فقط برای امروز-دوم شهریور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12) +---- انجمن: فقط برای امروز (شهریور ماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=337) +---- موضوع: فقط برای امروز-دوم شهریور (/showthread.php?tid=2172) |
فقط برای امروز-دوم شهریور - mahla - 2013-11-24 2 شهریور جستجوی اراده خداوند
«یاد میگیریم که در دعا کردن برای چیزهای خاص جانب احتیاط را به کار گیریم.» کتاب پایه v در دوران اعتیاد فعال، معمولاً برای آگاهی از اراده خداوند برای خود و قدرت اجرای آن دعا نمیکردیم. بر عکس، در اکثر دعاهای خود از خداوند میخواستیم ما را از وضعیت آشفتهای که برای خود درست کرده بودیم، نجات دهد. به محض درخواست انتظار معجزه داشتیم. این نوع طرز فکر و دعا با انجام قدم یازدهم تفاوت دارد. تنها راه ما برای نجات از مخمصهای که برای خود درست کردهایم، تسلیم شدن به نیرویی برتر از خود ماست. در دوران بهبودی پذیرش را یاد میگیریم. در دعاها و مراقبههای خود، از نحوه رویارویی با شرایطی که در راه با آن مواجه میشویم، آگاهی میجوییم. از جنگ دست میکشیم، از عقاید خود درباره اینکه اوضاع چگونه باید باشد، صرف نظر میکنیم. طلب دانش میکنیم و برای استجابت آن گوش میدهیم. جوابها معمولاً به صورت درخشش نور سفیدی که با آواز دهل همراه شود، ظاهر نمیشوند. جوابها معمولاً صرفاً با احساس اطمینان از اینکه زندگی ما جریان دارد و نیرویی برتر ما را در مسیر هدایت میکند، ظاهر میشوند. ما یک انتخاب داریم. میتوانیم همه وقت خود را صرف کنیم و برای اینکه اوضاع را باب میل خود کنیم، بجنگیم یا اینکه میتوانیم به اراده خداوند تسلیم شویم. آرامش از طریق پذیرفتن فراز و نشیب زندگی حاصل میشود. v فقط برای امروز: انتظارات خود را تسلیم میکنم، از نیروی برتر خود راهنمایی میخواهم و زندگی را میپذیرم. RE: فقط برای امروز-هر روز به سوی تو می ایم جی پی واسوانی - sadaf - 2014-01-07 خدایا! مرابیاموز برکت وافری که بر من نازل کرده ای با تهیدستان واز پا افتادگان سهیم شوم. RE: فقط برای امروز-دوم شهریور - mehdiast - 2014-01-25 2 شهريور کدا امروز ميتوانم با طرح عقايد مذهبي و معنوي خود در مسائل بیداری روحاني برنامه و حضور قدرت برتر، موجب ترس و وحشت تازه واردين گردم، يا آنها از برنامه كنارهگيري كنند. آيا متوجه هستم كه در مسائل مذهبي و معنوي نميتوان اجبار كرد؟ آيا ميدانم كه اصول برنامهی خودیاری مذهبی نیست و هرکسی میواند با عقاید و مذهب خودش در ارتباط باشد و آنرا به کسی تحمیل نکند. اصول سادهی برنامه من را به خودم میشناساند و مرا در مسير درست به سمت عالم معنويت هدايت ميكند. آيا ميدانم كه من با رعایت همین اصول يك زاهد و روحاني نميشوم؟ اصول روحاني خودیاری قدمها بر مبناي جاذبه استوار شده است، نه تبليغات! آيا هنوز هم از انتقال دانستههايم به ديگران احساس قدرت و توانمندی ميكنم؟ امروز از خود ميخواهم كه به ديگران فرصت دهم تا با تكيه بر تجربههاي خود و دانستههايشان هويت معنوي خود را كشف كنند. آيا ميدانم باور و ايمان پیدا کردن به خداوند يك احساس شخصي بوده و هر كسي بنا بر اعتقادات مذهبي و عقیدتی يا روحاني خود با آزادي و تسليم خودشان به صورت اكتسابي به دست ميآورد؟ اصول برنامه نياز به موعظه ندارد! RE: فقط برای امروز-دوم شهریور - NASIB - 2014-09-28 2شهریور a day at a time از کتاب اندیشه امروز برنامه بازپروري به ما ميآموزد كه بسياري از مردم به سختي قادرند كه تمام افراد رادوست داشته باشند. اغلب ما اقرار كردهايم كه تعداد اندكي را دوست داشتهايم. بقيهافراد كه خارج از اين طيف بودهاند را يا دوست نداشتهايم و يا از آنها نفرت داشتهايم.در طول برنامه ما ميآموزيم كه طبقه بندي مردم از نظر ما بايد تغيير يابد. ما برايحفظ حالت تعادل به دوست داشتن بيش از عده معدودي نيازمنديم.محروم كردن اكثريت انسانها از عشق و دوستي هميشه با اين خطر همراه خواهد بودكه آنها ممكن است در معرض خشم و نفرت ما قرار گيرند.آيا من در جلسات بيشتر از آنكه به گوينده توجه كنم فكر خود بر پيام ارائه شدهمتمركز ميكنم؟ آيا من درك كردهام كه به عنوان يك انسان وابسته به مواد مخدر درمسير بهبودي و يا حتي در طول بقيه حيات من جايي براي نفرت و يا بيتفاوتيوجود ندارد؟يكي از مهمترين و مثبتترين چيزي كه من بايد در برنامه بياموزم و آنرا انتقال دهمآنست كه تمام انسانها آفريدگان خداوند هستند و شايسته عشق برادري و خواهري.آيا من پي بردهام كه نفرت از برادر و يا خواهر تا چه اندازه مشكل و زيان آور است؟ «پيام را گوش كن گوينده را قضاوت نكن» |