1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: قدمهای دوازده گانه معتادان گمنام (راهنمای کارکرد قدم) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=233) +---- انجمن: قدم اول (راهنمای کارکرد قدم) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=234) +---- موضوع: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ (/showthread.php?tid=462) |
RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - zaker121 - 2016-05-02 (2015-08-26، 01:59 )'ARSAM' نوشته است: ما قبلاً فکر میکردیم اعتیاد یعنی ، فقط مصرف کردن مواد مخدر است اما پس از شرکت در انجمن معتادان گمنام و حضور در کلاس های قدم به یک درک شخصی رسیدیم و متوجه شدیم که اعتیاد یک بیماری مزمن است که فراتراز مصرف مواد مخدر است و ما تعریفی خاص و جامعی برای آن نداریم و فقط میدانیم چیزی که ما را معتاد کرده بیماری اعتیاد است ، نه مواد مخدر و نه رفتارهای ما ، بلکه فقط بیماری اعتیاد است ، اما مفهوم این بیماری برای ما از پنج بخش اساسی تشکیل شده است . سلام ببخشیداینجاکسی ازاصفهان هم هست RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - ساسان - 2017-04-13 ~~بیماری اعتیاد برای من یک بیماری لاعلاج مزمن و پیشرونده است این بیماری از دوران کودکی با من بوده است چون رفتارهایی در گذشته داشتم که کنترل انها دست من نبوده است و بعدها با مصرف مواد به اوج خود رسیده است این بیماری چه با مصرف مواد چه بدون مصرف مواد در من در حال فعالیت است و از سه جنبه جسمی روحی و روحانی من را تحت تاثیر قرار میدهد از نظر جسمی اجبار به مصرف در من ایجاد میکند از نظر روحی وسوسه و افکار منفی به سراغم می اید و از نظر روحانی باعث خود محوری و غرور من میشود بیماری اعتیاد در طول زندگیم باعث میشودکه رفتارهایی داشته باشم که علارغم میل باطنی من است خیلی از کارهایی که دوست دارم انجام دهم را نمیتوانم انجام دهم و همچنین خیلی از کارهایی که دوست ندارم انجام دهم را انجام میدهم در خیلی از امور این من نیستم که تصمیم میگیرم بلکه بیماری اعتیاد من تصمیم گیرنده نهایی است من به خاطر داشتن بیماری اعتیاد کارهایی انجام میدهم که خسارت میبینم ولی دوباره انها را تکرار میکنم من کنترل افکار گفتار و رفتار خودم را ندارم و این بیماری من است که زندگی من را کنترل میکند بیماری اعتیاد در من غیر قابل درمان است و فقط با بکارگیری اصول برنامه میتوانم در مسیر بهبودی قرار بگیرم RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - امید میراشه - 2017-09-09 (2013-10-19، 07:27 )GOMNAM نوشته است: RE: سوال اول-بخش بیماری اعتیاد-قدم اول - fsp.uv - 2017-12-17 (2013-11-01، 11:01 )'meshki' نوشته است: جواب بيماري اعتياد بيماري درد و رنج وتنهاي وبدبختي است. نداشتن کنترل بر احساسات وانجام ونحوهي صحيح بروز احساسات بيماري. اعتياد . اشتغال فکري ووسوسه وخودمحوري واجبار وانکار است که اگر درمان نشود باعث زوال انحطاط ودر کل مرگ مي شود .زوال رسيدن به پوچي و وفرسودگي کامل .انحطاط .قرار گرفتن در محيط تخريب واسير شدن..... RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - hassan - 2018-01-11 (2013-10-19، 07:27 )GOMNAM نوشته است: بیماری اعتیاد .عاجز بودن در مقابل افکار خراب که منجرب به رفتارهای بیمار گونه برای من میشود مفهوم RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - hassan - 2018-01-11 مفهوم بیماری اعتیاد برای من .عاجز بودن در مقابل افکارم چون تاحالا کلم برام تصمیم های بد و منحرف گرفته.عاجز بودن در مقابل افکار مخرب و بحران زا. مثل ..پرخوری شهوت رانی قضاوت در مورد دیگران در مورد دیگران صحبت کردن و قضاوت کردن ...... RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - EbraMohammad - 2018-02-20 بیماری اعتیاد بیماری هست که یک عمر با من بوده در همه جادرخوشی غم و همه لحظات عمرم بامن بوده و هیچ کس حتی زن م برادرم مادرم به من نزدیک نبودن که این بیماری همیشه با من بوده .پس واقعا سخته دست و پنجه کردن با این بیماری که بخایم رهایش کنیم .رها کردن این بیماری ناعلاجه و سخت و عاجزم چون همیشه تنها مونس م بوده RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - a.valijam@gmail.com - 2018-07-15 باسلام علیرضا معتاد خداروشکر میکنم به خاطر پاکی امروز بیماری اعتیاد بیماری هست که غیر قابل علاج و پیشرونده هرچقدر درباره ایم موضوع بخای حرف بزنی کم من بیماری اعتیاد دارم که در مواد مخدر کاملا خودشو نشون داد به نظرمن این بیماری از روزی که بدنیا آمدم با من بوده RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - amirjavadi - 2020-11-06 1-برای من:عدم تعادل بیقراری بدخلقی نارضایتی تنهایی درد ناامیدی یاس انحراف فکری بسته بودن دریچه فکر وقلب توهم وخیال لذت طلبی زیاده خواهی افراط وتفریط یکسره دروسوسه واجباربه مصرف بودن دروغگویی وریا کاری تنبلی وسستی بدقولی وبدحسابی ویک عادت شوم وتلخ وغیرقابل اداره و...... RE: 1-مفهوم بیماری اعتیاد چیست؟ - هیچ - 2021-07-19 مفهوم بیماری اعتیاد برای من تو این مقطع اینطوری تعبیر میشه که من یه بیماری رو دچارش هستم که هیچ تضمینی تو زندگیم ندارم که یک اشتباه رو تکرار نکنم به امید نتیجه متفاوت تر از گذشته... یه نقصی رو ببوسم بزارم کنار واسه همیشه... هیچ وقت وسوسه نشم... بیخیال تایید طلبی شم... بواسطه این بیماری این ظرفیت تو من بالقوه وجود داره که یه حرکت اشتباه رو انقدر بهش اصرار کنم و نتایج غیرقابل جبرانش رو نادیده بگیرم که عاقبت تيمارستان و زندان و مرگ ترمزم رو بکشن... این بیماری منه هیچ راه درمانی هم نداره 10 سال هم هر روز آزمایش بدی و پاکیت تایید بشه باز مصون از فردا نخواهی بود... بیماری اعتیاد یک بیماری ایه که برنامه ساده ای برای درمانش کشف شده و در اختیار همه هست اما تعداد اندکی از ما میتونیم این برنامه ساده رو کامل انجام بدیم... بیماری که با خودش کلی پارادوکس دیگه داره هر چی مقابلش قد خم کنی ثابت قدم تر خواهی بود... تسلیم بشی یعنی برنده ای... |