انجمن بانیان بهبودی
بهبودی ؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیامهای بهبودی_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=89)
+--- موضوع: بهبودی ؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=166)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - داود - 2015-05-23

برنامه بهبودی برنامه تغییر است!
هدف اولیه برنامه بهبودی قطع مصرف مواد است
اما مقصد خدمت است
رستگاری از طریق خدمت
تغییرات اتفاق خواهد افتاد به شزط انکه من با تمام وجود به خداوند گوش فرا دهم و برای اگاهی از خواست او دعا کنم..

برنامه بهبودی برنامه تغییر است!
هدف اولیه برنامه بهبودی قطع مصرف مواد است
اما مقصد خدمت است
رستگاری از طریق خدمت
تغییرات اتفاق خواهد افتاد به شزط انکه من با تمام وجود به خداوند گوش فرا دهم و برای اگاهی از خواست او دعا کنم..

بهبود یعنی صداقت با خود ونگرش جدید به زندگی باتغییر در زاویه ی دید بهبودی یعنی با فروتنی بپذیرم که نمی دانم .بهبودی یعنی باز کردن دریچه افکار بر روی پدیده های تازه.......

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - داود - 2015-05-28

انتظارات وتوقعات رنجش های ازپیش تعیین شده هستند...!

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - داود - 2015-05-28

دروغ انفجاریست در خودباوری...

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - داود - 2015-06-03

ما خاطره ها را می سازیم و خاطره ها ما را

ویران می کنند...

تصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gif

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - داود - 2015-06-10

بجای درگیر شدن با احساساتم آنها را

مشارکت می کنم.

به همین سادگی....

تصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gifتصویر: images/smilies/heart.gif        

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - bezbaba - 2016-02-02

بهبودی چیست ؟

به فعالیتهای که باعث رشد توانایی های فرد و حل کردن مشکلات  توسط خود فرد بهبودی میگویند

بهبودی یعنی  پذیرفتن  و روبه رو شدن با واقعیت ها ,بهبودی یعنی فرار نکردن از مسئولیت ها,بهبودی یعنی بهتر شدن وامروزه ما فقط به وسیله اصول انجمن معتادان گمنام میتوانیم دراین فرایندبهبودی قرار بگیریم 

بهبودی سنگلاخی است که برای گذر از آن نیاز به چکمه های پولادین  داریم            وتنها وسایل این سفر اصول و ابزار انجمن معتادان گمنام  است

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - minamaleki681 - 2018-02-13

اینترنت با سرعت بالا در هند

در یکی از ایالت های هند تکنولوژی جدید اینترنت پرسرعت ایجاد می شود این اینترنت به حدی قوی است که می توان انتقال 20 گیگ برای هزاران نفر را فراهم کرد .
ویدئو پروژکتور پاناسونیک
[تصویر:  %D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%...%D8%AF.jpg]
به گفته ی شرکت مادر گوکل ایلت آندرا پرداش هند تصمیم دارد این تکنولوژی اینترنت پرسرعت وایرلس که از طریق تکنولوژی نوری GBPS20 اطلاعات منتقل می شود را بخرد این اینترنت دارای پهنای باند بالایی است و به همین دلیل بسیار قوی است و کاربران می توانند همزمان جستجو و دانلود کنند . در واقع این فناوری بدون نیاز به زیر بنای کابلی برای میلیون ها شهروند اینترنت پر سرعت فراهم می کند و همچنین به صورت 2 هزار جعبه تا شعاع 20 کیلوتری سقف خانه ها نصب می شود تا تمام مناطق پر جمعیت بتوانند از این اینترنت استفاده کنند . دولت ایالتی تصمیم دارد که تا سال 2019 مشترکانی که دارای اینترنت می باشند را به 12 میلیون افزایش دهد.

RE: بهبودی ؟؟؟؟ - cools - 2018-06-24

آسمان مجازی
باطری لیفتراک
تعمیرات ماکروفر ال جی
لیبل پلی کربنات
تعمیرات ماکروفر سامسونگ
تعمیرات ماکروفر دوو
تعمیرات ماکروفر پاناسونیک