![]() |
|
بامزه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: سرگرمی و شنیدنی (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: دنیای اس ام اس (پیامک) SMS (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=269) +---- انجمن: بامزه (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=274) +---- موضوع: بامزه (/showthread.php?tid=6901) |
RE: بامزه - رقیه - 2015-05-06 [font]کره الاغی با حسرت از باباش میپرسه:بابایی الاغا هم زن میگیرن؟باباش میگه آره[/font][font]پسرم اتفاقا تو دنیا فقط الاغا زن میگیرن[/font] [font]یه ۶۰ تا جک از بهترینا گذاشتم[/font]
RE: بامزه - رقیه - 2015-05-06 [font]ناشناس : سلام خوشگله ،دوست پسر داری ؟[/font][font] [/font][font]دختر :بله ،شما؟[/font][font] [/font][font]ناشناس : من داداشتم ،صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم !![/font][font] [/font][font]شماره ناشناس بعدی :[/font][font] [/font][font]ناشناس : دوست پسر داری؟[/font][font] [/font][font]دختر : نه نه اصلا[/font][font] [/font][font]ناشناس : من دوست پسرتم ... واقعا که ...[/font][font] [/font][font]دختر : عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!![/font][font] [/font][font]ناشناس : خوب داداشتم دیگه ،صبر کن خونه برسم من میدونم و تو....![/font]
RE: بامزه - رقیه - 2015-05-06 [font]خرگوش میره تو جنگل روباه رو میبینه که داره تریاک می کشه،[/font][font]میگه آقا روباهه این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... شاد باشیم![/font][font]می رن تا می رسن به گرگه. می بینن داره حشیش می کشه،[/font][font]خرگوش می گه آقا گرگه این چه کاریه؟! پاشو شاد باشیم! بدوییم![/font][font]گرگم پا می شه می رن 3 تایی می رسن به شیره، می بینن داره[/font][font]تزریق می کنه.[/font][font]خرگوش می گه آقا شیره این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... ورزش کنیم...[/font][font]شاد باشیم! شیره می پره میخورش![/font][font]گرگ و روباه می گن چرا خوردیش؟! این که حرف بدی نزد![/font][font]شیره می گه: نه بابا! این پدرسگ هر روز یه قرص اکـس می زنه میاد[/font][font]مارو دور جنگل میدوونه![/font]
RE: بامزه - رقیه - 2015-05-06 من حداقل 15 حقیقت رو راجع به شما میدونم:
1. الان توی اینترنتی 2. الان توی صفحه منی 3. یک انسان هستی 4. الان داری پست منو میخونی 5. تو نمیتونی با زبون بیرون بگی ژ 7. الان داری امتحان میکنی 8. الان خنده ات گرفت 9. اصلا ندیدی که عدد 6 رو جا انداخته ام 10. الان چک کردی ببینی واقعا جا انداختم عدد 6 رو یا نه 11. الان باز خندیدی 12. نمیدونی که من یه عدد رو هم چند بار نوشتم 13. الان چک کردی ببینی کدومه 14. پیداش نکردی و داری فحشم میدی 15. ولی نمیدونی که منم دارم به تو میخندم چون منظورم عدد 1 بود که 7 بار تا الان نوشتم RE: بامزه - رقیه - 2015-05-06 [font]دقت کردی وقتی میری دستشویی قیافت چه شکلی میشه ه ه ه؟![/font] [font] [/font] [font]نیگا!اینطوری میشه!xD[/font] [font] [/font] [font]>_<[/font] [font]=_=[/font] [font] [/font] [font]o_o[/font] [font] [/font] [font] [/font] [font]^_^[/font] [font] [/font] [font]اوه اوه....چه بویی میاد![/font] [font]نگا چه گندی بالا اوردی[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font]..[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font]..[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font]..[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font].[/font] [font] [/font] [font]نه اینجا نمیاد همون بالا بود!=))[/font] RE: بامزه - Arghavan - 2015-05-13
RE: بامزه - Arghavan - 2015-05-29
RE: بامزه - داود - 2015-05-30 روزی شیخی به یک گدا رسید اما گدا به شیخ نرسید بنا براین شیخ مقام اول را کسب کرد و گدا دوم شد. تا مسابقاتی دیگر خدا یارو نگهدارتون. [img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img] RE: بامزه - Arghavan - 2015-05-31
RE: بامزه - Arghavan - 2015-06-02
|