انجمن بانیان بهبودی
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دعا و نیایش_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8)
+--- موضوع: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا (/showthread.php?tid=563)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - سارا - 2014-07-23

- پروردگارا،
چگونه محبت کردن و مهرورزی،چگونه بخشیدن و خندیدن و چگونگی طی طریق و به مقصد رسیدن را به من بیاموز. *
- خدایا
آنقدر کوچک و حقیرم که پیوسته به دنبال مسائل زودگذر و فانی و مقطعی هستم،معرفت و روشن بینی در خزانه تو پیدا میشود. *-
نمیخواهم برای بخشیدن و گذشت،برقراری ارتباط و همدلی،انتخابی عمل کنم،
عواطف و احساسات،تمایلات و غرایز،میل و اراده شخصی من پیوسته در فراز و فرود است،این بحران و طوفان آرامشی میخواهد و هیچ کس به غیر از تو قادر به انجام اینکار نیست.

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - sadaf - 2014-08-03

[تصویر:  96446510493937115162.jpg]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - shakiba - 2014-08-11

[تصویر:  3822789-b.jpg]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - sara65 - 2014-08-12

خدایا به دلهای نا اروم ما ارامش بده کمکمون کن که مسیر بهبودی رو با سلامتی سپری کنیم.

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - sepahrad - 2014-08-13

لو سلام. منزل خداست؟
این منم مزاحمی که آشناست...
هزار دفعه دلم این شماره را گرفته است
ولی هنوز پشت خط در انتظار یک صداست...
شما گفته اید پاسخ سلام واجب است
به ما که میرسید، حساب بنده هایتان جداست؟
الو...
دوباره قطع و وصل شد!
خرابی از دل من است یا که عیب از سیم هاست؟
چرا صدایتان نمی رسد، کمی بلندتر
صدای من چطور؟ خوب و صاف و واضح و رساست؟
اگر اجازه میدهی برایت درد دل کنم...
شنیده ام که گریه بر تمام دردها شفاست!
دل مرا بخوان به سوی خود تا سبک شوم
پناهگاه این دل شکسته خانه ی شماست...
الو، مرا ببخش ، بازمزاحمت شدم
دوباره زنگ ميزنم.تا خدا خداست

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - Arghavan - 2014-08-13

خدايا.......تصویر: images/smilies/heart.gif
                  رويش يك دانه ، تمام عظمت تو را فرياد ميزند ......تصویر: images/smilies/heart.gif

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - زهرا20 - 2014-08-13

پرودگارا! از من حرکت، از تو برکتتصویر: images/smilies/sleepy.gif

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - زهرا20 - 2014-08-13

پروردگارا دستم را بگير و کمکم کن خصلت های سابقم را کنار بگذارم و ويژگيهایی نیکو و تازه را جایگزین آنها بکنم.تصویر: images/smilies/sleepy.gif

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - mohsen..yazd - 2014-08-15

[تصویر:  598645_203450299787363_1212252336_n3.jpg]

RE: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا - mohsen..yazd - 2014-08-23

خداااا جونم خسته شدم از اين زندگى پر از استرس و نگرانى هر چه ارامش خواستم که ندادى مرگ لطفا
اگه ممکنه