انواع ساندویج وپیتزا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327) +--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328) +---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355) +---- موضوع: انواع ساندویج وپیتزا (/showthread.php?tid=2859) صفحهها:
1
2
|
انواع ساندویج وپیتزا - mehrnaz - 2013-12-08 مواد اولیه : سـاندويچ پوره نخـود مـواد لازم نخود پخته شده: 300 گرم ساقه كرفس خرد شده: 50 گرم پيازچه خرد شده: 50 گرم كاهو خرد شده: 30 گرم روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري سس مايونز: دو قاشق غذاخوري نان تست، نمك و فلفل: به ميزان لازم طرز تهيه ابتدا با كمك بزرگترها نخود را داخل غذاساز ريخته و خوب پوره ميكنيم. سپس آن را داخل يك ظرف بزرگتر ريخته، ساقه كرفس، پيازچه، روغن زيتون و سس مايونز را به همراه نمك و فلفل با آن مخلوط ميكنيم. يك عدد نان تست را برداشته، به سس مايونز آغشته نموده، يك قاشق از پوره نخود را روي نان قرار داده و با پشت قاشق آن را صاف ميكنيم. بعد روي آن را با كاهو كمي ميپوشانيم و نان تست بعدي را روي آن ميگذاريم. مواد اولیه : ســاندویچ پيــتزا مواد لازم براي چهار نفر هاتداگ: دو عدد ژامبون: هشت ورق قــارچ: 200 گرم فلــفل دلمهاي متوسط: يك عدد پنير گودا: هشت ورق پودر آويشــن: يك قاشق مرباخوري سس مايونز: يك قاشق غذاخوري سس قرمز: يك قاشق غذاخوري نان باگت: دو عدد روغن مايع: به ميزان لازم طرز تهيه هاتداگها را حلقهاي خرد كرده، تفت داده و كنار ميگذاريم. قارچها را ورقه كرده و تفت ميدهيم تا آب آنها كشيده شود، سپس فلفل دلمهاي را خرد كرده و به قارچ اضافه ميكنيم. اين مواد را به هاتداگ افزوده و مخلوط ميكنيم. ژامبونها را به چهار قسمت تقسيم مينماييم. نانها را از ميانه برش داده، خمير اضافي آنها را خارج كرده، ابتدا و انتهاي نان را جدا ميكنيم. به يك طرف نان سس مايونز و به طرف ديگر سس قرمز ماليده، مخلوط هاتداگها را روي نانها ريخته و ژامبون را روي آن چيده و آويشن ميپاشيم. در مرحله آخر پنير گودا را روي مواد گذاشته، نانها را بسته و داخل دستگاه قرار ميدهيم؛ پس از آماده شدن، ميكرها را برش زده و با انواع سس تزيين كرده و سرو ميكنيم. نکته اين ساندویچ را ميتوان با انواع سوسيس و ژامبون تهيه نمود. همبرگر باسویا مواد لازم براي دو تا سه نفر گوشت چرخكرده 150 گرم سويا 100 گرم سير يك حبه پياز يك عدد تخممرغ يك عدد ادويه يك قاشق چايخوري روغن به ميزان لازم طرز تهیه سويا را با مقداري آب حدود 20 الي 45 دقيقه خيس كرده، سپس از صافي رد ميكنيم تا آب آن كاملا كشيده شود. پياز و سير را نيز رنده ميكنيم. در ظرفي سويا، پياز، سير، گوشت چرخكرده و ادويه را كاملا با هم مخلوط ميكنيم و ورز ميدهيم. تخممرغ را در يك ظرف ديگر با چنگال هم زده و دستمان را به تخممرغ آغشته ميكنيم. روي يك كيسه فريزر مقداري گوشت را گرد همبرگري ميگذاريم، روي آن مجدد يك كيسه فريزر قرار داده، دوباره اندازه همان همبرگر قبلي يكي ديگر درست ميكنيم و ادامه ميدهيم. بعد تمام همبرگرها را در فريزر قرار داده تا كمي يخ بزند. سپس يكي يكي به شكل و اندازه قالبها آنها را برش زده و در روغن هر دو طرف همبرگر را سرخ ميكنيم. نكــته: در صورت دلخواه، بعد از سرخ كردن همبرگرها روي آنها كمي پنير پيتزا ريخته و در فر ميگذاريم تا فقط پنيرها آب شود. این ادویه شامل (زيره، تخم گشنيز، دارچين، فلفل قرمز، فلفل سياه، نمك و جوزهندي) میباشد RE: انواع ساندویج وپیتزا - sadaf - 2013-12-10 فـلافل با سـس انـبه غذاي كشور لبنان مواد لازم براي چهار تا شش نفر نخود: 500 گرم پياز رنده شده: دو عدد سير: