پروردگار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: پروردگار (/showthread.php?tid=891) صفحهها:
1
2
|
RE: پروردگار - sepahrad - 2014-09-17 نگران نباش خدا دوست داره I always feel happy, you know why? من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟ Because I don't expect anything from anyone
برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارمExpectations always hurt ... انتظارات همیشه صدمه زننده هستند ...Life is short ... زندگی کوتاه است ...So love your life ... پس به زندگی ات عشق بورز ...Be happy خوشحال باشAnd keep smiling و لبخند بزنJust Live for yourself and .. فقط برای خودت زندگی کن و ...Before you speak ؛ Listen قبل از اینکه صحبت کنی ؛ گوش کنBefore you write ؛ Think قبل از اینکه بنویسی ؛ فکر کنBefore you spend ؛ Earn قبل از اینکه خرج کنی ؛ درآمد داشته باشBefore you pray ؛ Forgive قبل از اینکه دعا کنی ؛ ببخشBefore you hurt ؛ Feel قبل از اینکه صدمه بزنی ؛ احساس کنBefore you hate ؛ Love قبل از تنفر ؛ عشق بورزThat's Life … زندگی این است ...Feel it, Live it & Enjoy it احساسش کن، زندگی کن و لذت ببرویلیام شکسپیر گفت :I always feel happy, you know why? من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟Because I don't expect anything from anyone برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارمExpectations always hurt ... انتظارات همیشه صدمه زننده هستند ...Life is short ... زندگی کوتاه است ...So love your life ... پس به زندگی ات عشق بورز ...Be happy خوشحال باشAnd keep smiling و لبخند بزنJust Live for yourself and .. فقط برای خودت زندگی کن و ...Before you speak ؛ Listen قبل از اینکه صحبت کنی ؛ گوش کنBefore you write ؛ Think قبل از اینکه بنویسی ؛ فکر کنBefore you spend ؛ Earn قبل از اینکه خرج کنی ؛ درآمد داشته باشBefore you pray ؛ Forgive قبل از اینکه دعا کنی ؛ ببخشBefore you hurt ؛ Feel قبل از اینکه صدمه بزنی ؛ احساس کنBefore you hate ؛ Love قبل از تنفر ؛ عشق بورزThat's Life … زندگی این است ...Feel it, Live it & Enjoy it احساسش کن، زندگی کن و لذت ببر RE: پروردگار - mohsen..yazd - 2014-09-23 اي پروردگار بخشنده و آسمانيم دوستت دارم. نيازهايم را بر من ببخش، و بزرگترين نياز من حضور تو است. گناهانم را ببخش و مرا تطهير کن، که بزرگترين گناه من فراموشي تو است. آه الهي، آه دل مرا بشنو و به سوي من آ به من بازگرد زيرا چه بسيار مشتاق بازگشت توام، به من بازگرد فدايت شوم، جان مرا از حضورت لبريز کن بگذار دلبستگي ها و خواسته هايم را در تو بسوزانم و قرباني کنم، بگذار خود را در تو قرباني کنم. سرورم فدايت شوم، بگذار هر لحظه در تو بميرم و هر بار از حضور تو زنده شوم، عشق خود را بر من بريز و تنهايي مرا با حضور خود پر کن، بگذار در تو نفس بکشم اي نفسهاي من
RE: پروردگار - sepahrad - 2014-09-23 ﺧﻨﺪﯾﺪﻥ ﻧﯿﺎﯾﺶ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﺑﺘﻮﺍﻧﯽ ﺑﺨﻨﺪﯼ ﺁﻣﻮﺧﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻧﯿﺎﯾﺶ ﮐﻨﯽ، ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﻫﺮﺳﻠﻮﻝ ﺑﺪﻥ ﺗﻮ ﺑﺨﻨﺪﺩ، ﻫﺮﺑﺎﻓﺖ ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﺑﻠﺮﺯﺩ،ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺸﯽ
ﻋﻈﯿﻢ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﯽ،
ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯼ ﺷﺎﺩ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺷﺒﯿﻪ ﺗﺮﻧﺪ ".. RE: پروردگار - sepahrad - 2015-02-10 پروردگارا ای خالق زیبایی، وخداوند قادر به من قدرتی ببخش تا هر آنچه که آزارم داده هر آنچه که مرا تلخ و نا شادم کرده
هر آنچه که از نفرت و انزجار لبریزم کرده
ببخشم و عفو کنم برون و درون گذشته و آینده را زیبا ببینم...!!!امين |