انجمن بانیان بهبودی
فقط برای امروز-سی ویک خرداد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فقط برای امروز+ اندیشه امروز+روز به روز365روز (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=12)
+---- انجمن: فقط برای امروز(خردادماه) (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=352)
+---- موضوع: فقط برای امروز-سی ویک خرداد (/showthread.php?tid=2426)

فقط برای امروز-سی ویک خرداد - mahla - 2013-11-29

مراتب جدید صداقت 31 خرداد

«در خودفریبی و دلیلتراشی متخصص بودهایم.»

کتاب پایه

v

وقتی به اولین جلسه خود میآییم و میشنویم که باید صادق باشیم، شاید فکر کنیم: «خب الآن، این کار نباید آنقدر هم دشوار باشد. تنها کاری که باید انجام دهیم، پرهیز از دروغگویی است.» برای برخی از ما این امر به آسانی میسر است. دیگر نباید به کارفرمای خود درباره غیبت خود از محل کار دروغ بگوییم. با قطع مصرف مواد، درمییابیم که بهانههای کمتری برای دروغ گفتن داریم. برخی از ما حتی شاید با این نوع صداقت هم مشکل داشته باشیم، اما حداقل فراگیری پرهیز از دروغگویی، ساده است—صرفاً دروغ نمیگویید، حالا هر دروغی که میخواهد باشد. با شهامت، تمرین پیدرپی، پشتیبانی اعضای انجمن NA و کمک نیروی برتر خود، اکثر ما سرانجام در این نوع صداقت موفق میشویم.

گرچه صداقت معنایی فراتر از دروغ نگفتن دارد. نوعی از صداقت که در بهبودی واقعاً لازم است، صداقت با خود است و دستیابی به آن نه ساده و نه آسان است. در دوران اعتیاد خود طوفانی از خودفریبی و دلیلتراشی و گردبادی از دروغ که در آن صدای صداقت نسبت به خود شنیده نمیشد، به وجود آوردیم. برای صداقت داشتن با خود، ابتدا باید دروغ گفتن به خود را کنار بگذاریم. در مراقبههای قدم یازدهم باید آرامش پیدا کنیم. سپس، در سکوت حاصل از آن، باید برای شنیدن حقیقت گوش دهیم. وقتی ساکت میشویم، به صداقت نسبت به خود دست پیدا میکنیم.

v

فقط برای امروز: آرام و ساکت به صدای حقیقت در درون خود گوش میدهم. برای حقیقتی که پیدا میکنم، ارزش قائل میشوم.

RE: فقط برای امروز-هر روز به سوی تو می ایم جی پی واسوانی - sadaf - 2014-01-05

همانند پرندگان ،از کرانه ای دور به این سرزمین خاکی آمده ایم.
اقامتمان در این جا کوتاه است.
بیایید این مدت را به عشق وخدمت نیازمندان بگذرانیم ودعا کنیم :
خدایا!
معبود این قلب محتاج!
مرامفید ،
مهر ورز،
متواضع،
پاک
ومجرای عشقت ،در این دنیای رنج وحرمان ساز!

RE: فقط برای امروز-سی ویک خرداد - mehdiast - 2014-01-13

امروز اجازه نمي‌دهم كه بار سنگین رنجش و کینه از بودن خاطرات و خطا و شكست‌هاي گذشته سدي در راه بهبوديم ايجاد كند. زندگي فعلي من آنقدر ارزش دارد كه از اين شكست‌ها و خطاها به عنوان تجربه سود ببرم. آيا متوجه شده‌ام كه قبول مسئوليت اشتباهات گذشته‌ام مي‌تواند مرا در پروسه‌هاي آينده‌ام موفق گرداند؟ آيا پذيرفته‌ام كه تمام جنگ‌ها و درگيري‌ها در ذهن من شكل و ابعاد غير واقعي مي‌گيرند؟ امروز متوجه هستم كه افراد موفق در زندگي‌شان مشاوران خوبي داشته‌اند. آيا امروز غرورم اجازه مي‌دهد كه از ديگران كمك بخواهم و آنها مرا در امرار زندگيم راهنمايي كنند؟ آيا من به خاطر تمام اتفاقات تلخ و شیریني كه در زندگيم رخ داده است و به خاطر آزادي و رهايي از عادت‌های ناسالم دوران کودکی و وابستگي‌ و هم‌وابستگی‌های دیوانه کننده خداوند را سپاسگزاري مي‌كنم؟ امروز سرآغازی برای معجزه‌ي رهايي و آزادي از قید و بندهای وابستگی‌ها را با شكرگزاري از خالق مهربان که باعث این تحولات عظیم در من شده‌اند، لحظاتم را جشن مي‌گيرم. آیا هنوزهم با درست کردن چرا‌های غیر قابل حل، مغزم را چراگاهی برای آنها کرده‌ام؟
با پذيرش اشتباه، پيروزي آغاز مي‌شود!

RE: فقط برای امروز-سی ویک خرداد - NASIB - 2014-10-31

31خردادa day at a time از کتاب اندیشه امروز
علت‌ لغزش‌ چيست‌؟ براي‌ كسي‌ كه‌ بنظر مي‌رسد برنامه‌ را درك‌ كرده‌ و پيشرفت‌محسوسي‌ را نيز نشان‌ مي‌دهد چه‌ اتفاقي‌ مي‌افتد كه‌ دوباره‌ از مواد مخدر استفاده‌مي‌كند؟ آيا هيچ‌ خصوصيت‌ مشترك‌ و هيچگونه‌ سازگاري‌ بين‌ افرادي‌ كه‌ لغزش‌مي‌كنند وجود دارد؟ بدون‌ شك‌ هر كس‌ دلايل‌ خود را ارائه‌ مي‌دهد و به‌ نتايجي‌ نيزمي‌رسد ولي‌ ما در برنامه‌ مي‌آموزيم‌ كه‌ انجام‌ اعمال‌ شخصي‌ نتيجه‌اي‌ جز لغزش‌ وبازگشت‌ به‌ شرايط‌ گذشته‌ نخواهد داشت‌.زمانيكه‌ شخصي‌ دچار لغزش‌ شده‌ و آنقدر شهامت‌ دارد كه‌ به‌ برنامه‌ باز گردد، آيا من‌حرفهاي‌ او را بدقت‌ گوش‌ مي‌كنم‌؟آيا خداوند مرا ياري‌ خواهد كرد كه‌ زمان‌ لغزش‌ خود را تشخيص‌ دهم‌؟آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ لغزش‌ بيشتر از آنكه‌ مربوط‌ به‌ انجام‌ اعمالي‌ باشد، در نتيجه‌انجام‌ ندادن‌ كارهاي‌ بخصوصي‌ بوجود مي‌آيد؟آيا حضور مداوم‌ در جلسات‌ گروه‌ را در برنامه‌ روزانه‌ خود قرار اده‌ام‌؟
«بطور مرتب‌ در جلسات‌ شركت‌ كن‌»