انواع دلمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327) +--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328) +---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355) +---- موضوع: انواع دلمه (/showthread.php?tid=5357) |
انواع دلمه - sadaf - 2014-03-04 دلمه تره فرنگی غذاي كشور تركيه مـواد لازم براي شش تا هشت نفر ترهفرنگي: يك كيلوگرم گوشت چرخكرده: 300 گرم پياز متوسط: يك عدد بلغـور ريز كوفـتهاي: نصف پيمانه رب فلفل: يك قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي: يك قاشق سوپخوري سبزي معطر شامل (نعنا، ريحان، جعفري و شويد) ساطوري شده از هر كدام: يك قاشق سوپخوري نمك: يك و نيم قاشق چايخوري فلفل سياه: يك قاشق چايخوري روغن مايع و آب: به ميزان لازم طرز تهیه قسمت سفيد ترهفرنگي را از قسمت سبز آن جدا ميكنيم. قسمت سفيد آن را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده به طوري كه برشها به مغز ترهفرنگي برسد. لايههاي برش خورده را در آب و نمك در حال جوش انداخته تا نرم شوند. گوشت چرخكرده را به همراه پياز رنده درشت شده، بلغور، ربگوجهفرنگي، رب فلفل، سبزيهاي معطر، نمك و فلفل سياه مخلوط نموده و ورز ميدهيم، كمي روغن مايع نيز به مواد ميافزاييم. در حين ورز دادن حدود نصف پيمانه آب را كمكم به مواد گوشتي اضافه نموده و ورز ميدهيم تا مواد حالت چسبندگي پيدا كنند. لايههاي ترهفرنگي را از هم جدا ميكنيم. روي هر لايه كمي از مواد گوشتي ريخته و آن را به صورت سمبوسهاي (مثلثي) ميپيچيم. در كف قابلمه كمي روغن مايع ريخته و دلمهها را در كف قابلمه چيده، يك بشقاب روي دلمهها ميگذاريم و به همراه كمي آب جوش روي حرارت ملايم ميگذاريم تا دلمهها بپزند. |