اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
موانع موفقيت و راه چاره - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: روانشناسی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=261) +--- انجمن: مطالبی در باره روان (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=262) +--- موضوع: موانع موفقيت و راه چاره (/showthread.php?tid=7291) صفحهها:
1
2
|
RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 حواس پرتی
گاهی در میانه راه یادمان می رود در ابتدا چه کار می خواستیم انجام دهیم. البته زندگی گاهی اوقات شرایطی را به وجود می آورد که در مسیر متفاوتی قرار بگیریم، اما بیشتر مواقع گناه این متفاوت رفتار کردن ها و فراموش کردن رویاهایمان برگردن خودمان است. اگر می خواهید موفق باشید باید مراقب باشید اهدافتان را فراموش نکنید. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 باورهای ناب برای رسیدن به موفقیت
یکی از افراد موفق و دویست ودوازدهمین ثروتمند جهان تجربیات خود را برای دست یابی به موفقیت این طور بیان می کند: عقیده دارم افرادی که در مسیری در حال حرکت هستند و نیاز دارند مسیر خود را در زندگی تغییر دهند تا تحسین دیگران را برانگیزند معمولاً با شکست و تضاد رو به رو می شوند. برای آنها مشکل است تا شاد باشند و تقریباً غیرممکن است تا بهترین عملکرد را از خود نشان دهند. او در رسیدن موفقیت موارد زیر را لحاظ کرده است. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 کشف آنچه درست است
کشف چیزی که درست است، حتی اگر از اشتباهاتم باشد، درحالیکه بیشتر مردم این فکر را بد می شمارند، خوب است. با این کشف می توانم بر این مشکلات غلبه کنم، طوری که این مشکلات نتوانند جلوی راهم را در رسیدن به اهدافم بگیرند. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 ترس ممنوع
هیچ ترسی از حقیقت نداشته باشم. درحالی که بعضی از حقایق ترس دارند، برای مثال ترس از اینکه شما دچار بیماری بدی شده اید، اما دانستن مشکلات به شما این اجازه را می دهد که بهتر با آنها مقابله کنید. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 خودتان را مدیریت کنید
هر کسی اشتباه می کند و نقاط ضعفی دارد و این امر یکی از مهم ترین چیزهایی که مردم را از یکدیگر متفاوت می کند رویکردشان نسبت به مدیریت خودشان است. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 اشتباهات را کم کنیم
زیبایی باورنکردنی برای انجام اشتباه وجود دارد، زیرا در هر اشتباه یک معما گنجانده شده است و گوهری وجود دارد که در صورت حل این معما می توانم آن را به دست آورم به عنوان مثال در اشتباه کردن اصلی وجود دارد و آن این است که می توانم اشتباهاتم را در آینده کم کنم. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 یادگیری در مشکلات
در طول زندگی ام با افراد موفق زیادی برخورد داشته ام و یاد گرفتم که هیچ یک از آنها بزرگ و عالی متولد نشده اند، آنها همگی اشتباهات زیادی در زندگی داشته اند و نقاط ضعف زیادی دارند و اینکه افراد با نگاه به اشتباهاتشان و نقاط ضعفشان و تعیین اینکه چطور می توانند از این اشتباهات درس بگیرند، بزرگ می شوند. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 افرادی که بیشتر با واقعیت ها مواجه می شوند؛ به ویژه در موقع سختی ها بیشتر یاد می گیرند و چیزی را که می خواهند سریع تر نسبت به آنهایی که این کار را انجام نمی دهند، به دست می آورند. این افراد، افراد خارق العاده و عالی هستند که من دوست دارم اطرافم باشند.
RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 سؤال بهتر از جواب
درحالی که بیشتر مردم فکر می کنند داشتن جواب، بهتر از داشتن سؤال است باور دارم که داشتن سؤال بهتر است؛ زیرا منجر به یادگیری بیشتری می شود. RE: موانع موفقيت و راه چاره - Atlas - 2016-01-08 جسارت و قوي شدن
درحالی که بیشتر افراد باور دارند که اشتباه کردن چیز بسیار بدی است باور دارم که اشتباه چیز خوبی است؛ زیرا باور دارم که با اشتباه کردن و واکنش نشان دادن نسبت به آنها چیزهای زیادی می آموزیم. درحالی بیشتر مردم فکر می کنند درد چیز بدی است باور دارم که داشتن درد آدم را قوی تر می کند. |