دو حبه تخممرغ: سه عدد پودر انبه: يك قاشق چايخوري فلفل سياه: يك قاشق چايخوري نمك: يك قاشق چايخوري طرز تهيه نخود را پاك كرده، شسته و 24 ساعت در آب خيس ميكنيم. در اين مدت دو الي سه بار آب آن را عوض ميكنيم، آن را در آبكش ريخته تا آب نخود گرفته شود، سپس نخودها را دو بار با چرخگوشت چرخ ميكنيم. نخودها را به همراه پياز، سير رنده شده، نمك، فلفل، پودر انبه و تخممرغها كاملا مخلوط ميكنيم. سپس با قاشق مقداري از مواد برداشته و در قالب مخصوص فلافل قرار ميدهيم، سطح آن را صاف كرده و در روغن داغ در قابلمه كوچك (شيرجوش) با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بعد در صافي قرار ميدهيم تا روغن اضافه آن گرفته شود. نکته ميتوانيد به دلخواه در مواد فلافل از نصف پيمانه گشنيز خرد شده استفاده كنيد. حتما براي تهيه ساندويچ فلافل مخلوط پياز و جعفري خرد شده را فراموش نكنيد. اگر فرصت نبود نخودها را از قبل خيس كنيد ميتوانيد سه الي چهار بار به همراه آب سرد روي حرارت قرار داده و به محض آن كه آب به جوش آمد آن را در آبكش بريزيد. ولي بهتر آن است كه نخود 24 ساعت در آب خيس بخورد و حتما در آبكش آب آن گرفته شود. ســس انـبه مواد لازم براي يك پيمانه پودر انبه: دو قاشق سوپخوري سركه سفيد: 2/3 پيمانه آب: نصف پيمانه نمك: نصف قاشق چايخوري فلفل قرمز: نصف قاشق چايخوري رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري طرز تهيه پودر انبه را با سركه سفيد، آب، نمك، پودر فلفل قرمز و رب گوجهفرنگي مخلوط كرده، در قابلمه لعابي مناسبي ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم، مواد را مرتبا هم ميزنيم تا غليظ شود. اين سس را پس از سرد شدن در ظرف شيشهاي ريخته و با در بسته يك الي دو ماه در يخچال ماندگاري دارد. نكته اگر سس گلوله شد از صافي يا الك رد كنيد. سس انبه براي انواع ساندويچ فلافل، همبرگر، سوسيس و اسنك قابل مصرف است. RE: انواع ساندویج وپیتزا - sadaf - 2013-12-11 مواد اولیه : خمير نان باگت 200 گرم سوسيس كوكتل 12 عدد روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك و نيم ليوان زرده تخممرغ دو عدد كنجد يا سياهدانه يك قاشق غذاخوري رول سوسيس نكته سرآشپز: ميتوان سوسيسها را به جاي سرخ كردن به صورت آبپز پخت. طرز تهيه: رول سوسيس را همه دوست دارند. شما مطمئن باشيد كه اين فقط ادعاي من نيست. كافي است يكبار اين اردور خوشمزه و زيبا را تهيه كنيد تا متوجه شويد كه همه اعضاي خانواده از آن استقبال ميكنند. براي تهيه اين رول دو طرف سوسيس را با كارد از بالا به اندازه دو سانتيمتر بريده و كمي در روغن تفت ميدهيم. سپس كنار ميگذاريم تا خنك شود. بر روي سطح كار آرد پاشيده و از خمير به اندازه يك تخممرغ برداشته و با وردنه كمي پهن ميكنيم و خمير را به اندازه سه سانتيمتر ميبريم و دور سوسيسها ميپيچيم. سيني فر را چرب كرده و روي سيني همه سوسيسها را كه دور تا دور با خمير پوشانده شدهاند چيده و روي خميرها زرده تخممرغ ميماليم و سياهدانه ميپاشيم. سيني را در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم قرار ميدهيم تا به مدت 45 دقيقه بپزد و دو روي آنها طلايي شود. RE: انواع ساندویج وپیتزا - abbas - 2013-12-16 ساندویچ سوسیس
