مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327) +--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328) +---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355) +---- موضوع: مرغ (/showthread.php?tid=5365) |
|
مرغ - sadaf - 2014-03-06 مرغ و سبزيجات سرخ شده سس سویا 2/3 پیمانه شکر قهوه ای 1/4 پیمانه آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری فیله مرغ باریک شده 3 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد گلچه کلم بروکلی 1 عدد کوچک هویج حلقه حلقه شده 1 پیمانه پیاز درشت خرد شده 1 عدد روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری نمک و ادویه به میزان لازم 1 . برای تهیه مرغ و سبزیجات سرخ شده، ابتدا سس سویا، شکر قهوه ای و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. 2 . زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط سس اضافه کنید و کمی هم بزنید. 3 . در یک کاسه، مرغ را در کمی نمک و ادویه بخوابانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 4 . یک قاشق روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بر روی حرارت متوسط بریزید تا داغ شود. 5 . فلفل، کلم بروکلی، هویج و پیاز را به تابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. سبزیجات تفت داده شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. 6 . یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذا خوری دیگر روغن کنجد را در تابه بریزید تاداغ شود و تکه های مرغ را از کاسه خارج نموده و داخل تابه حدود 2 دقیقه برای هر طرف تفت دهید. 7 . سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. چند دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته شود، سپس آن را سرو کنید. RE: مرغ - sadaf - 2014-03-07 کدوپسند با مرغ مواد اولیه : سينه مرغ دو عدد رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري روغن سه قاشق سوپخوري پياز يك عدد فلفل دلمهاي يك عدد نمك و فلفل به ميزان لازم مواد لازم براي كدو پسند: كدو سه عدد كره سه قاشق سوپخوري آرد سه قاشق سوپخوري شير سه پيمانه پنيرپيتزاي رندهشده يك قاشق سوپخوري ارده يك قاشق سوپخوري نمك، فلفل، دارچين و روغن به ميزان لازم طرزتهيه: غذاهاي کشور ترکيه معمولا نزد ايرانيها پرطرفدار است. اينبار هم خانم عليزاده به سراغ يک خوراک خوشمزه ترکي که با کدو آماده ميشود رفته و کدو پسند با مرغ را به شما آموزش داده است. براي تهيه اين خوراک ابتدا پياز را خرد كرده و با روغن كمي تفت ميدهيم تا نرم شود. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش زده و به پياز افزوده و تفت ميدهيم تا آب آن كشيده شود. فلفل دلمهاي نگيني خردشده را هم اضافه كرده نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي زده و همه مواد را با هم تفت ميدهيم. سپس كمي آب ريخته و ميگذاريم مرغ مغزپخت و سس غليظ شود. كدو را شسته و با پوست رنده ميكنيم. آب آن را گرفته و با كمي روغن تفت ميدهيم. در ظرف ديگري كره را ذوب كرده و آرد را در آن ريخته و سپس شير را افزوده مدام هم ميزنيم تا آرد گلوله نشود و سس غليظ شود. پنيرپيتزا، ارده، نمك و فلفل را افزوده و سريعتر به هم زدن ادامه ميدهيم. كدو تفت داده شده را همراه با دارچين داخل سس ميريزيم. حرارت را خاموش ميكنيم. در ظرف سرو ابتدا مايه كدو پسند را ريخته و روي آن مرغ را ميريزيم. RE: مرغ - sadaf - 2014-03-08 مرغ و سیر پنیر پارمسان 1/4 پیمانه روغن زیتون 1/2 پیمانه سیر رنده شده 2 قاشق چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 پیمانه فیله سینه مرغ 4 تکه 1 . برای تهیه مرغ سیر، ابتدا سیر و زیتون روغن را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. 2 . در یک ظرف جداگانه، خرده نان و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. 