انواع شیرینی جات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327) +--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328) +---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355) +---- موضوع: انواع شیرینی جات (/showthread.php?tid=5358) |
||||||||||
انواع شیرینی جات - sadaf - 2014-03-04 شیرینی نارگیلی مواد اولیه : سفيده تخممرغ سه عدد شكر 3/4 پيمانه نارگيل سه پيمانه شكلات چيپسي يك پيمانه طرز تهيه: ابتدا سفيده تخممرغ را با همزن بزنيد، شكر را به تدريج اضافه كرده بعد از هر بار اضافه كردن خوب هم بزنيد تا شكر حل شود. پودر نارگيل و خرده شكلات را ريخته مواد را با هم مخلوط كنيد از مايه توپهايي در داخل دست درست كرده و در سيني فر چرب شده با فاصله بچينيد و در دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. RE: انواع شیرینی جات - sadaf - 2014-03-06 پای ميوه با کرم پرتقالی مواد لازم: ميوه شكري له شده مخلوط 230 گرم آناناس شكري شده 50 گرم گيلاس شكري شده 50 گرم آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري تخممرغ زده شده براي روي خمير 1 عدد پودر شكر جهت تزيين مواد لازم براي خمير: زردة تخممرغ 1 عدد پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوري شكر 1 قاشق سوپخوري آرد 225 گرم كره سرد خرد شده 150 گرم مواد لازم براي كرم پرتقالي: كره 75 گرم پودر شكر 175 گرم آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چايخوري طرز تهيه خمير: فر را با حرارت 200 درجة سانتيگراد گرم كنيد. زردة تخممرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده و آب يخ را با هم مخلوط كرده كنار بگذاريد. در ظرفي جداگانه آرد را الك كنيد و كره را در آن مالش دهيد تا مواد را به شكل خرده نان در آيد سپس مواد تخممرغ را اضافه كرده مخلوط كنيد تا مواد خمير شود خمير را آماده در كيسة نايلوني به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.مواد مياني: ميوههاي له شده را با آناناس شكري و گيلاس شكري خرد شده مخلوط كنيد و آب پرتقال را روي آن ريخته كنار بگذاريد تا مرطوب شود.خمير را روي سطح آردپاشي شده باز كنيد و با استفاده از يك كاتر گرد برش بزنيد و داخل قالب تارت بياندازيد. اندازة كاتر و قالب تارت به انتخاب خودتان ميباشد. ميوههاي مرطوب شده را داخل قالب روي خمير ريخته و باقيمانده خمير را با استفاده از كاتر ستاره شكل برش دهيد و روي ميوهها قرار دهيد و روي ستارهها را با تخممرغ برس بزنيد و قالبها را داخل سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد بعد از پخت از قالب خارج كرده كنار بگذاريد تا خنك شود سپس ستارهها را از روي تارت برداشته روي ميوهها را كرم پرتقالي ريخته و ستاره را مجدد روي كرم قرار دهيد و روي آن را در صورت تمايل پودر شكر بپاشيد. براي تهيه كرم كرهاي كافيست كره نرم را با همزن بزنيد پودر شكر، پوست پرتقال و آب پرتقال را به تدريج به خرد كره بدهيد تا كرم صاف و يكدستي به دست آيد، در صورت تمايل ميتوانيد به جاي كرم از خامة فرم گرفته نيز استفاده كنيد. RE: انواع شیرینی جات - sadaf - 2014-03-09 شیرینی شکلاتی مواد لازم کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری آرد ۱۱۰ گرم پودر قند ۵ قاشق سوپخوری پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری وانیل کمی طرز تهیه اول از همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یک قاشق بیشتر ریختم. کره و پودر قند و وانیل را داخل کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا نرم و حجم دار شود. آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را روی بقیه مواد الک می کنیم و با همزن در حدی که مخلوط شوند مخلوط می کنیم. خمیر را داخل قیف می ریزیم و روی سینی فر که کمی چرب کردیم شکوفه میزنیم و کمی پسته یا کنجد روی آن می ریزیم و می گذاریم داخل فر ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه. البته این خمیرش یک کم سفت است من با این که یک قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی باز هم سفت بود به نظرم می شود با قالب شیرینی هم قالب زد. ولی مزه اش که خیلی خوشمزه بود مزه اش یک جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود. RE: انواع شیرینی جات - farzaneamiri - 2018-12-22 دستور پخت شیرینی کاسترد خانگی شیرینی کاسترد یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و طرز تهیه آن بسیار آسان و ساده می باشد و شما به راحتی می توانید شیرینی کاسترد را به صورت خانگی تهیه کنید. در پخت شیرینی کاسترد برعکس خیلی از شیرینی ها از تخم مرغ استفاده نمی شود و اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که عاشق شیرینی هستید ولی به تخم مرغ حساسیت دارید شیرینی کاسترد برای شما بهترین انتخاب می باشد. به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی کاسترد آشنایی ندارید ما در این پست شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم شیرینی کاسترد را آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی کاسترد خوشمزه و خانگی درست کنید و از مهمان های خود با این شیرنی مدرن و خوشمزه پذیرایی کنید. در ادامه با دستور تهیه شیرینی کاسترد با بارونک همراه باشید.
1. ابتدا همه مواد شیرینی را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. سپس مارگارین یا کره ذوب شده را به همراه پودر قند به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم تا سبک و حجیم تر شود. سپس وانیل را به مواد شیرینی اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. 2. بعد از اضافه کردن وانیل ، پودر کاسترد را هم اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. سپس آرد را به تدریج و به آرامی به مایه شیرینی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر جمع شود. بعدش خمیر درست شده را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خمیر به اصطلاح خودش را بگیرد. 3. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و بین دو نایلون پهن بازش می کنیم و کاتر می زنیم. سپس خمیرهای کاتر زده شده را روی سینی در کنار هم می چنیم. لازم نیست سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. من از کارتر فشاری استفاده کردم اگر شما کاتر نداشتید می توانید به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید و سپس خمیرهای گلوله شده را روی سینی بچینید و با قاشق چایخوری خمیرهای گلوله شده را کمی پهن کنید و به وسیله چنگال چرب شده نصف شیرینی ها را با لبه های چنگال شکل دهید. 4. فر را از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود سپس سینی حاوی شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا بپزند. برای فر برقی دما را روی 160 درجه تنظیم کنید. 5. توجه کنید شیرینی ها نباید تعییر رنگ بدهد و این شیرینی بافت تردی دارد و اصلا خشک و به شکل بیسکوئیت نیست. پس مواظب باشید شیرینی ها را نسوزانید. بعد از اینکه شیرینی ها پخت آن ها را از فر بیرون می آوریم و بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و بریلو تزیین می کنیم. بریلو را در هر رنگی که دوست داشتید می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید. امیدواریم از خوردن این شیرینی های کاسترد خوشمزه خانگی لذت ببرید.
|