انجمن بانیان بهبودی
فقط برای امروز-چهارم مهر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12)
+---- انجمن: فقط برای امروز (مهر ماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=335)
+---- موضوع: فقط برای امروز-چهارم مهر (/showthread.php?tid=2102)

فقط برای امروز-چهارم مهر - mahla - 2013-11-23

4 مهر مشاهده خود در دیگران

«قضاوت درباره اشتباهات دیگران از ما افراد بهتری نمیسازد.»

کتاب پایه

v

نشان دادن اشتباهات دیگران چقدر آسان است! این امر علتی دارد: نواقصی که به راحتترین شکل ممکن در دیگران شناسایی میکنیم، اغلب نواقصی هستند که در شخصیت خود بیشترین آشنایی را با آنها داریم. شاید متوجه تمایل بهترین دوستان خود به خرج کردن پول زیاد شویم، اما اگر عادتهای خرج کردن خود را بررسی کنیم، احتمالاً متوجه همین افراط شویم. شاید به این نتیجه برسیم که راهنمای ما در خدمت شرکت بسیار فعال دارد، اما متوجه میشویم به خاطر مسئولیتهای خدماترسانی پیدرپی خود، در سه هفته گذشته حتی یک روز تعطیل را هم با خانواده خود سپری نکردهایم.

چیزهایی که درباره اعضای انجمن خود از آنها متنفریم اغلب همان چیزهایی هستند که درباره خود به شدت از آنها متنفریم. میتوانیم از این مشاهده به سود روحانیت خود استفاده کنیم. وقتی با تمایل ناگهانی به قضاوت درباره فردی دیگر تحریک میشویم، میتوانیم این تمایل را طوری هدایت کنیم که منجر به شناخت بهتر ما از نواقص خود گردد. آنچه مشاهده میکنیم، اعمال ما را به سوی بهبودی هدایت میکند و به ما کمک میکند سلامت عاطفی خود را به دست آوریم و به افرادی خوشبخت تبدیل شویم.

v

فقط برای امروز: با مشاهده نواقص شخصیتی دیگران، نواقص خود را شناسایی میکنم.

RE: فقط برای امروز-چهارم مهر جی پی واسوانی - NASIB - 2014-01-11

بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است.
متبرک کسی است که علی رغم همه ی رویدادها قلب خودرا سوی خدا می گیرد ومی گوید:
«به «تو»توکل می کنم.»][size=large][font=Times New Roman]

RE: فقط برای امروز-چهارم مهر - mehdiast - 2014-01-26

شرکت در جلسات مكرر، داشتن و تماس با ليست تلفن‌هاي همدردان، تجربیات راهنماي صبور، امکانات خدمتگزاري بدون چشم‌داشت، دادن و انتقال پيام به تازه ‌واردين، زندگي در آرامش و امنیت بدون داشتن عادت‌های ناسالم و وابستگي و هم‌وابستگی و احساس با ارزش بودن و لذت بردن از زندگي براي كسي كه هيچ ميل و شوقي براي ادامه‌ی زندگي نداشت گرانبهاترين هدايايي است، كه خداوند مهربان به من داده است. من با شركت در جلسات بهبودی احساس سبك‌تر شدن مي‌كنم. حتماً تماس تلفني با يك دوست همدرد در مواقع بحراني بهترين راه خلاصي از لحظات دردناك است. وقتي در كنار راهنماي خود مشغول كاركرد قدم‌های رهایی مي‌شوم و از تجربيات رهنما و دوستان سود مي‌برم لحظات آرام و لذت بخش و باشكوهي است. خدمتگزاري در همه صورت به عنوان تنها وسيله‌ی ابراز عشق بلاعوض مي‌باشد، كه خدمتگزاران را در عالم معنوي سير و سلوک مي‌كنند. بهبودي ما زُكات دارد، اين زُكات به صورت پيام‌رساني به تازه ‌وارديني است، كه با ديدار و شنيدن تجربيات ما و جاذبه‌ی رُشد و تغييرات ما اميد پيدا مي‌كنند. آيا خداوند را به خاطر اين هداياي پربها سپاسگزاري مي‌كنم؟ دانش برنامه بهترين روش است!

RE: فقط برای امروز-چهارم مهر - NASIB - 2014-09-21

4مهر

زمانيكه‌ درگروه‌ بايك‌ دوست‌ درباره‌ زندگي‌ و مسايل‌ خود صحبت‌ مي‌كنيم‌ نبايد ازتذكر دادن‌ اينكه‌ اين‌ مسائل‌ تا چه‌ اندازه‌ خصوصي‌ است‌ دچار ترديد گرديم‌. ازآنجائيكه‌ درگروه‌ تمام‌ اعضا داستان‌ زندگي‌ يكديگر را تقريباً بطور كامل‌ مي‌دانندگاهي‌ اشاره‌ به‌ نكاتي‌ از زندگي‌ خصوصي‌ ديگران‌ ممكن‌ است‌ كه‌ حالت‌ ناخوشايندي‌بخود گيرد. بدون‌ شك‌ در ارتباط‌ با دوستان‌ در برنامه‌ و با درنظر گرفتن‌ خصوصيات‌فردي‌ آنها ما نيز بايد در طرح‌ مسايل‌ و گفتگو درباره‌ رويدادها جانب‌ احتياط‌ رانگهداريم‌. بايد بخاطر داشته‌ باشيم‌ كه‌ بين‌ محرم‌ اسرار بودن‌، صداقت‌ و تبليغات‌ كردن‌ تفاوت‌بسياري‌ است‌ كه‌ گاهي‌ بهاي‌ آن‌ مي‌تواند آزرده‌ شدن‌ احساسات‌ يك‌ دوست‌ باشد.آيا من‌ محرم‌ اسرار كساني‌ كه‌ به‌ من‌ اعتماد مي‌كنند هستم‌؟ خداوند مرا در اينكه‌ يك‌ دوست‌ قابل‌ اعتماد باشم‌ ياري‌ خواهد داد. آيا من‌ تشخيص‌داده‌ام‌ كه‌ براي‌ كسب‌ اعتماد دوستانم‌ بايد يك‌ شنونده‌ خوب‌ باشم‌ نه‌ يك‌ انتقال‌دهنده‌ اخبار؟آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ اعتماد ديگران‌ را تنها با حفظ‌ اسرار آنها مي‌توان‌ بدست‌ آورد؟آيا من‌ قادرم‌ كه‌ بعنوان‌ يك‌ دوست‌ خوب‌ و قابل‌ اعتما اطلاعاتي‌ را كه‌ با من‌ قسمت‌شده‌ با ديگران‌ قسمت‌ نكنم‌؟

«دوست‌ خوب‌ يك‌ شنونده‌ خوب‌ است‌»