکن مذهبی ، کتب اسمانی ، رجوع کردم ولی هیچیک برای حل بیماری من درمانی نبود تا عاقب از روی ناچاری به انجمن معتادان گمنام پناه اوردم ، و همچنان به عواقب اولین بار مصرف فکر میکنم .