انجمن بانیان بهبودی
انواع ماکارونی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327)
+--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328)
+---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355)
+---- موضوع: انواع ماکارونی (/showthread.php?tid=2904)



انواع ماکارونی - sadaf - 2013-12-10

لازانيا

مواد لازم:

لازانيا 1 بسته
گوشت چرخي، سويا با پياز داغ 250 گرم
پنير پيتزا 1 بسته يا 200 گرم
فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط
سس سفيد 1 ليوان (دستور تهيه آن در ذيل آمده است)
در صورت تمايل سوسيس 3 تا 4 عدد
طرز تهيه:

لازانيا را در آب جوش و نمك مي جوشانيم تا كاملاً پخته شود. لازانيا وقتي آماده است كه زير انگشت با فشار اندكي، نرم باشد. بعد درون صافي مي ريزيم و مقدار زيادي آب سرد روي آن مي ريزيم تا لعاب آن كاملاً گرفته شود و مثل لباس در كناره هاي ظرف پهن مي كنيم.

گوشت چرخي و پياز داغ را با فلفل دلمه اي و سوسيس حلقه شده مخلوط مي كنيم.

ته ظرف پيركس را چرب كرده، يك لايه لازانيا بعد مقداري از مخلوط بالا را روي آن مي ريزيم، دوباره يك لايه لازانيا سپس مقداري سس سفيد و پنير پيتزا مي پاشيم. به همين ترتيب لايه ها را پر مي كنيم. لايه آخر را ابتدا با سس سفيد و بعد با پنير پيتزا كاملاً مي پوشانيم. گوشه خميرها از ظرف بيرون نزند بايستي به كمك سس سفيد روي خمير لايه آخر، گوشه خميرها را داخل دهيد. در فر داغ روي حرارت 200 درجه سانتيگراد حدود 0.5 ساعت يعني تا زماني كه پنير ذوب و كمي طلايي شود.

ــ اگر بخواهيم لازانيا نرم باشد سس سفيد را در تمام لايه ها مي ريزيم و اگر خواستيم سفت باشد فقط در لايه آخر مي ريزيم.

ــ لازانيا گرد را بايد در قابلمه گرد تهيه كنيم.

ــ طرز تهيه سس سفيد: 2 قاشق روغن و يك قاشق غذاخوري آرد را روي حرارت قرار مي دهيم روغن بايد به حدي باشد كه آرد در آن باز شود. بعد كمي رب را با آرد سرخ مي كنيم سپس به ازاي هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير افزوده بهم مي زنيم تا به سفتي فرني شود.



RE: انواع ماکارونی - abbas - 2013-12-18

لازانیا لقمه ای مرغ و گردو

لازانیا لقمه ای مرغ و گردو
برای تهیه سس سفید این غذا ، کره رو آب کنید بعد ارد رو توش تفت بدید تا خامیش گرفته بشه ، شیرسرد رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد قلنبه نشه ، وقتی جوشید نمک و فلفل رو اضافه کرده ازروگاز بردارید.

: مواد لازم
گوشت مرغ قیمه شده : ۵۰۰ گرم
سیررنده شده : ۲ حبه
پیاز خرد شده : یک عدد
لازانیا: یک بسته ۵۰۰ گرمی
گردوی خرد شده : یک پیمانه
ادویه لازانیا ( یا ادویه پیتزا ) : مقداری
نمک و فلفل ، زعفران : مقداری
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
کنجد : یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سفید
شیر : یک پیمانه
کره : ۲۵ گرم
آرد : یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری

طرز تهیه
مرغ رو با سیر و نمک آغشته کنید و بزارید کنار ، پیاز رو تفت بدید طلائی که شد ، مرغ رو بهش اضافه کنید


خوب تفت بدید ، در ظرف رو بزارید و حرارت رو کم کنید تا مرغ درضمن سرخ شدن بپزه


بعد گردو ، فلفل ، زعفرون و ادویه لازانیا رو بهش اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید تا گردو ها نرم بشن بعد ازرو گاز بردارید.