مواد لازم: فلفل دلمه ای=1 عدد پنیر پیتزا=100 گرم سوسیس=3 عدد سیب زمینی پخته و رنده شده=3 عدد مایه ماکارونی=1 پ جعفری خرد شده=100 گرم نمک، سس فلفل ،کنجد،کره و نان باگت=به میزان لازم طرزتهيه سیب زمینی را با مایه ماکارونی ،فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده،نمک ،جعفری وپنیر پیتزا رنده شده مخلوط کرده و نان ها را از آن پر می کنیم. سپس روی آن ها را کره آب شده می ریزیم و کنجد می زنیم سپس در فر بمدت 20 دقیقه می پزیم و روی آن را با سس تزیین میکنیم . RE: انواع ساندویج وپیتزا - abbas - 2013-12-18 بهطور کلی ساندویچ در پذیرائیهای عصرانه و چای قبل از شام مصرف میشود و در پذیرائیهای کوکتل نیز از ساندویچهای ظریف استفاده میشود اصولا ساندویچ را باید در نهایت دقت و ظرافت تهیه کرد بهطوری که برای صرف آن احتیاج به کارد و چنگال نباشد نانی که برای ساندویچ مصرف میشود باید خیلی ظریف بریده و قالب زده شود و قسمت برشته اطراف آن گرفته شود (از نانهای شور کوچک برشته شده یا ولوان کوچک آماده برای فروش نیز میتوان استفاده کرد). کرهای که برای ساندویچ مصرف میشود باید با چنگال زده شود و نرم و یکنواخت باشد. باید دقت کرد هنگامیکه مواد روی نانها مالیده میشود اطراف نانها را آغشته ننمایند. تزئینات ساندویچ که از سبزیها است باید مقارن صرف ساندویچ روی آن قرار گیرد. در صورتیکه ساندویچها بسیار باشند ناگزیر مدتی قبل از مصرف تهیه میشوند برای آن که خشک نشوند بهتر است روی دیسهای ساندویچ را پوشانید و کمی پیش از صرف روی آنها را برداشت، مواد چرخ شده را موقعی که به مصرف ساندویچ میرسانیم ممکن است در قیف بریزیم، بعد روی نان ساندویچ کره مالیده را به شکل گل تزئین کنیم.
● نکات لازم برای تهیه پیتزا: ۱- خمیر پیتزا را میتوانیم از نانوائی تهیه کنیم و یا از خمیر مخصوص (که دستور آن در همین قسمت وجود دارد) استفاده کنیم. ۲- بهجای گوجه فرنگی که در اغلب پیتزاها پرح داده شده میتوانیم از سس مخصوص پیتزا (که دستور آن در قسمت سسها وجود دارد) استفاده کنیم. ۳- خمیر و موادی که در انواع پیتزا دستور داده شده برای تهیه دو پیتزای بزرگ یا سه پیتزای کوچک کافی است. ۴- پیتزا بهتر است در ظرف فلزی نازک از قبیل آلمینیوم تهیه شود و با همان ظرف سرو گردد طبخ آن در ظرف نسوز هم ممکن است. ۵- پنیری که به مصرف انواع پیتزا می رسد بهتر است از پنیر گرویر یا گودا Gouda باشد (پنیر گوریر یاد گودا در حرارت آب میشود و روی پیتزا را طلائی میکند) ۶- نان پیتزا در موقع طبخ باید به حدی پخته شود که نه زیاد خشک و برشته و نه خمیر و خام باشد. ۷- اگر بخواهیم روی پیتزا زودتر طلائی شود و نانش خشک نگردد ظرف پیتزا را بعد از پختن زیر فر در قسمتی که شعله دیده میشود به مدت پنج دقیقه قرار میدهیم. ۸- فوندو نوعی غذا شبیه به پیتزاست که مربوط به ناحیه بورگونی در فرانسه است. RE: انواع ساندویج وپیتزا - sadaf - 2014-01-07 اسـنک پنيـری مواد لازم براي شش نفر نان تست: 12 عدد خامه: 130 گرم پنير گودا: 130 گرم سـس خردل: دو قاشـق چايخوري پيـازچه خرد شده: سه قاشـق چايخوري پنير پارمـزان: 60 گرم تخـممرغ: دو عدد شير: دو قاشق سوپخـوري آرد سوخـاري: 80 گرم روغن سرخ كردني و آرد گندم: به ميزان لازم طرز تهیه پنير گودا را رنده كرده و با پنير پارمزان، خامه، سس خردل و پيازچه مخلوط ميكنيم. دور نان تستها را گرفته، مواد را روي آن ماليده و نان ديگري روي آن قرار ميدهيم. با چاقوي تيز نانها را به صورت مثلث بريده و در آرد گندم ميغلتانيم، سپس آن را در مخلوط شير و تخممرغها زده و در آخر در آرد سوخاري ميغلتانيم. بعد نانها را يك ساعت در يخچال استراحت داده و در روغن سرخ ميكنيم. نکته اگر سايز نانها كوچك بود، ميتوانيد به صورت مربع آن را سرخ كنيد. در صورت تمايل به جاي سس خردل از پودر خردل استفاده كنيد. RE: انواع ساندویج وپیتزاو پیراشکی - sadaf - 2014-03-04 تهیه پیراشکی پنیری مواد اولیه : ماست يك پيمانه كره 125 گرم روغن مايع نصف پيمانه بيكينگپودر يك قاشق چايخوري پنير سفيد رندهشده 150 گرم تخممرغ دو