فقط برای امروز-نهم شهریور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12) +---- انجمن: فقط برای امروز (شهریور ماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=337) +---- موضوع: فقط برای امروز-نهم شهریور (/showthread.php?tid=2166) |
فقط برای امروز-نهم شهریور - mahla - 2013-11-24 سپاسگزاری 9 شهریور
«مشکلات نومیدکننده زندگی به شادمانی تغییر یافتهاند. بیماری ما متوقف شده است و اکنون همه چیز ممکن است.» کتاب پایه v برنامه NA آزادی بیشتر از حدی که تا به حال ممکن میپنداشتیم، به ما داده است. با این حال، گاهی اوقات، دچار روزمرهگی شده و یادمان میرود که چه نعمتهای به ما ارزانی شده است. و زندگی ما در معتادان گمنام دقیقاً چگونه تغییر یافته است؟ نتیجه نهایی بهبودی مطمئناً رهایی از اجبار به مصرف است. دیگر نباید همه قابلیتهای خود را به تقویت اعتیاد خود اختصاص دهیم. دیگر نباید صرفاً برای به دست آوردن "مواد مخدر" بعدی دیگران را به خطر بیندازیم، تحقیر کنیم یا از آنها سوءاستفاده کنیم. پرهیز به خودی خود آزادی بزرگی را در زندگی ما به وجود آورده است. معتادان گمنام چیزهای خیلی بیشتری از پرهیز صرف به ما داده است. زندگی کاملاً جدیدی به ما داده شده. ترازنامه خود را تهیه کردهایم و نواقص شخصیتی خود را که مدتهای زیادی در قید و بندشان بودیم و ما را از زندگی و لذت بردن از آن باز میداشت، شناسایی کردهایم. این کمبودها را سپردهایم، مسئولیت آنها را به عهده گرفتهایم و راهنمایی و قدرت مورد نیاز برای تغییر زندگی خود را جستجو کردهایم. جلسه همیشگی ما صمیمیت شخصی و حمایتی را به ما ارزانی داشته است که در ادامه زندگی در بهبودی به ما کمک میکند. در صدر همه اینها، از عشق، توجه و راهنمایی خداوندی که در NA از او شناخت پیدا کردهایم، برخوردار هستیم. در طول بهبودی مداوم، گاهی اوقات فراموش میکنیم که زندگی ما چقدر در معتادان گمنام تغییر کرده است. آیا از آنچه که برنامه به ما داده، کاملاً سپاسگزاری میکنیم؟ v فقط برای امروز: بهبودی به من آزادی داده است. از روز خود با امیدواری استقبال میکنم و سپاسگزارم از اینکه امروز همه چیز ممکن است. RE: فقط برای امروز-نهم شهریور - sadaf - 2014-01-07 واقعیت هیچ چیز ثابت نیست. دنیا جون رویاست. از پی سایه های گذرا مرو. جویای واقعیت زندگی باش! واقعیت همانا خداست. وراه خدا،از طریق عشق است. عشق آتشی است که همه چیز را می سوزاند مگر معبودت را! RE: فقط برای امروز-نهم شهریور - mehdiast - 2014-01-25 9 شهريور زماني كه ترس و وحشت وجود ما را فرا ميگيرد، انتظار داريم كه ديگران ما را حمايت كنند و دلداري دهند. امّا اگر اينطور نشد چه اتفاقي پيش خواهد آمد؟ فكر ميكنم كه دچار نااميدي و كينه از مردم و اطرافیان شوم. ميدانم كه با اين احساسات مشكل من چند تا شده است. اوّلي ترس، دومي نااميدي سومی رنجش و كينه خواهد بود. امروز اصول برنامه به من ميگويد كه دست از عقايد قديمي و متروك بردارم و ديگران را درك كنم و آنها را بفهم. ديگران هم به نوعي دچار بيماري و مشكلات خاص خودشان هستند. امروز ميدانم كه هيچ كس هرگز قادر نيست آنچه را كه من نياز دارم به من بدهد. آيا هنوز هم براي برآورده شدن نيازهايم به سمت دیگران گرایش داشته و برای رسیدن به آن پافشاري ميكنم؟ امروز ميدانم كه هيچ كس هرگز قادر نيست آن چه را كه من نياز دارم به من بدهد، چون خدای من نیست. امروز به لطف خداوند با گشودن دريچهاي از نور و اميد، در درونم نقاط منفي هموابستگي به ديگران را كم ميكنم. امروز من در مقابل تغيير دادن ديگران به نفع خود عاجز هستم. تنها با شهامت، گرفتن از خداوند براي تغيير دادن روشها، ايدهها و رفتارم كمك ميگيرم. توقعات خود را كم كن! RE: فقط برای امروز-نهم شهریور - NASIB - 2014-09-29 9شهریور از کتاب اندیشه امروز a day at a time بسياري از ما براي رهايي از اثرات زيانبار احساس گناه دچار مشكل بودهايم. برايمثال در مورد خود من در ابتداي برنامه و در روزهاي نخستين من بسياري ازرهنمودها را يا درك نميكردم و يا سعي داشتم كه با انجام هر چه سريعتر آنهابهنتيجه برسم. نتيجه معكوس بود و احساسات منفي در من تشديد ميگرديد. بزوديپي بردم كه با بخشيدن خود قادرم كه مجدداً با صبر و بردباري رهنمودها را بكاربندم و نتيجه مثبت از زحمات خود بگيرم كه همان رهايي از احساسات ناخوشايندبود.آيا من كليه اشتباهات زندگي خود را مورد بررسي دوباره قرار داده و ريشه يابيكردهام؟ آيا من قادرم همانگونه كه خداوند مرا مورد بخشش قرار داده ولطف ورحمتش را بر من ارزاني كرده است خود را بخاطر اشتباهات گذشتهام ببخشم؟آيا من درك كردهام كه با رها نكردن گذشته و اتصال به آن، برخلاف خواست و ارادهخداوند عمل ميكنم؟ اگر خداوند مرا مورد محبت قرار داده و با عفو من مرا به اينامكان هدايت كرده من چگونه قادرم كه با زنده نگاه داشتن احساسات منفي بر خلافاراده او عمل نمايم. «خداوند ميبخشد من نيز بايد از او تبعيت كنم» |