برای تهیه سس سفید این غذا ، کره رو آب کنید بعد ارد رو توش تفت بدید تا خامیش گرفته بشه ، شیرسرد رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد قلنبه نشه ، وقتی جوشید نمک و فلفل رو اضافه کرده ازروگاز بردارید.

داخل یه قابلمه بزرگ آب رو بجوشونید یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع بریزیدو لازانیا ها رو درسته بریزید توش و بزارید بپزه بعد آبکش کنید وروش آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه.
laz04.JPG (500×375)

دوتا لازانیا رو مثل + رو هم قرار بدید بعد روشون ادویه لازانیا بپاشید ، ازمایع مرغ وسطش بزارید و به صورت اشکال زیر بپیچید
la

بعد بچینید تو ظرف پیرکس
l
س سفید رو بریزید روش


پنیر پیتزا رو بپاشید رو لازانیا و روی اون کنجد بپاشید


این غذا رو درفر یا ماکرو ویو آماده کنید فقط تا حدی که پنیرش آب شده وبرشته بشه ، بعد تا داغه سروش کنید ، سرو این لازانیا خیلی راحته چون نیازی به برش لازانیا نداره .
[/ali


RE: انواع ماکارونی - sadaf - 2014-01-07

كره دو قاشق غذاخوري

نخودفرنگي 450 گرم

خامه پرچرب 200 ميلي‌ليتر

پاستا نواری سبز و سفید یا تک رنگ 450 گرم

روغن زيتون يك قاشق غذاخوري

پنير پارمسان 60 گرم

نمك، فلفل و جوزهندي به ميزان لازم

پاستا نخودفرنگی
طرز تهيه

نام ايتاليايي اين غذا پاجيلا فينو به معناي كاه و يونجه است كه به تركيب دو رنگ زرد و سبز در اين غذا اشاره دارد.

كره را در قابلمه‌‌اي بزرگ آب كرده، نخودفرنگي‌‌ها را درون قابلمه مي‌‌ريزيم و با حرارت كم، سه دقيقه تفت می‌دهیم. 150 ميلي‌ليتر خامه را داخل قابلمه ريخته، مي‌‌گذاريم تا جوش بيايد. بعد از يك و نيم دقيقه كه قل زد قابلمه را از روي حرارت برمي‌داريم. در همين فاصله اسپاگتي‌‌ها را با روغن زيتون داخل قابلمه آب جوش ريخته تا نرم شود و جوش بيايد، سپس آبكش كرده و مخلوط نخودفرنگي را به آن اضافه مي‌‌كنيم، دوباره روي حرارت مي‌‌گذاريم و باقي‌مانده خامه و پنير را به آن مي‌‌افزاييم.

نمك، فلفل و جوزهندي را هم افزوده، به مدت پنج دقيقه با چنگال موادها را مخلوط كرده و به ظرف سرو منتقل و براي تزئين از پنير پارمسان استفاده مي‌‌نماييم.

نكتــه:

مي‌‌توان به اين غذا قارچ دكمه‌‌اي ريز كه با كره تفت داده شده را نیز افزود.



RE: انواع ماکارونی - sadaf - 2014-03-07

لازانیا بادمجان

بادنجان يك كيلوگرم

سينه‌ مرغ 350 گرم

قارچ 200 گرم

پياز دو عدد

تخم‌مرغ سه الي چهار عدد

پنير پارمزان 100 گرم

آب گوجه‌فرنگي دو پيمانه

روغن مايع و آرد سفيد به ميزان لازم

پنير پيتزا به ميزان لازم

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهیه

بادنجان‌ها را با پوست از طول به صورت ورقه‌اي برش مي‌دهيم. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي شكسته، پنير پارمزان، نمك و فلفل را با هم مخلوط مي‌كنيم. ورقه‌هاي بادنجان را در اين مخلوط زده بعد در آرد سفيد غلتانده و در روغن داغ سرخ مي‌كنيم. پيازها را خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. قارچ‌هاي اسلايس شده را با پياز تفت مي‌دهيم، سينه مرغ خرد شده را هم اضافه مي‌كنيم و به تفت دادن ادامه مي‌دهيم. آب گوجه‌فرنگي را هم اضافه كرده، نمك و فلفل زده و در آن را مي‌بنديم تا‌ آب آن كشيده شود.

یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب مي‌كنيم و كمي از آب سس را در كف آن مي‌ريزيم. بادنجان‌ها را در كف ظرف يك لايه مي‌چينيم، از مواد روي آن مي‌ريزيم و پخش مي‌كنيم. مقداري پنير پيتزا رنده شده مي‌ريزيم و در رديف دوم بادنجان‌ها را در جهت ديگر مي‌چينيم و از مواد سس روي آن ريخته و پنير پيتزا را اضافه مي‌كنيم. سپس در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20-15 دقيقه قرار مي‌دهيم تا روي لازانيا طلايي شود.



RE: انواع ماکارونی - sadaf - 2014-03-09


ته چين پاستا با سبزیجات

مواد لازم:
پاستاي آبكش شده 1 بسته
تره‌فرنگي يا پيازچه 500 گرم، ريز خرد شده
سوسيس يك و يك‌دوم پيمانه،‌چرخ شده
زردچوبه، ادويه‌، تخم‌گشنيز به مقدار لازم، آسياب شده
نمك، فلفل به مقدار لازم
تخم‌مرغ 3 عدد
ماست 250 گرم
خامه 100 گرم
سير 1 حبه، پوره شده
كره،‌روغن مايع يك‌دوم پيمانه
محلول زعفران به مقدار لازم
جعفري 2 پيمانه
كرفس 1 ساقه، ريز خرد شده
طرز تهيه:
تره‌فرنگي يا پيازچه را با روغن مايع تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس سوسيس را اضافه هم بزنيد. زردچوبه و ادويه‌ها را افزودده هم زده و بعد كنار بگذاريد. تخم‌مرغ،‌ ماست، خامه، سيرپوره شده، كره يا روغن مايع، محلول زعفران،‌ نمك و فلفل را در مخلوط كن ريخته و به صورت مايه‌اي يك‌دست درآوريد، از مخلوط‌كن خارج نموده جعفري خرد شده و كرفس را به آن اضافه مخلوط نماييد. ابتدا پيركس يا ظرف مورد نظر را چرب كرده پاستاي آبكشي شده را درون ظرف بريزيد و روي آن را صاف نماييد سپس مايه تره‌فرنگي و سوسيس تفت داده شده فوق را روي آن پخش نماييد، در انتها با مايه فوق روي آن را پوشانده و با وسيله‌اي مايه روي ته‌چين را به تمام نقاط برسانيد سپس روي آن را صاف نموده و با فويل خيس شده بپوشانيد و در فر 350 درجه فارنهايت طبقه وسط براي 30 دقيقه قرار دهيد پس از مدت زمان مذكور فويل را برداشته و براي 20 تا 30 دقيقه ديگر به پختن ادامه دهيد پس از فر خارج نموده و اجازه دهيد از حرارت آن كمي كاسته شود سپس از قالب خارج نموده و به صورت قالبي يا به اشكال دلخواه برش نموده و با سالاد مورد نظر سرو نماييد.



RE: انواع ماکارونی - sadaf - 2014-03-10

ماکارونی با سس و ژامبون

مواد لازم براي 2 نفر:

