انجمن بانیان بهبودی
نيایش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دعا و نیایش_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8)
+--- موضوع: نيایش (/showthread.php?tid=161)

نيایش - meshki - 2013-10-11

دعا والاترین شکل انرژی جهان را آزاد می کند ، یعنی شما را به انرژی خداوند که همانا اصل و منشاء شماست ، متصل می کند . وقتی اینچنین شود ، دعا شما را به حرکت در می آورد .
ممکن است شما نیریوی دعا را احساس نکنید زیرا در بالاترین حد ارتعاش ، بیش از آن حد معمول که انسان احساس کرده است ( البته در بعضی از مراتب خداآگاهی این احساس در انسان بوجود می آید) ، عمل می کند . در حقیقت دعا کردن نوعی انرژی را آزاد می کند که معمولا آنقدر خوب و نیکوست که از نظر فیزیکی قابل ثبت نیست .با این وجود وقتی دعا می کنید از نظر ذهنی و روحانی گسترش می یابید به این منظور که هوشیاری تان آنچنان وسیع می گردد که جریان عظیم تری از انرژی الهی را دریافت کند .

RE: نيایش - mojtaba_s - 2013-10-13

وقتی کسی نیست که به اون فکر کنی به آسمان بیندیش چون در آسمان کسی هست که به تو فکر کند

RE: نيایش - NASIB - 2014-04-15

به ياد داشته باش هر وقت دلتنگ شدي به آسمان نگاه كن . كسي هست كه عاشقانه تو را مي نگرد و منتظر توست . اشكهاي تو را پاك مي كند و دستهايت را صميمانه مي فشارد . تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت . و اگر باور داشته باشي مي بيني ستاره ها هم با تو حرف مي زنند . باور كن كه با او هرگز تنها نيستي. فقط كافيست عاشقانه به آسمان نگاه كني.

RE: نيایش - sadaf - 2014-04-21

چه بسا خداوند هر گره ای که در کار ما میاندازد
همچون گره های قالی باشد
که نهایتا قصد دارد با آنها نقشی زیبا را بیافریند !

RE: نيایش - sadaf - 2014-04-26

خدایاا
گله ای نیست اگه روزگار
سازش رو هیچوقت با من هماهنگ نکرد...
ولی در پایان سال
ساز زندگی را با پدران هماهنگ کن
تا هیچ پدر و مادری شرمنده فرزندش نشه.

RE: نيایش - NASIB - 2014-04-26

خداجونم من از نردبون بالا میام
تا به تو برسم
غافل از اینکه
تو نردبون رو نگه داشتی تا نیفتم !!

RE: نيایش - sadaf - 2014-04-26

بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم ...؛

وقتی تو را در نظر نداریم

RE: نيایش - sepahrad - 2014-08-25

نیایش روز دوشنبه
*- خدایا مرا از حصار خود برهان،من با هیچ چیز و هیچ کس مشکلی ندارم جزءخودم، مرا از زندان خود ساخته ام برهان،دل شکسته و دل خسته از خویشتنم،متواضع و شرمسار در حضور تو،آرامشی فراسوی درک و فهم آدم و آدمی را از تو خواستارم.
*- بند و طناب محکم شهوت و شهوات،خواست و نیاز و غرائز متعدد،قدرت و همه چیز خواهی را از گرداگرد وجودم گسسته دار،قسم به تو که خواهم پرید،بدانگونه اوج خواهم گرفت که در حد فکر و درک زمینی نباشد.
*- محبوبم به تو و آرمانهایت وفادار خواهم ماند،می دانم که صداقت در نیت و عمل،از هزاران دعا و شکر سپاس در نزد تو ارزشمندتر است،ای بی نیاز و بنده نواز،منظور و مقصود،شکر و سپاس از زبان و قلب تیره همچو منی کجا تو را لایق است،من فقط سهم ناچیز خود را اداء می کنم.*- سلام برتو ای پیدا و ناپیدا،معنی و معنا،هستی و هستی بخش،بتو که ابدی و جاویدی، همه چیز از تو و ما محتاج به تمامیت آن،سلام و درود بی پایان نیازمندان بر تو ای بی نیاز،مفهوم و مقصد طراح و حیات بخش،بنده نواز و چاره ساز،قسم به تقدس خاک که همه از آن و برآنیم،کوچکی و حقارت خود،شکوه و عظمت تو بر من آشکاراست، ندایم را پاسخگو باش،ای شنونده ترین گوشها و ای رساترین صدا و نوا.*- خداوندا در پیمودن راه منتهی به تو درمانده و زمین گیرم و در طی کردن راه تاریکیها استادو آموزگارم،موانعی را که ضعفهای تربیتی و شخصیتی،اخلاقی و اجتماعی بر سر راهم قرار داده،سدی محکم در راه رسیدن و همزیستی من با توست، با نیروی لایزالت شکننده این سد باش.*- ای چشمه جوشان تمامیت هستی،سبز شدن و سبز ماندن را به من بیاموز،آرامشی که همان بهشت موعود توست خواسته دو جهان من است،عطا فرما تا با عدالت بین همه چیز و همه کس تقسیم کنم.*- بارالها،من نمیدانم و نخواهم دانست چگونه بودن و زیستن را،محرکهای حسی من از وسوسه باردار است،من به آنها سریعترین پاسخ را میدهم،مرا از اسارت دیونفس و فرزند نامشروعش وسوسه برهان.*- خدایا رهنمونم باش،بسوی وادی امن خود،سبب تمام سیاهکاریهای من ترس از نبود امنیت است روا مدار که بجای ایمان،ترس بر من راهنما و حاکم باشد.*- شکر و سپاسگذاری،سرور و شادمانی و شعف حاصل از آن،در زمان تقدیم به آستان و حضورت معنا میدهد.چه چیز و چه کس میتواند باشد اگر تو نخواهی؟وچه چیز تجلی و ظهور نمیکند و ممکن نیست اگر تو بخواهی