انجمن بانیان بهبودی
فقط برای امروز-اول شهریور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12)
+---- انجمن: فقط برای امروز (شهریور ماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=337)
+---- موضوع: فقط برای امروز-اول شهریور (/showthread.php?tid=2173)

فقط برای امروز-اول شهریور - mahla - 2013-11-24

تصمیمگیری ۱ شهریور

«قبل از اینکه پاک شویم، اکثر اعمال ما تحت فرمان اجبار بود. امروز، اسیر

این نوع طرز فکر نیستیم.»

کتاب پایه

v

زندگی مجموعهای از تصمیمات، اعمال و عواقب آنهاست. وقتی مصرف میکردیم، تصمیمات ما معمولاً تحت فرمان بیماری ما بود که منجر به اعمال خودنابودکننده و عواقب دردناک میشد. تصمیمگیری را به عنوان یک بازی تقلبی شناختیم که در آن تا کمترین حد ممکن باید بازی میکردیم.

با این حساب، بسیاری از ما درباره تصمیمگیری در دوران بهبودی مشکلات عدیدهای داریم. به تدریج از طریق کارکرد قدمهای دوازدهگانه، در گرفتن تصمیمات سالم تجربه کسب میکنیم، تصمیماتی که منجر به نتایج مثبت میشود. در حالی که زمانی بیماری ما اراده و زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده بود، اکنون از نیروی برتر میخواهیم از ما مراقبت کند. ارزشها و اعمال خود را ارزیابی میکنیم، یافتههای خود را با کسی که به او اعتماد داریم در میان میگذاریم و از خداوند میخواهیم کمبودهای ما را برطرف نماید. در طی کارکرد قدمها از تأثیر بیماری خود رهایی مییابیم و اصول تصمیمگیری را که میتواند در همه امور ما را هدایت کند، یاد میگیریم.

امروز، تصمیمات و عواقب آنها نباید تحت تأثیر بیماری ما قرار گیرد. ایمان ما، شهامت و راهنمایی لازم برای گرفتن تصمیمات خوب و قدرت لازم برای عمل کردن بر اساس آنها را به ما میدهد. نتیجه این نوع تصمیمگیری یک زندگی است که ارزش زندگی کردن را دارد.

v

فقط برای امروز: از اصول قدمهای دوازدهگانه برای گرفتن تصمیمات سالم استفاده میکنم. از نیروی برتر خود قدرت لازم برای عمل کردن بر اساس این تصمیمات را میخواهم.

RE: فقط برای امروز-هر روز به سوی تو می ایم جی پی واسوانی - sadaf - 2014-01-07

فقط برای امروز یکم شهریور از کتاب جی پی واسوانی                                                                                                                                                   بخدایا!نه ثروت نه لذت ونه قدرت می جویم!
آرزومند نزدیکی به «تو»ام به قلب عاشق«تو»!
مرا عشق وعبودیتی مطهر اعطا کن!

RE: فقط برای امروز-اول شهریور - mehdiast - 2014-01-25

1 شهريور از فقط برای امروز کدا هموابستگان گمنام
برخي از ما بیماران عادتی و وابستگان چنين استنباط كرده‌ايم كه شركت ما به صورت مداوم در جلسات و يا اعتماد كردن به يك فرد و خدمت‌کردن لزومي ندارد. شايد فراموش‌مان شده است، كه ما يك مشكل اساسي داريم و آن هم وابستگي و هم‌وابستگی در ما است، كه در دوران بيماري و ناخوشي زندگي‌مان را تباه كرده بود. امروز مي‌دانم كه در اثر عادت و وابستگي مشكلاتي را به همراه داشتم كه به مرور حل مي‌شود. مثلاً: مشكلات احساسی، مالي، كاري، عاطفي و اجتماعي. اصول برنامه‌ی خودیاری به من متذكر مي‌شود كه يك فرد وابسته به راحتي بدون خواست و اراده مي‌تواند در دام يك وابستگي و یا هم‌وابستگی متقابل جديد اسير شود، مثل تفريط در كسب و كار، یا ارتباط با فردی كه ما را از حضور در جلسات محروم مي‌كند. در ابتداي حضور در جلسات مشكلات‌مان را كه عجز در مقابل عادت و وابستگي‌ها بود اقرار كردم، ولي در پذيرش آن باز دچار مشكل هستم. مثلاً: اين كه من چند سال و ماهي است كه در جلسات شركت مي‌كنم، حالا ديگر نيازي به آن ندارم. اين انكار مي‌گويد تو ديگر عجز نداري و در اين حالت علائم لغزش در ما پديدار شده است.
خود فريبي نشانه‌ی انكار است!

RE: فقط برای امروز-اول شهریورالکلی گمنام بازتابهای روزانه - sadaf - 2014-03-01

ترویج پیام  اول شهریور از فقط برای امروز الکلیهای گمنام
آیا می توانیم همان روحیه عشق و تحملی را که در برنامه الکلی های گمنام از خود نشان می دهیم در زندگی خانوادگی بعضا آشفته خود نیز بکار بندیم .( دوازده گام و دوازده سنت )
اعضای خانواده ام مجبورند اثرات بیماری مرا تحمل کنند . عشق ورزیدن و پذیرش آنها به همان صورتی که هستند ( همانطور این کار را در مورد اعضای انجمن انجام می دهیم . ) باعث ترغیب عشق متقابل ، تحمل و هماهنگی زندگی من می شود. داشتن حسن نیت و احترام به مرزهای خصوصی دیگران شیوه ای است که در تمام زمینه های زندگی بدان نیاز دارم .....

RE: فقط برای امروز-اول شهریور - NASIB - 2014-09-28

17آبان از کتاب اندیشه امروز  a day at a time
تمام‌ رهنمودهاي‌ برنامه‌ بازپروري‌ از ما مي‌ خواهد كه‌ بر خلاف‌ اميال‌ جاه‌ طلبانه‌ وغرور خود حركت‌ كنيم‌ و سرانجام‌ ما را به‌ حالت‌ تواضع‌ و فروتني‌ و پذيرفتن‌ خود به‌همانگونه‌ كه‌ هستيم‌ راهنمايي‌ مي‌ نمايد. به‌ نظر مي‌ رسد كه‌ غلبه‌ بر غرور و رسيدن‌ به‌حالت‌ پذيرفتن‌ خود با تمام‌ كاستي‌ها، قوتها واقرار به‌ نواقص‌ اخلاقي‌ يكي‌ ازمشكل‌ترين‌ مراحل‌ باشد بخصوص‌ كه‌ بايد ماهيت‌ دقيق‌ تمام‌ نواقص‌ خود را در نزدخداوند و يك‌ دوست‌ راهنما اقرار نمائيم‌.اگر چه‌ انجام‌ آن‌ در ابتدا بسيار دشوار بنظرمي‌ رسد ولي‌ جهت‌ رسيدن‌ به‌ آرامش‌ و رهايي‌ از اعتياد ضروري‌ است‌ ودر نهايت‌ ماقادر به‌ انجام‌ آن‌ خواهيم‌ بود. آيا من‌ از زندگي‌ كردن‌ با خود و عذاب‌ دادن‌ خود بخاطر اتفاقات‌ ديروز دست‌كشيده‌ام‌؟ پروردگارا مرا ياري‌ كن‌ تا بر غرور كاذبي‌ كه‌ زاييده‌ بيماري‌ من‌ است‌ غلبه‌كنم‌ تا بتوانم‌ نواقص‌ اخلاقي‌ خود را همانگونه‌ كه‌ هست‌ درك‌ كنم‌. آيا من‌ بر ترديدي‌ كه‌ مانع‌ از انجام‌ اين‌ رهنمود است‌ چيره‌ خواهم‌ شد و با اقرار به‌نواقص‌ اخلاقي‌ خود مسئوليت‌ كارهاي‌ اشتباهي‌ را كه‌ انجام‌ داده‌ام‌ خواهم‌ پذيرفت‌.
«رنج‌ پذيرفتن‌ اشتباهات‌ رهايي‌ از بار گناه‌ است‌»