ماكاروني با شكل‌هاي كودكانه (مانند اشكال حيوانات) 50 گرم
مخلوط سبزيجات پخته و خرد شده (هويج، ذرت، نخودفرنگي، لوبياسبز و گوجه‌فرنگي) نصف فنجان (50 گرم)
كره يا مارگارين 2 قاشق غذاخوري (30 ميلي‌گرم)
آرد 2 قاشق غذاخوري (30 گرم)
شير دو سوم فنجان (150 ميلي‌ليتر)
پنير چدار يا پنير گوداي رنده شده نصف فنجان (50 گرم)
ژامبون مرغ يا گوشت خرد شده 2 ورقه
نمك و فلفل به دلخواه
طرز تهيه:
ماكاروني را در قابلمه كوچكي از آب جوش با كمي روغن و نمك 5 تا 7 دقيقه بجوشانيد تا كاملاً نرم شود. سپس آن را آبكش كنيد و بگذاريد آب آن برود. كره را در شيرجوش متوسط آب كنيد و آرد را به آن اضافه كنيد. شير را به تدريج به مخلوط بيفزاييد و آن را هم بزنيد تا مخلوط جوش بيايد. در اين فاصله مخلوط را مرتب هم بزنيد تا سس، غليظ و يكدست شود. دو سوم از پنير رنده شده را در سس بريزيد و بعد ماكاروني پخته، مخلوط سبزيجات پخته، ژامبون خرد شده و كمي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. مخلوط را آهسته هم بزنيد. ماكاروني را در دو ظرف تقسيم كنيد و بعد پنير را روي آنها بپاشيد.در صورت لزوم بگذاريد كمي خنك شود و سپس سرو كنيد.
نكته:
1ـ اگر در تهيه اين غذا به جاي ژامبون از 100 گرم كنسرو تن ماهي بدون روغن استفاده كنيد، باز هم غذاي خوشمزه‌اي خواهيد داشت.
2ـ در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي ماكاروني اين سس و مخلوط سبزيجات را با پلو سرو كنيد.



RE: انواع ماکارونی - sadaf - 2014-03-19

لازانیا سبزیجات

لازانیای آماده
1 بسته (400 گرم)
تخم مرغ
2 عدد
پنیر خامه اي
2 پیمانه
پنير ريكوتا
1 پیمانه
ادویه چاشنی
2 قاشق چایخوری
قارچ تازه ورقه شده
2 پیمانه
پیاز خرد شده
1 پیمانه
سيرخرد شده
2 حبه
روغن زیتون یا روغن پخت و پز
2 قاشق غذاخوری
آرد
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 و 1/2 قاشق چایخوری
شیر
1 و 1/4 پیمانه
اسفناج خرد شده
300 گرم
کلم بروکلی خرد شده
300 گرم
هویج خرد شده
1 پیمانه
پنیر پارمسان خرد شده
3/4 پیمانه
پنیر موتزارلا خرد شده
2 پیمانه
1 . برای تهیه لازانياي سبزيجات، ابتدا فر را روی دمای 350درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2 . در یک کاسه متوسط تخم مرغ، پنیر ریکوتا و ادویه چاشنی را به هم مخلوط كنيد و کنار بگذاريد.
3 . در يك تابه بزرگ قارچ، پیاز و سیر را در روغن داغ تفت دهید و آرد و فلفل را اضافه نموده و شیر را به يكباره بريزيد و هم بزنيد تا کمی غلیظ شود.
4 . از روي حرارت برداشته و هم بزنید. اسفناج، کلم بروکلی، هویج، و 1/2 پیمانه پنیر پارمسان را اضافه كنيد.
5 . در ظرف مخصوص فر، يك لایه روغن كم بريزيد و یک سوم از لازانيای آماده را در آن بچينيد و مخلوط پنیر و سپس یک سوم از مخلوط سبزیجات را بر روي آن پخش كنيد. لایه بندي را دوبار ديگر تکرار کنید و باقی مانده پنیر پارمسان را بر روي آن بريزيد.
6 . لازانياي سبزيجات را به مدت 35 دقيقه در فر قرار دهيد. سپس فر را خاموش كنيد و به مدت 10 دقیقه قبل از سرو بگذاريد در فر بماند و سپس خارج نموده و ميل كنيد.



