انجمن بانیان بهبودی
یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مشارکت و حال و احساس روزانه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=165)
+--- موضوع: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... (/showthread.php?tid=3576)

صفحه‌ها: 1 2

یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - NASIB - 2014-01-09

امروز صبح مطابق معمول جلسه بودم.و موضوع در مورد این بود که چهکسانی بهبودی دارند و چه کسانی ندارند.و این تجربه و برداشت من:برنلمه بهبودی عملی است و برنامه ایه که من باید کار کنم و اینجوری نیست که ببینم کی کار نمیکنه.ما بهبودی سنج نداریم که ببینیم کی بهبودی داره و کی نداره.هر کس یک نگاهی به ۱۲ قدم داره و کسی تو این راه موفقه که رو خودش تمرکز کنه'من جلسات بهبودی انجمن نعتادان گمنامو با هیچی عوض نمیکنم و تا حالا هم نشده از خانواده‌ام بزنم' بهبودی همیشه شنیدیم ۳ بخشه کار و جلسه و خانواده و در نهایت و امروز میدونم در مورد همدردم نباید قضاوت کنم 'وظیفه من فقط عشق دادن به تازه وارد و ارتباط با قدیمیاست و من باید مث بادبزن باشم که شعله های اشتیاق اعضای انجمن معتادان گمنامو زیاد کنم نه اینکه مث اب این شعله هارو خاموش کنم'ممنونم از اعضای انجمن معتادان گمنام که کمکم کردن یک روز پاک دیگرو شروع کنم‘عزیز همدردم تنها لازمه عضویت در انجمن تمایل به قطع مصرف است

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - NASIB - 2014-01-13

خدایا اکنون اراده شخصی خود را بر محراب می نهم تا قربانی اراده تو شود..اراده تو نه اراده من..طریق تو نه طریق من..به وقت تو نه به وقت من..چنین است آنچه که طلبیده ام در یک چشم بهم زدن انجام می پذیرد.
.

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - daniel - 2014-01-26

امروز فهمیدم که خمدا هست کنارمه.گمش کرده بودم نمیدیدمش ناسپاسی میکردم ولی او بود و منو تنها نذاشته بود.هفت سال پاک بودم .ولی رفتم.با رفتن پاکیم همه چی داشت می رفت.ارامشم رفت.داشته هام یکی یکی داشت میرفت.امروز 38 روزه پاکم.دوباره همه چی داره درست میشه.دوباره زندگی زیبا شده.از همه مهم تر ارامشه که برگشته.تازه دارم میفهمم که چه دوستای خوبی را از دست داده بودم.فقط میتونم بگم سپاس پروردگارا

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - sadaf - 2014-01-26

افسوس گذشته و ترس از آینده دو نقصی هستند که لذت زمان حال را از ما می گیرند .

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - star - 2014-04-02

به صدای مهربانی هاگوش بده وآرام باش...

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - داود - 2014-05-02

<<بیاعشق دهیم عاشقانه محبت کنیم خالصانه خدمت کنیم صادقانه... بگذاربیگانه فکر کند نادانیم.>>

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - arman31 - 2014-08-04

تا زمانی که در گود انجمن هستم هیچ نیروی شیطانی نمی تواند بر من غلبه کند

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - Arghavan - 2014-08-04

بهترين درسها را در زمان سختي آموختم ....

دانستم ، صبوري ايمان است . و خويشتن داري ، عبادت . 

فهميدم ، ناكامي يك تاخير است ...نه يك شكت ....

و خنديدن نيايش ......

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - sepahrad - 2014-08-12

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛
مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…
.یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کند
و به ما لبخند خواهد زد؛
اگر کمی‌ مهربان باشیم…

RE: یه جمله انرژی بخش به همدردات بگو.... - زهرا20 - 2014-08-13

همديگر را برای کمک گرفتن تشویق کنيد و مشکلاتتان را با یکدیگر در میان بگذاريدتصویر: images/smilies/sleepy.gif