انجمن بانیان بهبودی
فقط برای امروز+اندیشه امروز-هفتم دی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12)
+---- انجمن: فقط برای امروز (دی ماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=332)
+---- موضوع: فقط برای امروز+اندیشه امروز-هفتم دی (/showthread.php?tid=2002)

فقط برای امروز+اندیشه امروز-هفتم دی - mahla - 2013-11-22

7 دی افسردگی

«دیگر با ترس، عصبانیت، احساس گناه،

تاسف به حال خود یا افسردگی نمیجنگیم.»

کتاب پایه

v

بسیاری از ما به عنوان یک فرد معتاد هر از گاهی دچار افسردگی میشویم. وقتی احساس افسردگی میکنیم، شاید وسوسه شویم خود را منزوی کنیم. اما اگر این کار را انجام دهیم، افسردگی ما ممکن است به نومیدی تبدیل شود. نمیتوانیم اجازه دهیم افسردگی، ما را بسوی مصرف مجدد هدایت کند.

در عوض، سعی میکنیم به امور روزمره زندگی خود بپردازیم. حضور در جلسات و ارتباط با راهنما را در رأس اولویتهای خود قرار میدهیم. صحبت با دیگران درباره احساسات خود، ممکن است ما را مطلع کند که ما تنها افرادی نیستیم که در دوران بهبودی افسرده شدهایم. از همه مهمتر، دعا و مراقبه میتواند به ما کمک کند به قدرت مورد نیاز خود برای تحمل افسردگی دست یابیم.

پذیرش را تمرین میکنیم و به خاطر میسپاریم که احساساتی مانند افسردگی، بیتردید با گذشت زمان بر طرف میشود. به جای اینکه با احساسات خود بجنگیم، آنها را میپذیریم و برای تحمل آنها قدرت میطلبیم.

v

فقط برای امروز: میپذیرم که احساس افسردگی من برای همیشه دوام نخواهد داشت. با راهنما یا فرد دیگری که من را درک میکند، درباره احساسات خود با صراحت صحبت میکنم.

RE: فقط برای امروز-هر روز به سوی تو می ایم جی پی واسوانی - NASIB - 2013-12-16

ثمرات سکوت بسیار شگفت انگیز هستند.
آن کس که این ثمرات را می چشد ،پیوسته در آرامش است،کارها را با ملایمت،آهستگی و خاموشی انجام می دهد و زمانی را به دعا و استراحت اختصاص می دهد.
او در سکوت ساکن می شود سکوت را تعلیم می دهد و در سکوت تردید های بسیاری را می زداید.
از این روست که آشنایان راز،سخن نمی گویند.
آنها نمی دانند که به سخن گفتن علاقمندند،
آنها افرادی تهی هستند که فقط شیفته ی پرگویی و مجادله اند
.

RE: فقط برای امروز+اندیشه امروز-هفتم دی - mehdiast - 2013-12-28

بنام خدا

گاهی اوقات افسردگی بد سراغ ما میاد ولی همه میدونیم که افسردگی گذراست و این بحران ازبین میرود ولی اگر من نتوانم آن را با کمک دوستان از خود جدا کنم اثرات منفی بر روی روحیات من میگذارد

فقط برای امروز:سعی میکنم از انزوا وترس ناشی از افسردگی پرهیز کنم تا افسردگی کم کم از وجودم محو شود و هرچه سریعتر به زندگی عادی روزمره خود برگردم

RE: فقط برای امروز.کتاب روز به روز 365 روز نوشته شاپور الف - NASIB - 2013-12-28

كساني هستند كه وابستگي شدیدی به ماديات دارند. مثل وابستگي به لوازم شخصی مانند: ماشين، خانه، موبايل، لباس شيك، مال و منال و ثروت، دندان طلا، شغل و هم‌وابستگی به زن و بچه و افراد خانواده و ... اين را متذكر می‌شوم كه داشتن و در کنار اين‌ها زندگی کردن اصلاً بد نيست و كسي هم منكر آن‌ها نمي‌شود. اين را مي‌گوييم كه همه اين‌ها فنا شدني هستند. دزديده مي‌شوند، كم و كسر مي‌شوند، پير و فرتوت و مرگ و مير دارند، حتي در بعضي شرايط موجب دردسرهایی نیز مي‌شوند. امروز چيزي دارم كه با ثروت‌هاي جهان هستي نمي‌شود آن را خريد. از بين نمي‌رود و هرگز دردسري هم ايجاد نمي‌كند، بله باعث فخر و مباهات و آرامش درونی هم می‌شود. آيا هنوز هم مثل زمان وابستگي داشته‌هايت چند رفیق بند کیف و یا مگسان دور شیرینی و حساب بانكي چند رقمي است؟ ثروت و داشته‌های معنوي حضور خداوند در زندگي سرد و مرگبار وابستگي است. داشته‌اي كه هرگز كم نمي‌شود. احساس و درک و شأن دارد و مرا دوست دارد و به من عشق مي‌ورزد و ارزش می‌گذارد. خداوندا: تو را دوست دارم و در حضور پرمهرت سعادتمندانه زندگي مي‌كنم.
خوش آن دردي كه درمانش تو باشي!
: فقط برای امروز.کتاب روز به روز 365 روز نوشته شاپور الف

RE: فقط برای امروز+اندیشه امروز-هفتم دی - sadaf - 2014-12-28

هفتم ديماه 
بازتابهاي روزانه الکليهاي گمنام 

لذت زندگي 
....بنابراين لذت زندگي خوب مضمون برنامه دوازده گام انجمن است . 

دوازده گام و دوازده سنت 

انجمن الکليهاي گمنام برنامه اي لذت بخش است ! با اين حال ، اغلب از تمرين گامهاي لازم خودداري ميکنم و مي بينم در برابر اعمالي مقاومت مي کنم که مي تواند لذتي را که مي خواهم به من بدهد . اگر آن اعمال بر برخي از بخشهاي آسيب پذير زندگي ام که نياز به اميد و رضايت دارد ، دست نمي گذاشتند ، در برابرشان مقاومت نميکردم . تجربه مداوم لذت راهي است که لبه هاي بيروني و سخت نفسم را نرمتر مي کند .  در آنجا قدرت لذت کمک به تمام اعضاي انجمن نهفته است . 

بازتابهاي روزانه الکليهاي گمنام 
فقط براي امروز