عدد آرد و كنجد به ميزان لازم طرز تهيه: كره و روغن مايع را مخلوط كرده، سپس ماست را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. تخممرغها (يكي از زردهها را نگه ميداريم) و پنير را افزوده و در نهايت آرد و بيكينگپودر را اضافه ميكنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد. خمير را ورز داده به مدت يك ساعت استراحت ميدهيم. از خمير گلولههايي به اندازه گردو برداشته در دستمان باز ميكنيم و يك طرف خمير را روي طرف ديگر بر ميگردانيم. روي آن را زرده ماليده و كنجد ميپاشيم و در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد قرار داده تا روي آن طلايي شود. RE: انواع ساندویج وپیتزا - sadaf - 2014-03-08 رول کالباس سوسيس کوچک 450 گرم كالباس گوشت 450 گرم شكر قهوه اي 1 پیمانه 1 . برای تهیه رول کالباس، ابتدا فر را از قبل گرم روي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد ) گرم كنيد. 2 . يك عدد سوسيس را روی یک ورقه كالباس قرار دهيد و آن را بصورت رول بپیچید هر یک از آنها را با خلال دندان سفت كنيد. 3 . سوسيس هاي آماده شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهيد و بر روي آنها شکر قهوه ای بريزيد و در فر بگذارید تا رنگ آن طلايي و شكر آب شود. 4 . رول کالباس را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید. RE: انواع ساندویج وپیتزا - sadaf - 2014-03-18 ماشروم برگر قارچ حلقه شده 4 عدد سرکه بالزامیک 1/4 پیمانه روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری ریحان خشک 1 قاشق سوپخوری پونه 1 قاشق سوپخوری پودر سیر 1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم پنیر پرولون رنده شده یک تکه (28 گرم) 1 . برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. 2 . در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند. 3 . گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید. 4 . قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند. 5 . متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید. 6 . برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید. 7 . قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.) RE: انواع ساندویج وپیتزا - sadaf - 2014-03-19 قارچ برگر مخصوص
موادلازم: * گوشت گوساله چرخ کرده 600 گرم * پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک * قارچ خرد کرده و سرخ شده 150 گرم * جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری * نمک و فلفل به میزان لازم * رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری * آویشن 1 قاشق چایخوری * پنیر چدار 70 گرم * تخم مرغ 1 عدد * پودر نان نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند. سپس مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید. مقداری قارچ و پنیر را روی هر کدام از برگر ها (گوشت های گرد و صاف شده) قرار دهید و از کناره ها مقداری گوشت را روی پنیر و قارچ بکشید تا پنیر و قارچ میان گوشت قرار بگیرند. (مانند تصویر) کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را 4 تا 5 دقیقه کباب کنید. در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید. طرز تهیه قارچ سرخ شده: ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید و در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک می کند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود. پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید. به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید |