اخطارهای زیر رخ داد: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: روانشناسی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=261) +--- انجمن: مطالبی در باره روان (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=262) +--- موضوع: نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... (/showthread.php?tid=7280) صفحهها:
1
2
|
RE: نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... - Atlas - 2015-12-29 تغییر تفکر
فراموش نکنید برای اینکه بتوانید باورها و افکار غلط گذشته را تغییر دهید باید تعهد، آگاهی و تمرین زیادی داشته باشید. تعهد، نگرشی است که باعث میشود بتوانید مسئولیت احساسات و رفتارتان را برعهده بگیرید. آگاهی نیز نخستین گام به سوی تغییر عملی شیوه تفکر شماست. این درست نیست که انتظار داشته باشید شیوه تفکرتان فورا تغییر کند؛ یعنی اگر بیش از اندازه احساس ناراحتی، اضطراب یا خشم میکنید توجه خود را روی شخص یا موقعیت خاصی متمرکز نکنید بلکه به جای آن از خودتان بپرسید: «در این موقعیت چگونه فکر میکنم که تا این حد ناراحت میشوم، چه عاملی در وجود من باعث بروز اینگونه حساسیتهاست و چطور میتوانم طرز فکر نامعقول خودم را اصلاح کنم؟ نخستین کار این است که در برخورد با هر مشکلی آن را وحشتناک نپندارید. برای خودتان «باید»های خاص درنظر نگیرید و بیجهت رفتارتان را توجیه نکنید. اگر بتوانید این 3مورد را رعایت کنید، قطعا واکنش شما بسیار متفاوت و مناسبتر خواهد بود. RE: نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... - Atlas - 2015-12-29 راه دیگر برای برخورد درست در برابر واکنشهای تندتان، پذیرفتن حقیقت و انکار نکردن آن، فرارنکردن از آن یا بزرگنکردن آن است؛ «همسرم دیگر مرا دوست ندارد، شغلم را از دست دادهام، همکارم رفتار بسیار بدی با من دارد، بچههایم بیش از حد اذیتم میکنند و...» در چنین شرایطی پذیرفتن جنبههای مختلف یک موقعیت میتواند شما را کمک کند تا بفهمید چه چیزی را بزرگ میکنید، چرا این کار را انجام میدهید و چگونه میتوانید با آن مبارزه کنید. مثلا اگر بهنظرتان میرسد همسرتان شما را دوست ندارد یا میخواهد ترکتان کند، آیا واقعا نمیتوانید آن را بپذیرید و تا این حد به عشق و محبت او نیازمندید و آیا فکر میکنید طرد شدهاید؟ RE: نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... - Atlas - 2015-12-29 ایرادی ندارد اگر باز هم نمیتوانید جلوی عصبانیت خود را بگیرید و دائم از رفتار دیگران ناراحت میشوید چون شما در ابتدای راه هستید و برای رسیدن به تحول و آرامش بیشتر، زمان زیادی نیاز دارید اما همین که لزوم این تغییر را حس میکنید حتما میتوانید موفق هم بشوید و حتی برای موفقشدن به صبر و حوصله و تمرین زیادی نیاز دارید.همه ما در موقعیتهای سخت میتوانیم متأسف، ناخشنود و غمگین باشیم اما بیش از حد عصبانی، افسرده و خشمگینشدن یا احساس گناهکردن رفتاری نامناسب است که دیر یا زود ما را از پا درمیآورد.
RE: نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... - Atlas - 2015-12-29
فراموش نکنید کلید موفقیت در بازداشتن افراد از ناراحتشدنهای بیجهت تمرین زیاد است تا بتوانند شیوه تفکر خود را تغییر دهند و در این مورد هم باید بدانید که هیچ موقعیتی وحشتناک نیست مگر اینکه شما این نام را روی آن بگذارید. قرار نیست دنیا همیشه آنگونه که ما میخواهیم باشد و رفتار دیگران همیشه با ما از سر مهر و عطوفت باقی بماند. پس به دور از وحشتناکپنداری و بایدهایی که خودمان تعیین میکنیم مسائل آنقدر هم که ما فکر میکنیم، سخت و غیرقابل تحمل نیستند.
RE: نمیگذارم کسی مرا برنجاند ... - Atlas - 2015-12-29 در بسیاری از موارد نیز بهتر است به جای متهمکردن دیگران یا شرایط بیرونی، لحظهای نیز صبر کنیم و بهخودمان بگوییم: «شاید تقصیر من است!». در این هنگام بهخودتان اجازه میدهید با بررسی بیشتر نسبت به رفتار خود در جهت اصلاح آن گام بردارید. صحبتکردن در مورد مشکلات نیز میتواند تا حد زیادی به حل آنها کمک کند زیرا در این صورت به طرف مقابلتان هم فرصت میدهید نظر دهد و بدینترتیب میتوانید به جای اینکه خودتان به تنهایی تصمیم نادرستی بگیرید، با یکدیگر به نتیجه بهتری برسید. فراموش نکنید زندگی کوتاهتر از آن است که بخواهید بسیاری از لحظات آن را در خشم و ناراحتی به سر ببرید. بهعلاوه شما سزاوار آن هستید که با آرامش و شادمانی بیشتری زندگی کنی. |