انجمن بانیان بهبودی
آموزش پختن کباب تابه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327)
+--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328)
+---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355)
+---- موضوع: آموزش پختن کباب تابه ای (/showthread.php?tid=2591)



آموزش پختن کباب تابه ای - sadaf - 2013-12-03

كباب تابه‌ای با جعفری و آویشن


كباب تابه‌ای اگرچه به لحاظ پخت، غذای پردردسری نیست و پختن آن به طور معمول روی اجاق گاز به زمان خیلی زیادی نیاز ندارد، ولی هر چقدر هم كه سریع آماده شود، هرگز به سرعت مایكروفر نخواهد بود.البته با اینكه این نوع كباب هم به لحاظ ظاهری و هم به لحاظ طعم و مزه با كباب تابه‌ای‌های رایج متفاوت است، ولی زمان لازم برای پخت آن با كباب‌های معمولی چندان تفاوتی ندارد. برای این منظور حدود 10 دقیقه زمان پخت در مایكروفر كافی است كه با زمان مورد نیاز برای مرحله آماده‌سازی مواد، به طور جمع 25 دقیقه خواهد شد.

مواد لازم:ـ 500 گرم گوشت چرخ‌كرده

ـ یك عدد پیاز كوچك

ـ یك حبه سیر

ـ 2 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی

ـ یك پیمانه خمیر نان فانتزی خشك‌شده

ـ یك عدد تخم‌مرغ

ـ یك قاشق چای‌خوری پودر آویشن خشك

ـ 2 قاشق چای‌خوری جعفری خردشده

ـ یك عدد گوجه‌فرنگی متوسط

ـ نمك و فلفل به میزان لازم

ـ یك دسته كوچك پیازچه

ـ 3 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

طرز تهیه:
1 ـ ابتدا كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و گوشت چرخ كرده را در آن بریزید و پیاز را پس از پوست كندن در آن رنده كنید.

سیر را نیز پوست كنده و ریز خرد كنید. گوجه‌فرنگی را هم با پوست به قطعات خیلی كوچك تقسیم كنید.

2ـ همه سبزیجات خردشده را همراه با بقیه مواد ذكرشده در فهرست مواد لازم، به طور همزمان به گوشت اضافه كنید و مخلوط گوشتی را خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

3ـ مقداری از مخلوط را با یك دست برداشته و در كف دست دیگر به شكل گلوله درآورید. سپس با فشار، آن را به دایره‌ای كوچك تبدیل كنید. با این مقدار مواد لازم، شما می‌توانید 7 عدد از این كباب‌های دایره‌ای شكل درست كنید.

4ـ ظرفی مخصوص مایكروفر را كه برای این تعداد كباب مناسب باشد، آماده كرده و با روغن چرب كنید. سپس كباب‌ها را كف ظرف بچینید و ظرف را بدون در، داخل مایكروفر قرار دهید و با حداكثر قدرت، آن را روی 10 دقیقه زمان تنظیم كنید.

در پایان در صورت تمایل روی كباب‌ها مقداری سس گوجه‌فرنگی و جعفری خردشده بریزید و همراه پیازچه سرو كنید.

نكته: 1-اگر كباب‌ها در این مدت، مغز‌پخت نشدند، مدت زمان پخت را كمی افزایش دهید.

2- در صورتی که مایکروفر ندارید، می توانید کباب ها در تابه سرخ کنید.
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد .



RE: آموزش پختن کباب تابه ای - sadeghbahoar - 2018-12-05

طرز تهیه کباب تابه ای
 
[تصویر:  pan-kebab.jpg]
کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب تابه ای تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب تابه ای با پارسی دی همراه باشید.

  مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب تابه ای 
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب تابه ای

 ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس گوشت چرخ را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند.پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد. کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی ( مانند کباب کوبیده ) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید.
 پس از اینکه یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید.
 سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید و پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می کنیم. در  این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب ها برود و کباب ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در مرحله بعدی سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید. سپس آنرا با آب سرد بشویید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس زا اینکه روغن داغ شد سیب زمینی ها را سرخ کنید.
 در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی ها هم همزمان با کباب تابه ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.