انجمن بانیان بهبودی
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دعا و نیایش_NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8)
+--- موضوع: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا (/showthread.php?tid=563)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - سارا - 2014-07-23

- پروردگارا،
چگونه محبت کردن و مهرورزی،چگونه بخشیدن و خندیدن و چگونگی طی طریق و به مقصد رسیدن را به من بیاموز. *
- خدایا
آنقدر کوچک و حقیرم که پیوسته به دنبال مسائل زودگذر و فانی و مقطعی هستم،معرفت و روشن بینی در خزانه تو پیدا میشود. *-
نمیخواهم برای بخشیدن و گذشت،برقراری ارتباط و همدلی،انتخابی عمل کنم،
عواطف و احساسات،تمایلات و غرایز،میل و اراده شخصی من پیوسته در فراز و فرود است،این بحران و طوفان آرامشی میخواهد و هیچ کس به غیر از تو قادر به انجام اینکار نیست.

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - sadaf - 2014-08-03

[تصویر:  96446510493937115162.jpg]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - shakiba - 2014-08-11

[تصویر:  3822789-b.jpg]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - sara65 - 2014-08-12

خدایا به دلهای نا اروم ما ارامش بده کمکمون کن که مسیر بهبودی رو با سلامتی سپری کنیم.

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - sepahrad - 2014-08-13

لو سلام. منزل خداست؟
[align=right]این منم مزاحمی که آشناست...
[align=right]هزار دفعه دلم این شماره را گرفته است
[align=right]ولی هنوز پشت خط در انتظار یک صداست...
[align=right]شما گفته اید پاسخ سلام واجب است
[align=right]به ما که میرسید، حساب بنده هایتان جداست؟
[align=right]الو...
[align=right]دوباره قطع و وصل شد!
[align=right]خرابی از دل من است یا که عیب از سیم هاست؟
[align=right]چرا صدایتان نمی رسد، کمی بلندتر
[align=right]صدای من چطور؟ خوب و صاف و واضح و رساست؟
[align=right]اگر اجازه میدهی برایت درد دل کنم...
[align=right]شنیده ام که گریه بر تمام دردها شفاست!
[align=right]دل مرا بخوان به سوی خود تا سبک شوم
[align=right]پناهگاه این دل شکسته خانه ی شماست...
[align=right]الو، مرا ببخش ، بازمزاحمت شدم
[align=right]دوباره زنگ ميزنم.تا خدا خداست

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - Arghavan - 2014-08-13

خدايا.......[img]images/smilies/heart.gif[/img]
                  رويش يك دانه ، تمام عظمت تو را فرياد ميزند ......[img]images/smilies/heart.gif[/img]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - زهرا20 - 2014-08-13

پرودگارا! از من حرکت، از تو برکت[img]images/smilies/sleepy.gif[/img]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - زهرا20 - 2014-08-13

پروردگارا دستم را بگير و کمکم کن خصلت های سابقم را کنار بگذارم و ويژگيهایی نیکو و تازه را جایگزین آنها بکنم.[img]images/smilies/sleepy.gif[/img]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - mohsen..yazd - 2014-08-15

[تصویر:  598645_203450299787363_1212252336_n3.jpg]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - mohsen..yazd - 2014-08-23

خداااا جونم خسته شدم از اين زندگى پر از استرس و نگرانى هر چه ارامش خواستم که ندادى مرگ لطفا
اگه ممکنه