RE: انواع ماکارونی - sadaf - 2014-08-03

 قرار نیست همیشه سالاد ماکارونی را با کالباس درست کنیم، تن ماهی می تواند جایگزین خوبی باشد. البته کیفیت تن ماهی خیلی مهم است ، حتما از تن ماهی استفاده کنید که کیفیت خوبی داشته باشد .
مواد لازم:
 ماکارونی فرمی  300 گرم 
 تن ماهی  یک قوطی  
 خیار شور  4 عدد  
 تخم مرغ آب پز  2 عدد 
 فلفل دلمه 1 عدد  
 هویج رنده شده  1 عدد 
 برگ جوان کاهو   2 عدد 
 گوجه فرنگی برای تزیین  1 عدد 
 سس مایونز   نصف پیمانه 
آبلیمو  1 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل  به مقدار لازم
طرز تهیه :
ماکارونی را طبق دستور روی بسته آبکش بکنید.البته یکی دو دقیقه بیشتر چون مرحله پخت دیگری نداریم.روی آن آب ولرم بگیرید تا به هم نچسبد.سس مایونز و آبلیمو ونمک وفلفل را مخلوط کرده و با ماکارونی مخلوط کنید.
ماکارونی را داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد.دراین فاصله تن ماهی را 20 دقیقه در آب بجوشانید وروغن آن را بگیرید، و یکی از تخم مرغها را برای تزیین به صورت هلالی خرد کنید. هویج رنده شده و 1 عدد تخم مرغ آبپز خرد شده را به ماکارونی اضافه کنید.
فلفل دلمه و کاهو را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.سالاد را در ظرف مورد نظر بریزد و روی آن را به دلخواه تزیین کنید.
روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت 2 یا بیشتر ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سالادتون جا بیفته، البته خورش نیست ولی واسه سالادهای سرد مثل این باید زمان بدیم تا سس جذب مواد بشه.
نکته : مواد را بسته به ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید.حتی سبزیجات دیگری هم می توانید به سالادتون اضافه کنید.



RE: انواع ماکارونی - solimandegar - 2022-05-09

(2014-08-03، 02:34 )sadaf' نوشته است:
 قرار نیست همیشه سالاد ماکارونی را با کالباس درست کنیم، تن ماهی می تواند جایگزین خوبی باشد. البته کیفیت تن ماهی خیلی مهم است ، حتما از تن ماهی استفاده کنید که کیفیت خوبی داشته باشد .
مواد لازم:
 ماکارونی فرمی  300 گرم 
 تن ماهی  یک قوطی  
 خیار شور  4 عدد  
 تخم مرغ آب پز  2 عدد 
 فلفل دلمه 1 عدد  
 هویج رنده شده  1 عدد 
 برگ جوان کاهو   2 عدد 
 گوجه فرنگی برای تزیین  1 عدد 
 سس مایونز   نصف پیمانه 
آبلیمو  1 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل  به مقدار لازم
طرز تهیه :
ماکارونی را طبق دستور روی بسته آبکش بکنید.البته یکی دو دقیقه بیشتر چون مرحله پخت دیگری نداریم.روی آن آب ولرم بگیرید تا به هم نچسبد.سس مایونز و آبلیمو ونمک وفلفل را مخلوط کرده و با ماکارونی مخلوط کنید.
ماکارونی را داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد.دراین فاصله تن ماهی را 20 دقیقه در آب بجوشانید وروغن آن را بگیرید، و یکی از تخم مرغها را برای تزیین به صورت هلالی خرد کنید. هویج رنده شده و 1 عدد تخم مرغ آبپز خرد شده را به ماکارونی اضافه کنید.
فلفل دلمه و کاهو را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.سالاد را در ظرف مورد نظر بریزد و روی آن را به دلخواه تزیین کنید.
روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت 2 یا بیشتر ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سالادتون جا بیفته، البته خورش نیست ولی واسه سالادهای سرد مثل این باید زمان بدیم تا سس جذب مواد بشه.
نکته : مواد را بسته به ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید.حتی سبزیجات دیگری هم می توانید به سالادتون اضافه کنید.

 

من این دستور رو تهیه کردم. ازونجایی که عاشق تن ماهی هستم معمولا از عمده فروشی تن ماهی تهیه میکنم. ممنونم