انجمن بانیان بهبودی
فقط برای امروز-پنجم مهر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12)
+---- انجمن: فقط برای امروز (مهر ماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=335)
+---- موضوع: فقط برای امروز-پنجم مهر (/showthread.php?tid=2101)

فقط برای امروز-پنجم مهر - mahla - 2013-11-23

پشتیبانی صحیح 5 مهر

«چیزی در شخصیت خودویرانگر ما وجود دارد، که همیشه خواستار شکست است»

کتاب پایه

v

«من بیچاره؛ غم و اندوه مال من است؛ به من نگاه کن، زندگیام چقدر آشفته است! من زمین خوردهام و مهم نیست چقدر سخت تلاش میکنم، به هر حال همیشه شکست میخورم.» بسیاری از ما در حالی که این ترجیعبند غمگین را زمزمه میکردیم، به NA آمدیم.

زندگی دیگر این گونه نیست. درست است، گاهی اوقات هنوز سردرگم هستیم؛ حتی در مواقعی زمین میخوریم. گاهی اوقات احساس میکنیم نمیتوانیم در زندگی خود به جلو حرکت کنیم، مهم نیست چقدر سخت تلاش میکنیم. اما حقیقت موضوع این است که با کمک سایر معتادان در حال بهبودی در NA دستی را پیدا میکنیم که ما را از زمین بلند میکند، گرد و خاک ما را میتکاند و به ما کمک میکند همه چیز را از نو شروع کنیم. امروز این ترجیعبند جدید را در زندگی خود زمزمه میکنیم.

دیگر نمیگوییم، «من آیه یأس هستم و هیچ کاری از پیش نخواهم برد.» معمولاً چیزی بیشتر شبیه به این را میگوییم: «لعنتی! دوباره در جاده زندگی خود با این دستانداز برخورد کردم. خیلی زود یاد میگیرم سرعت خود را کم کنم یا به کلی از آن دور شوم.» تا آن موقع، ممکن است هر از گاهی زمین بخوریم، اما می دانیم که همیشه یک دست یاری هست که ما را دوباره به روی پاهای خود استوار میکند.

v

فقط برای امروز: اگر دم از شکست زدم، به یاد میآورم که راهی برای پیشرفت هست. تشویق و پشتیبانی از سوی NA را میپذیرم.

RE: فقط برای امروز-پنجم مهر - NASIB - 2014-01-11

از اتفاقات ناگوار نهراس!
دل قوی دار!
تو تنها نمانده ای.خدا با توست.
نیروی«او»از آنِ توست.
خرد«او»از آنِ توست.
وعشق«او»هیچگاه ترا نادیده نمی گیرد،مگر آن که تو«او»را نادیده بگیری.

RE: فقط برای امروز-پنجم مهر - mehdiast - 2014-01-26

امروز گاهي مي‌توانيم چيزهایي را پيدا كنيم، كه موجب شادي ما شوند. ما مي‌توانيم هميشه به همين صورت دنبال چيزهایي جدید و يا رابطه‌ای اصولي و درست از روي روابط انساني و از روی فضیلت‌هایمان به دنيا وصل شويم. ما در اصل دنبال يك قالب سپاسگزاری هستيم، كه از روي رضايت و عشق باشد. هنگامي كه مراتب شكرگزاري و احساس رضايت خود را از خداوند و شرایط نجات و بهبودی خود اعلام کنیم و تقسیم غنایم بهبودی را با يك انسان نیازمند ديگر انجام مي‌دهيم. در حقيقت بزرگ‌ترين اجر و مزد و پاداش را خودمان به خودمان مي‌دهيم. ما با گشودن دريچه‌هاي افکار و قلبمان به روي تفکر و چيزها و انگيزه‌هاي خوب، روح و روان خودمان را متحول می‌كنيم. پروردگارا: به من ياري برسان تا در همه حال ثناگو و متشكر تو باشم و قدر داشته‌هایم را بدانم! من فقط برای امروز دلايل فراواني براي سپاسگزاري پيدا مي‌كنم،‌ مثلاً دلايل رهايي از عادت‌ها و آزادي از اسارت وابستگی و هم‌وابستگی‌ها، قدرت تصميم‌گيري، داشتن احساس خوب، ارزش انسان بودن و ارزش دوست داشتن و دوست داشته شدن را بدانم. زنده هستم و زندگي مي‌كنم!

RE: فقط برای امروز-پنجم مهر - NASIB - 2014-09-21

5مهرانديشه امروز

زمانيكه‌ مشاركت‌ ما دربرنامه‌ از روي‌ بي‌ علاقگي‌ و تغييرات‌ زندگي‌ ما كاملاً سطحي‌باشد پيشرفت‌ ما بسيار آهسته‌ و خطر عود بيماري‌ وجود خواهد داشت‌. تولد دوباره‌ما دربرنامه‌ بايد همراه‌ با دگرگوني‌ روحاني‌ و بصورتي‌ عميق‌ صورت‌ پذيرد. هراختلال‌ شخصيت‌ بايد با يك‌ خصوصيت‌ خوب‌ مثبت‌ جايگزين‌ گردد. ما بايد دركمال‌ صداقت‌ تمام‌ موانعي‌ را كه‌ در راه‌ رشد روحاني‌ ما قراردارد تشخيص‌ و در رفع‌آن‌ بكوشيم‌. آيا من‌ صادقانه‌ با نواقص‌ شخصيتي‌ كه‌ مانع‌ رشد و پيشرفت‌ روحاني‌ من‌ مي‌باشدروبرو شده‌ام‌؟ آيا نسبت‌ به‌ جايگزيني‌ اين‌ اختلالات‌ با خصوصيات‌ مثبت‌ اقدامي‌انجام‌ داده‌ام‌؟ آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ مشاركت‌ فعال‌ در برنامه‌ و بكاربستن‌ رهنمودها واصول‌ آن‌ تنها راه‌ نجات‌ من‌ از وابستگي‌ به‌ اعتياد مي‌باشد؟آيا خداوند مرا هدايت‌ خواهد كرد تا از ژرفناي‌ تاريك‌ عميق‌ترين‌ ترس‌ها قدم‌ به‌روشنايي‌ گذارم‌؟ آيا من‌ قادرم‌ كه‌ با شهامت‌ كه‌ هديه‌ خداوند است‌ در پرتو نور حقيقت‌ با صداقت‌ كامل‌تمام‌ نواقص‌ اخلاقي‌ خودرا تشخيص‌ داده‌ و باآنهاروبرو شوم‌؟

«من‌ در ابعاد روحاني‌، رواني‌ و جسماني‌ بايد دوبار متولد شوم‌»