![]() |
جمله های غمگین و گریه آور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: سرگرمی و شنیدنی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: دنیای اس ام اس (پیامک) SMS (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=269) +---- انجمن: غمگین (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=275) +---- موضوع: جمله های غمگین و گریه آور (/showthread.php?tid=2554) |
جمله های غمگین و گریه آور - meshki - 2013-12-01 عــطر ِ تَنت روی ِ پــیراهنـم مــانده .. امــروز بـویــیدَمَش عمــیق ِ عمــیق ِ! و با هـر نـفس بـغــضم را سـنگین تر کردم! و به یــاد آوردم که دیـگر ، تـنـت سـهم ِ دیگری ست… و غمــت سـهم ِ مــن! دلم بهانه ای میخواهد برای ادامه زندگی… مثل یک بوسه عاشقانه که یادم بیاورد هنوز زنده ام ! کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “چته ؟ چی شده ؟” ؛ بغلت کنه و بگه “گریه کن” … :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: دنیا اونقد کوچیکه که آدمایی رو که ازشون متنفری هر روز میبینی ولی اونقدر بزرگه که اونی که دلت می خواد رو هیچوقت نمیبینی … :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: آنکه می رود فقط می رود ولی آنکه می ماند درد می کشد ، غصه می خورد ، بغض می کند ، اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به آتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت آرام آرام خاکستر می شود … آری ، این است خاصیت عشق یک طرفه … گاهی از خیال من گذر می کنی … بعد اشک می شوی … رد پاهایت خط می شود روی گونه ی من … :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: به من گفت برو گورِت رو گم کن … و حالا هر روز با گریه به دنبال قبر من می گردد ! کاش آرام پیش خودت و زیر زبانی می گفتی : “زبانم لال !” :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: اولین خنده ز بی دردی بود آخرین گریه ز بی درمانی :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: من که به هیچ دردی نمیخورم … این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند … :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: نمیدانی چه حالب دارم “من” وقتی که از “من” حال “تو” را میپرسد… :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: من مرده ام … به نسیم خاطره ای ، گاهی تکانی می خورم … همین :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: کاش بودی تا من نیز چیزی برای از دست دادن داشتم … :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: استخوان هایم را به دانشمندان بسپارید … شاید بفهمند نه یخبندانی بود نه بیماری مهلکی ! من از دوری تو منقرض شدم … :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: چند تکه از تو پریشان افتاد ته فنجانی که فالم را می گرفت… می گفت آرام نیستی و فردا هیچ نامه ای نخواهد آمد… :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: شبانه هایم برای تو عشق هم… خاطره ی مُرده ای باشد برای وقت های کسالت :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: شاید چشم های ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشک های مان شسته شوند تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفاف تری ببینیم… :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: خاطرات مثل یه تیغ کند می مونه…که رو رگت میکشی… نمیبره ، اما تا می تونه زخم میکنه… :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: خــوب ِ مــن ، همین جا درون شعرهایم بمان تا وسوسه یِ دوستت دارم هایِ دروغینِ آدمها مرا با خود نبرد به سرزمین هایِ دورِ احساس ؛ من اینجا هر روز با تـو عاشقی می کنم بی انتها شعرِ من بهانه ایست برای مـا شدن دستهایمان تا تکرارِ غریبانه یِ جدایی را شکست دهیم :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: به سادگی رفـت ؛ نــه اینکه دوستم نداشت ! نـــــــــه ، فهمید خیییییییلی دوستش دارم ! :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: جان غمگین ، تن سوزان ، دل شیدا دارم آنچه شایسته عشق است ، مهیا دارم سوز دل ، خون جگر ، آتش غم ، درد فراق چه بلاها که ز عشقت من تنها دارم :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: درد اگر سینه شکافد ، نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو ! استخوان تو اگر آب