3 . سینه مرغ را در مخلوط سیر و سپس در مخلوط خرده نان بغلطانید. 4 . تکه های مرغ را در فر که از قبل گرم کردید، برای 30 تا 35 دقیقه قرار دهید، تا زمانی که مرغ پخته شود. 5 . آن ها را از فر خارج نموده و سرو کنید. RE: مرغ - sadaf - 2014-03-09 خوراک مرغ با جوانه ماش سينهمرغ آبپز 500 گرم قارچ 500 گرم جوانه ماش سه پيمانه پياز يك عدد سير دو حبه سس خردل، نمك و فلفل به ميزان لازم آبليمو يك قاشق غذاخوري كره 100 گرم طرز تهيه ابتدا پياز و سير را ساطوري كرده با كره يا روغن تفت ميدهيم. بعد سينهمرغ خرد شده، قارچ خرد كرده و آبليمو را افزوده و تفت ميدهيم. جوانه ماش، نمك و فلفل را با مواد مخلوط كرده در يك ظرف مناسب ميريزيم تا جا بيفتد. در آخر سس خردل را اضافه كرده و سرو ميكنيم. نكته: زماني كه جوانه ماش را از بيرون تهيه ميكنيد حتما آن را درون آب ريخته و سپس آبكش كرده تا كاملا آب آن برود و تميز شود. RE: مرغ - sadaf - 2014-03-11 مرغ زیره دار با سس گوجه روغن به مقدار لازم سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد زیره سبز 3/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم پنیر موزارلا رنده شده 3/4 پیمانه گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری برای تهیه مرغ زیره دار با سس گوجه فرنگی، ابتدا در یک تابه روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید. هر دو طرف مرغ را به طور مساوی با 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره و نمک آغشته کنید. و در حدود 6 دقیقه هر طرف آن را در تابه قرار دهید. مرغ را از تابه خارج کنید و 1/4 قاشق چایخوری یاقیمانده زیره سبز و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. مرغ را دوباره به تابه اضافه و مخلوط گوجه فرنگی را به طور مساوی بر روی مرغ بریزید و سپس به طور مساوی با پنیر پوشش داده و به مدت 2 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر آب شود، بر روی حرارت قرار دهید. مرغ را در ظرف بریزید و روی آن را با گشنیز تزئین نموده و سرو کنید. RE: مرغ - sadaf - 2014-08-03 طرز تهیه مرغ کاری ساده در این دستور مرغ با سبزیجات و ادویه کاری پخت می شود که این غذا را هم در فر و هم روی گاز می توانید درست نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ کاری آشنا می شوید. مواد لازم برای 4 نفر1.گوجه خرد شده: 450 گرم
2.روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری 3.پیاز: 1 عدد، خرد شده 4.فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، بدون تخم و خرد شده 5.سیر: 1 حبه، خرد شده 6.پودر کاری : 1 قاشق غذاخوری سر صاف 7.آویشن خشک: 2/1 قاشق چایخوری 8.آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری 9.آب: 2/1 پیمانه 10.کشمش: 3/1 پیمانه 11.نمک و فلفل: به مقدار لازم 12.سینه یا ران مرغ: 1 کیلو و 600 گرم طرز تهیهمرحله 1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. مرحله 2 - روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز، فلفل دلمه و سیر را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شده ولی قهوه ای رنگ نشوند مرحله 3 - پودر کاری، آویشن، گوجه، آبلیمو و آب را اضافه کنید. اجازه دهید بجوش آید، سپس کشمش را اضافه کرده، نمک و فلفل آنرا تست کنید. مرحله 4 - تکه های مرغ را که قبلا تمیز و شسته اید به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هر دو سمت آنها را به مواد آغشته کنید. مواد را به ظرف مخصوص فر انتقال دهید، درب ظرف را گذاشته و برای 40 دقیقه در فر قرار دهید.بعد از پخت همراه با برنج سرو کنید.نکاتگوجه ها را به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس زیر آب سرد گرفته تا پوست آن براحتی جدا شود، بعد آنها را خرد کرده و مورد استفاده قرار دهید.در صورت تمایل هنگام تفت دادن پیاز می توانید یک فلفل سبز تند که تخم آنرا خارج کرده و خرد نموده اید نیز اضافه کنید.می توانید پخت این غذا را در مرحله 4 روی گاز ادامه دهید تا زمانیکه مرغ ها پخته و سس سبزیجات غلیظ شود RE: مرغ - MOZHGAN - 2014-08-22 رولت بادمجان و مرغ
