هر صبح يک پيام نشاط آور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مشارکت و حال و احساس روزانه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=165) +--- موضوع: هر صبح يک پيام نشاط آور (/showthread.php?tid=6160) |
RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-09-24 سلام به همه
اين يه متنه که به فکر وادار ميکنه خواننده رو ، دقيق بخونش دوست من : هيچ وقت از خودمون پرسيديم قيمت يک روز زندگي چنده ؟ ما که قيمت همه چيزو با پول مي سنجيم تا حالا شده از خدا بپرسيم : خدا جون !!!!!!! قيمت يه دست سالم چنده ؟ يه چشم بي عيب چقدر مي ارزه ؟ چقدر بايد بابت اشرف مخلوقات بودنمون پرداخت کنيم ؟ قيمت يه سلامتي فابريک چنده ؟ و خيلي سئوالها مثل اين ........... به نظرتون خنده داره ؟؟؟؟؟؟ اگه يه روزي فهميديم قيمت يه ليتر بارون چنده ؟ قيمت يه ساعت روشنايي خورشيد چنده ؟ چقدر بايد بابت مکالمه رايگان با خدا پول پرداخت کنيم ؟ يا اينکه چقدر بديم تا بي منت نفسمون رو ، با طراوت طبيعت پر کنيم ؟ تمام قشنگي هاي دنيا مال ماست ، مجاني مجاني خدايا براي تمام نعمتهايت هزاران بار سپاس سپاس سپاس سپاس RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-09-24 سلام
صبح يعني صراحت ابراز عشق به آنهايي که دوستشان داريم . امروز همه را دوست بدار . ببخش ، ايمان داشته باش ، ترسها را بيرون بريز، خدا را صدا بزن ، امروز روز موفقيت توست به شرط خنديدنت ، بخند ، بخند ، بخند ، تو در آغوش خدايي RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-09-27 دوست من سلام توجه کرده اي همين الان و هم اکنون و در اين لحظه پيرترين سني هستي که تا بحال بوده اي و جوانترين سني که تا ابد خواهي بود !!! پس از لحظاتت بي نهايت لذت ببر ، شادي کن ، خلاق باش ، جسارت کن ، بیشتر بخواه ، جلو برو و به خودت مطمئن باش ........... و هر لحظه يادت باشد ، هم اکنون جوانترين سنت را داري و هر لحظه بابت اين موهبت شکر گذاري کن . چهارمين روز پاييزيت پر از باورهاي مثبت و انرژيهاي بي انتهاي جواني
RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-09-30
پروردگار خوبم سلام
باز هم صبح شد از اينکه يکبار ديگر مرا لايق حيات و زندگي دانستي و فرصت يک شروع مجدد را به من عطا کردي سپاسگزارم ، از تو مي خواهم به من درک و درايتي پيش از پيش ببخشي ، تا امروز اشتباهات ديروز را تکرار نکنم .... و فرصتهايي که در اختيارم قرار مي دهي را از دست ندهم و از ياد نبرم که شايد فقط براي امروز بتوانم دوستانم را دوست بدارم . خدايا با تمام وجود شکر RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-09-30
پروردگار خوبم سلام
باز هم صبح شد از اينکه يکبار ديگر مرا لايق حيات و زندگي دانستي و فرصت يک شروع مجدد را به من عطا کردي سپاسگزارم ، از تو مي خواهم به من درک و درايتي پيش از پيش ببخشي ، تا امروز اشتباهات ديروز را تکرار نکنم .... و فرصتهايي که در اختيارم قرار مي دهي را از دست ندهم و از ياد نبرم که شايد فقط براي امروز بتوانم دوستانم را دوست بدارم . خدايا با تمام وجود شکر RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-10-03 سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زيبا بخواند که نه از دوزخ بترسي و نه از بهشت .....
به رقص در آيي .... قصه عشق ، انسان بودن ماست ............ RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - yalda - 2014-10-04 از خدا میخواهم آنچه را که شایسته توست به تو هدیه بدهد نه آنچه را که آرزو داری ، زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک است و شایستگی تو بسیار . . .
RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-10-31 چه لطیف است حس آغازی دوباره و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودن و چه اندازه شیرین است ، امروز....
خدايا بخاطر زنده بودن امروزم شکر RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-11-16 مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛
چون در هر بهار برايت گل مي فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هديه مي کند .. به ياد داشته باش که پروردگار عالم با اين که مي تواند در هر جائي از دنيا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهي چيزي بگوئي ، گوش مي کند ... RE: هر صبح يک پيام نشاط آور - sadaf - 2014-11-16 خدایــــــــــــــــــــ♥ـــــــــــــــــــــــا . . .
وقتی همه چيز را به تو مي سپارم ، نورِ بي كرانِ تو در من جريان مي یابد ؛ و دعايم به بهترين شيوه ی ممكن متجلی می شود . . . پس هم اكنون خود را در آغوش تو رها مي كنم ، تا تمام آشفتگی ها و سردرگمي هايم ، در حضور امن و گرمِ تو ، به آرامی ذوب شوند و از ميان بروند . . . |