اردور یا پیش غذا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327) +--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328) +---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355) +---- موضوع: اردور یا پیش غذا (/showthread.php?tid=2863) |
اردور یا پیش غذا - mehrnaz - 2013-12-09 مواد اولیه : دايـرههای مـرغ و كـنجد مواد لازم براي چهار الی شش نفر سينه مرغ چرخ شده: 500 گرم تخممرغ: يك عدد زرده تخممرغ: يك عدد خامه: يك قاشق سوپخوري سس خردل: دو قاشق سوپخوري پودر سير: نصف قاشق چايخوري نمك و فلفل سياه از هر كدام: يك قاشق چايخوري جوزهندي رنده شده: 1/8قاشق چايخوري كنجد: نصف پيمانه پودر سوخاري: نصف پيمــانه پنير پيتزا: نصف پيمانه گشــنيز خرد شده: سه قاشق سوپخوري طرز تهیه ابتدا سينه مرغ چرخشده را با نمك، فلفل، جوز هندي، زرده تخممرغ، پودر سير، خامه و يك قاشق سوپخوري سس خردل در ظرف مناسبي مخلوط و كاملا ورز ميدهيم. از مواد به اندازه يك توپ كوچك برداشته و در دست گرد ميكنيم. وسط آن مقداري پنير پيتزا و گشنيز قرار ميدهيم و در پودر سوخاري ميغلتانيم. همه توپهاي مرغ را به اين ترتيب آماده ميكنيم و 20 دقيقه در يخچال قرار ميدهيم. در ظرفي يك عدد تخممرغ، يك قاشق سوپخوري سس خردل، نمك و فلفل را كاملا با هم مخلوط ميكنيم و توپهاي مرغ را در اين مواد ميزنيم، سپس در كنجد غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ ميكنيم. در ظرفي مناسب حوله كاغذي قرار ميدهيم و توپهاي سرخ شده را روي آن ميگذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. نکته در صورت دلخواه ميتوان به جاي پودر سير از دو حبه سير رنده شده استفاده كرد. حرارت بايد متوسط باشد تا توپهای مرغ مغز پخت شوند. RE: اردور یا پیش غذا - sadaf - 2013-12-10 سالاد پاستا مواد لازم: ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات) سیب زمینی= 2عدد متوسط تخم مرغ= 2عدد متوسط هویج= 3عدد لوبیا چیتی پخته = 2قاشق سوپ خوری ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= 2 الی 3 قاشق سوپ خوری قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه سس مایونز= 2قاشق سوپ خوری سس هزار جزیره =1قاشق سوپ خوری نمک و فلفل= به مقدار دلخواه طرز تهيه: پاستا را به مدت 15 الی 20 دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود. سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم. پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود. |