مواد لازم
بادمجان 3 عدد سینه مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 3 عدد کوچک پیاز 2 عدد رب گوجه 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه پودر سیر یا سیر تازه 1 حبه تا 2 حبه آویشن سر قاشق چایی خوری جعفری تازه طرز تهیه بادمجان هارو برش از طول میزنیم به اندازه ی 1 سانت و سرخ میکنیم. یکی از پیازهارو رو ریز خرد میکنیم و با مرغ که اون رو هم برش های باریک زدیم تفت میدیم + زرد چوبه و نمک و فلفل. پیاز دوم هم ریز میکنیم و با رب و نمک و فلفل و آویشن و سیر تفت میدیم تا بوی خامی رب گرفته شه و حدود 1 پیمانه آب اضافه میکنیم و حرارت رو پائین میاریم. میتونید از کمی ریحان هم استفاده کنید. فلفل دلمه ای ها که بهتره تنوع رنگ بندی داشته باشن رو هم برش های طولی میزنیم. ورقه های بادمجان رو روی سطح صاف میذاریم و از مرغ و فلفل دلمه ای روی بادمجان میزاریم و اگر دوست داشتین کمی پنیر و رول میکنیم و بوسیله خلال نگه میداریم. داخل تابه سس رو پهن میکنیم و بادمجان های رول شده رو آروم به تابه سس منتقل میکنیم و زمان میدیم تا کمی طعم سس به بادمجان ها بره و کمی غلیظ شه و زمانی که سرو کردیم برای روش از جعفری تازه استفاده میکنیم. میتونید این رول هارو با گوشت چرخ کرده هم درست کنید + قارچ. RE: مرغ - MOZHGAN - 2014-08-22 تدوک مرغ و تخممرغ مواد لازم:
تخممرغ 4 عدد مرغ چرخ شده 350 گرم جعفری ریز شده 1 پیمانه کوچک سیبزمینی آب پز 2 عدد متوسط پیاز رنده شده 1 عدد متوسط آرد سوخاری 1 پیمانه بزرگ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ هارا آب پزکنید و پوست آنها را بکنید سیبزمینیهای آب پز را کوبیده و له کنید.سپس بامرغ، جعفری و پیازخوب مخلوط نمایید تاخمیریک دستی به دست آید.نمک و فلفل وزردچوبه را به مواد بیافزایید. دور هر تخممرغ آب پز، مقداری از مواد مخلوط شده را قرار دهید و بهصورت یک گلوله در آورید. سپس توپها را در آرد سوخاری بغلطانید ودرروغن داغ شده سرخ کنید. RE: مرغ - MOZHGAN - 2014-08-23 طرز تهیه چیکن برگر کبابی رژیمی مواد لازم :
سینه مرغ چرخ کرده : 300 گرم پیاز رنده شده : 2 قاشق غذاخوری زیره سبز : یک قاشق مربا خوری جعفری و گشنیز ریز شده : 2 قاشق غ زعفران دم کرده : یک قاشق مربا خوری ادویه دلخواه : کمی نمک و فلفل : کمی طرز تهیه : تمام مواد رو باهم مخلوط کنین و ورز بدین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغزپخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین . از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی که در مبحث سس ها اومده ، سرو کنین . نکات : از سینه چرخ کرده مرغ برای اینکار استفاده کنین .ورز دادن یعنی که مخلوط گوشت رو یا دست ماساژ بدین تا همه مواد به خورد هم برن . RE: مرغ - sahar - 2014-08-30 مرغ شکم پر مرغ يک عدد گردو آسياب شده 3ق سوپ خوری آلو بخارا 4عدد زرشک 2ق سوپ خوری روغن پیاز سرغ شده فلفل دلمه ای یک عدد رب انار 2قاشق سوپ خوری سیر یا پودر سیر نمک فلفل،ادویه جات به میزان همه مواد به غیر فلفل دلمه ای ما بقيه را در روغن پیاز تفت داده وبعدمواد را به دورتا دور شکم مرغ ميماليم وشکم مرغ نباید از مواد پر بشه اندازه اي که مرغ را مزه دار کند وفلفل دلمه ای را به چهار قسمت تقسیم کرده ودوقسمت را تو شکم مرغ مگذاریم وشکم مرغ را میدوزیم بعد مرغ را در قابلمه مگذاریم دو لیوان آب را با رب گوجه ونمک وادويه جات مخلوط کرده وروی مرغ میریزیم بقیه فلفل دلمه ای را در آب مرغ مذاریم چند جای مرغ را باچاقو سوراخ کرده وآب مرغ را گاهي یه بار با ملاقه روی مرغ میریزیم اگه آب مرغ کم بود آب اضافه کنید وقتي که پخته شد ميتوانيد در فر به مدت کم بگذارید اميد وارم خوشتون آمده باشه |