پروردگـــــــــارا! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: پروردگـــــــــارا! (/showthread.php?tid=1650) |
پروردگـــــــــارا! - mojtaba_s - 2013-11-07 خواسته ام در این جایگاه، یعنی جایگاه بنده فقیر ناامید، آن است که: گناهان گذشته ام را بیامرزی و در باقیمانده عمرم،مرا از گناه باز داری ... . RE: پروردگـــــــــارا! - رقیه - 2013-12-09 خدايا از نفسى كه فراوان به بدى فرمان ميدهد به تو شكايت مىكنم،همان نفسى كه شتابنده به سوى خطا،و آزمند به انجام گناهان،و در معرض خشم توست،نفسى كه مرا به راه هلاكت مىكشاند،و هستىام را نزد تو از پستترين تباهشدگان قرار مىدهد،بيماريهايش بسيار،آرزويش دراز است،اگر گزندى به او در رسد بىتابى مىكند،و اگر خيرى به او رسد از انفاقش دريغ مىورزد،به بازى و هوسرانى ميل بسيار دارد،از غفلت و اشتباه آكنده است،مرا به تندى به جانب گناه مىراند،و با من در توبه و ندامت امروز و فردا مىكند،خدايا از دشمنى كه گمراهم مىكند و از شيطانى كه به بى راههام مىبرد به تو شكايت مىكنم،شيطانى كه سينهام را از وسوسه انباشته و زمزمههاى خطرناكش قلبك را فرا گرفته است،شيطانى كه با هوا و هوس برايم كمك مىكند،و عشق به دنيا را در ديدگانم زيور مىبخشد،و بين من و بندگى و مقام قرب پرده مىافكند،
RE: پروردگـــــــــارا! - abbas - 2013-12-10 پروردگارا
پروردگارا؛ به من دلی پرمهر و بخشش، زبانی نرم و نیتی خیر عنایت فرما تا در پناه امن تو با رعایت حقوق دیگران و با تسلط بر اعمال و گفتارم موجب آرامش در زندگی خود و اطرافیانم باشم. خدایا؛ من از لحظهٔ اکنون زندگیام، لذت میبرم و همواره با پیشقدم شدن در هر کار خیر، میدانی قوی از بذل عشق و برکت در اطرافم ایجاد کرده و سرشار از حسی خوب، فرصتهای اعطا شده را دریافت میکنم. خداوندا؛ تو را شکر میکنم که من فردی با مناعت طبع و اعتمادبهنفس هستم و از بودن در کنار دیگران شادم. آنان نیز از همراهی با من خشنودند، و رفتار صادقانه و شفافم مرا همنشینی عزیز و محترم کرده است. خداوندا؛ مرا حمایت فرما تا با روحیهای مثبت بر امور شخصی خود تمرکز کنم و با حسی عالی، قدرشناس نعمات تو باشم. یاور من؛ با انرژی مثبت و اندیشهای خوب به محیط اطرافم نگاه میکنم و با شور و شوق برای تغییر امور زندگیام در تلاشم. هدفم را با توکلی خالصانه، و در آرامش به سوی راهی مناسب و درست پیش میبرم. RE: پروردگـــــــــارا! - sadaf - 2014-03-02 افسار دلم دست خدا بود چنین شد/ای وای اگر دست خودم بود چه میشد؟ مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت/ گرقصددلم جور و جفا بود چه میشد...؟ خدایا ناخدای زندگیم توهستی سکان زندگی را به دست خودم نده ، تو سکاندار باش و من مسافر کشتی زندگی ، به خودم رهایم مکن خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا RE: پروردگـــــــــارا! - mohammad - 2014-03-02 پرودگارا دیدگانم را متبرک ساز و پاک تا به هر سو که می گردند جمال"تو" را ناظر باشند RE: پروردگـــــــــارا! - مائده - 2014-03-10 خدایـــــــــــــا ...! اگه یه روز فراموش کردم خدای ِ بزرگـــــــــــــی دارم ... تو فرامـــــــــــــوش نکن که بنده کوچیکـــــــــــــی داری ... با نوازشی و یا شاید تلنگری آرام وجودت را ، همراهیت را ، مهربانی و بزرگی ات را برایم یاداوری کن..... RE: پروردگـــــــــارا! - آرتیمس - 2014-03-10 خداوندا قلب من ،تقدیر من وراهنمایم باش. یاری ام کن به تمام هستی خود عشق بورزم و از هر پاره زندگی ام یک پیروزی بسازم آمین RE: پروردگـــــــــارا! - NASIB - 2014-03-11 پروردگارا اراده و زندگیم را به تو میسپارم مرا در بهبودیم راهنمایی کن و نشانم بده که چطور زندگی کنم امین دعای قدم سوم NA RE: پروردگـــــــــارا! - mohammad - 2014-03-11 خداوندا . از فکر و اندیشه بسته مارا حفظ کن به ما اجازه بده در فکر .کلام ودر عمل.بزرگ وباظرفیت باشیم .مارا به نرمی آرامی وبا شفافیت ومحترمانه رشد و تعادل عنایت فرما RE: پروردگـــــــــارا! - mehdiast - 2014-03-11 خدایا,بعضی اوقات در خطرم زیرا توان روبرویی با بسیاری از نواقص شخصیتی ام را از دست میدهم.در این زمان فقط میتوانم خودم را تسلیم تو کنم و ایمان داشته باشم که تو تصمیم خودت را که در اصل نیاز من است بر آورده خواهی کرد.اجازه نده من از دیدگاه خودم و فقط بر مبنای شایعات بی اساس با دیگران بحث و جدل کنم و کمکم کن تا بدانم که چه چیزی به دور از توهم و واقعی است و ارزش روحانی دارد. . |