کند آتش غم ، آب شو ، آه مگو ! :::::::::::::جمله های غمگین:::::::::::::::: من ماندم و حلقه طنابی در مشت با رفتن تو به زندگی کردم پشت بگذار فردا برسد می شنوی دیروز غروب ، عاشقی خود را کشت RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2013-12-02 اشک ها اسکی سوارانی ماهرند که از زیر چشم ها شروع به حرکت می کنند و از گونه ها با مهارت می پرند و در کنار لب ها از خط پایان می گذرند RE: جمله های غمگین و گریه آور - mojtaba_s - 2013-12-04 برای بعضـــی دردها نه میتوان گریــــــه کَــرد... نه میتوان فریــــــآد زد برای بعضـــی دردها فقـــط میتوان نگــــاه کَردو بی صـــــدا شکست . . . RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2013-12-04 غفلت کردهای مادر ! پشتِ یک قلبِ عاشق فرزندت آرام آرام میمیرد.. و تو فراموش کردن را به من نیاموختی.. RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2013-12-07 کمي عوض شدم ديريست از خداحافظي ها غمگين نميشوم به کسي تکيه نميکنم از کسي انتظار محبت ندارم خودم بوسه ميزنم بر دستانم سر به زانو هايم ميگذارم و سنگ صبور خودم ميشوم چقدر بزرگ شدم يک شب ... RE: جمله های غمگین و گریه آور - رقیه - 2013-12-10
دلتنگم
به امید تو دل به آسمان بسته ام ، به یاد تو به آسمان نگاه میکنم ، میبینم ستاره ها را، میشمارم تک تک آنها را… به عشق تو شبها را تا سحر بیدار می مانم ، مینویسم درد دلم را ، تا فردا برایت بخوانم . به هوای تو به آسمان تاریک خیره میشوم تا شاید چهره ماه تو را ببینم. واقعیت این است که دلم برایت تنگ شده ، حقیقت این است که دلم به انتظار دیدن تو نشسته. دلتنگم عزیزم ، دلتنگ چشمهایت ، گرفتن دستهای مهربانت . به لحظه ای می اندیشم که بتوانم پرواز کنم و به سوی تو بیایم ، انگار که رویایی بیش نیست. تازه فهمیده ام که چقدر تو برایم عزیز و مقدسی ای سرچشمه خوبیها و پاکیها. به هوای تو در این شب دلتنگی سر به هوا شده ام ، چشمهای بهانه گیر ، دستهای خالی ، شانه های پر از نیاز ، نه یک لحظه ، نه یک روز حرف از یک عمر دلتنگیست. انگار عمریست که دلتنگم ، ساده تر میگویم دلم میخواهد همیشه در کنارم باشی . ترانه عشق در گوشم مرا به یاد لحظه های قشنگ در کنار تو بودن می اندازد، گاه می اندیشم به لحظه های دیدار ، گاه میترسم از لحظه های دور از تو بودن . حرفهای قشنگت را ، درد دلهای شیرینت را که در قلبم مانده برای خودم زمزمه میکنم،تکرار میکنم تا احساس کنم تو برایم میخوانی قصه عشق را. دلتنگم ، به امید تو دل به آرزوها بسته ام ، به یاد تو ترانه عشق را زمزمه میکنم ، میخوانم و میدانم که دلت همیشه با من است. میخواهم امشب در کوچه پس کوچه ها سرگردان قدم بزنم ، تا طلوع به من سلامی دوباره گوید و باز بنشینم در انتظار دیدن تو ، و باز ببینم تو را و بگویم که دوستت دارم. یک غروب دیگر و یک شب پر از دلتنگی ، کار ما عاشقان همین است ، دلتنگی و انتظار ، اما در مرام ما بی وفایی نیست عزیزم. به امید تو ای همنفس با تو نفس میکشم و با هر نفس عاشقانه میگویم که دوستت دارم عزیزم. RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2014-01-04 صدایت در پیغامگیر تلفن مهربان تر است تمام دلتنگی ام را مو به مو گوش می دهد هر از چندگاهی خانه نباش تا سیر درد دل کنیم......! (بهرنگ قاسمی) RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2014-02-03 بـعـضــی وقـتــا فـکــر مـی کـنـم.... مـــرگ.... طـبـیـعــی تـریــن اتـفــاق عــادیـه کــه هــیـچ وقـت بـهــش عــادت نـمـی کـنــیــم...!!! RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2014-02-03 ﻧﻪ ﺣﻮﺻﻠـــﻪ ﯼ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫـــــــﻢ ﮐﺴـﯽ ﺩﻭﺳﺘــﻢ ﺩﺍﺷﺘـﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﺳـــــَــــﺮﺩﻡ … ﻣﺜـﻞ ﺩﯼ , ﻣﺜـﻞ ﺑﻬﻤـــﻦ , ﻣﺜـﻞ ﺍﺳﻔﻨــــــﺪ ﻣﺜـﻞ ﺯﻣﺴﺘــــﺎﻥ ﺍﺣﺴــــــﺎﺳـﻢ ﯾـﺦ ﺯﺩﻩ ﺁﺭﺯﻭﻫـــﺎﯾـﻢ ﻗﻨﺪﯾــــﻞ ﺑﺴﺘــﻪ ﺍﻣﯿــــــﺪﻡ ﺯﯾــﺮ ﺑﻬﻤــﻦ ِ ﺳــﺮﺩ ِ ﺍﺣﺴــﺎﺳﺎﺗﻢ ﺩﻓــــــــﻦ ﺷـﺪ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺁﻣـــــدنی ﺩﻝ ﺧﻮﺷــﻢ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺭﻓﺘـــــنی ﻏﻤﮕﯿــﻦ ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﭘــُﺮ ﺍﺯ ﺳﮑـــــــــﻮﺗـﻢ ...! RE: جمله های غمگین و گریه آور - sadaf - 2014-02-09 خدایا! امروز را مهمان من باش به یک فنجان (( قهوه تلخ )) وقت آن رسیده طعم دنیایت را بچشی ! |