فقط برای امروز-شانزدهم تیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12) +---- انجمن: فقط برای امروز(تیرماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=348) +---- موضوع: فقط برای امروز-شانزدهم تیر (/showthread.php?tid=2336) |
فقط برای امروز-شانزدهم تیر - mahla - 2013-11-28 مشاهده خداوند در یکدیگر 16 تیر
«یکی از جنبههای بیداری روحانی از طریق شناخت جدید ما از نیروی برتر حاصل میشود که ما آن را از طریق مشارکت در بهبودی معتادی دیگر به دست میآوریم.» کتاب پایه v شنیدهایم میگویند اغلب خداوند را به واضحترین شکل ممکن در یکدیگر مشاهده میکنیم. در هنگام کارکرد قدم دوازدهم این حقیقت را عیناً میبینیم. وقتی پیام بهبودی را به معتاد دیگری میرسانیم، حضور نیرویی برتر از خود را حس میکنیم. وقتی میبینیم پیام ما اثر میکند، متوجه مسئله دیگری میشویم: پیام است که بهبودی به ارمغان میآورد، نه پیامرسان. نیرویی برتر، نه نیروی خود ما، منبع تغییری است که در هنگام رساندن پیام به معتادی که هنوز در عذاب است، آغاز میشود. وقتی پیام تأثیر خود را میگذارد و زندگی معتاد دیگری را دگرگون میسازد، در اقدام خود نیرویی برتر را مشاهده میکنیم. میبینیم چگونه پذیرش و امید جایگزین انکار و نومیدی میشود. در مقابل چشمان ما اولین آثار صداقت، روشنبینی و تمایل پدیدار میشود. اتفاقی در درون این فرد رخ میدهد، اتفاقی بزرگتر و قدرتمندتر از هر یک از ما. وجود خداوندی را که شناختهایم، در زندگی یک فرد دیگر مؤثر مییابیم. نیروی برتر را در او مشاهده میکنیم. با اطمینانی بیشتر از همیشه میدانیم این نیروی برتر در ما نیز به عنوان نیرویی که بهبودی ما را هدایت میکند، وجود دارد. v فقط برای امروز: وقتی پیام بهبودی را به سایر معتادان میرسانم، سعی میکنم به نیرویی که در پس این پیام وجود دارد، توجه کنم. امروز، وقتی بهبود یافتن سایر معتادان را مشاهده میکنم، سعی میکنم خداوند را در وجود آنها شناسایی کنم تا بتوانم خداوند را در وجود خود بهتر بشناسم. RE: فقط برای امروز-هر روز به سوی تو می ایم جی پی واسوانی - NASIB - 2014-01-06 راه های خدا شگفت انگیز است.مقدر است بسیاری از کسانی که طالب زندگی آرام هستند،به تکاپو وفعالیت مشغول شوند وبسیاری از افراد که مشتاق خدمت به بشر رنج دیده هستند باید شکیبا باشند واز شیوه های پر مشغله ی زندگی دست کشند. بی تردید متبرک کساتی هستند که می کوشند خواست خدارا دنبال کنند. RE: فقط برای امروز-شانزدهم تیر - mehdiast - 2014-01-14 16 تير امروز ميخواهم با تعيين هدفهاي كوچك و خوب، با انگيزهي انساني كه باعث خسارت به خود و همنوع خودم نشوم، سعي ميكنم موفقيت را به دست آورم. آيا ميدانم كه افكار بلند پروازانه و ريسك كردن، جزيي از كارهايي است كه موفقيت کامل در آن ممكن نيست؟ امروز اجازه نخواهم داد افكارم روي پروژههاي سنگين و محال و ریسک کردن تلف شود. آيا ميدانم من فقط يك مشكل دارم كه آن هم بيماري عادتها و وابستگيام است؟ آيا متوجه شدهام كه تأييد طلبي قسمت ديگري از بيماري وابستگي من است؟ آيا متوجه شدهام كه تأييد کردن دیگران هم قسمت ديگري از بيماري وابستگي من است؟ من براي تأييد ديگران، سعي ميكردم كه كارهاي بزرگ و غير ممكن انجام دهم و به همين دليل بيجهت خودم را دچار گرفتاري ميكردم. امّا امروز سعي دارم با برنامههاي قابل اجرا و سادهای كه از عهدهي آنها برميآيم قابليتها و اعتماد به نفس و عزتنفس خودم را تقويت كنم. من يك روزه و با یک ویروس و میکروب بيمار نشدهام و انتظار ندارم كه يك روزه با یک واکسن و کپسول و دارو بهبودي يابم. آيا خداوند را به خاطر آزادي و رسیدم به ارزشهايم سپاسگزاري ميكنم؟ نشد با يك دست بيش از يك هندوانه بردارم! RE: فقط برای امروز-شانزدهم تیر - NASIB - 2014-02-02 16 تیر زمان زیادی را در حسرت چیزهایی گذراندم که هیچگاه از شخص الکلی در زندگی دریافت نکرده بودم . در طی دوران بهبودی در الانان تشویق شدم که نیازهایم را بر روی کاغذ بیاورم . ادب ، احترام ، توجه ، محبت ، مهربانی و ارتباط لیست من شامل مواردی بود که من احساس میکردم عشقی که می ورزم مرا مایوس میکند و این حالت در من ادامه داشت . راهنمایم صداقتم را تحسین کرد و سپس پیشنهاد کرد که میتوانم تمام این مواردی که در لیست است را در زندگی بگنجانم . نتیجه : بایستی هر آنچه را که دوست داشتم دریافت کنم به دیگران بدهم و همان کسی بشوم که میخواستم جذاب باشد . آیا نمونه بارزی از ادب و عدل و انصاف و موارد بالا راارائه میدهم ؟ اگر جواب منفی است ، من هنوز یک لیست عالی از اهدافم را بر روی کاغذ داشتم . اغلب شنیده بودم که ما هر آنچه را که داده ایم پس میگیریم (دریافت میکنیم) و حالا میدانم که درست بود . به مجرد اینکه من مهربانتر و عاشقانه تر رشد میکنم ، سایر مردم پاسخهایی (واکنشهایی)برای تغییر نشان میدهند ، همچنین خودم هم احساس بهتری دارم . امروز صادقانه میتوانم بگویم که تمام خصوصیات خوبی که در لیست وجود داشت در زندگیم نیز وجود دارد . هر چند که شاید در بعضی مواقع نباشند . در ارتباط با این موضوع من انتظار این نتائج یا هر چیز دیگری را نداشتم . من بیش از اندازه مشغول بودم تا روی خودم تمرکز کنم . (به خودم توجه کنم ) . یاد آوری امروز امروز من این توانایی را دارم که نقشی فعال در برآورده کردن احتیاجاتم داشته باشم . توانایی انتخاب دارم تا انسانی شوم که همیشه میخواستم در زندگی باشم . بسیاری از ما در می یابیم هنگامیکه تمرین میکنیم تا عادلانه و با عشق و احترام با دیگران رفتار کنیم ، خودمان برای جذب عشق و احترام مانند مغناطیسی میشویم . RE: فقط برای امروز-شانزدهم تیر - sadaf - 2014-07-06 اندیشه امروز a day at a time 16تیر ماه ما در برنامه به خوبی از اين نکته که به تنهایی و با تکیه بر قدرت اراده قادر به پیروزی بر اعتیاد نمی باشيم ، آگاه شده ايم . در ضمن می دانیم جهت پذیرفتن برنامه و رهنمودهای آن که قادر است سلامت عقل را به ما باز گرداند . نیازمند آنيم که این اصول را با رضایت کامل به عنوان دستورالعمل زندگی جدید خود بکار گیریم . بدون توجه به شدت بیماری درمی یابیم که قادر به انجام این انتخاب می باشیم . بعنوان مثال در اولین گام به ناتوانی و عجز خود در مقابل مواد مخدر اقرار می کنیم و انتخاب می کنیم که وابستگی به خداوند را جایگزین وابستگی به مواد نمائیم . حتی اگر بتوانیم وابستگی به گروه و برنامه را جایگزین ماده مورد نیاز نمائیم انتخاب درستی کرده ایم . آیا من انتخاب کرده ام که در کمال فروتنی و تواضع برای یک زندگی جدید که در آن صادقانه در خدمت خداوند و دوستانم باشم ، تلاش نمايم ؟پروردگارا ، خردی مرحمت فرما تا تفاوت بین قدرت اراده ( که قبلا عدم کارآيي خود را نشان داده است ) و نیاز جستجو برای دریافت کمک جهت بهبودی را درک نمایم . آیا من به این حقیقت پی برده ام که جهت قطع وابستگی تنها می توانم از قدرت خداوند و سایر دوستانم در برنامه که در حال بهبودی هستند استفاده نمایم ؟ آیا خداوند مرا در انتخاب نوع زندگیم که مطابق با خواست او باشد کمک خواهد کرد ؟" خواستن " موثرتر از " قدرت اراده " است . اندیشه امروز 16 تیر ماه a day at a time کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد . |