انجمن بانیان بهبودی
انواع کیک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327)
+--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328)
+---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355)
+---- موضوع: انواع کیک (/showthread.php?tid=5402)

صفحه‌ها: 1 2


انواع کیک - sadaf - 2014-03-09

كيک ماسـت
مـواد لازم
تخم‌مرغ: پنج تا شش عدد
آرد سفيد: 300 گرم
ماست شـيرين غليظ: 250 گرم
شكر: 250 گرم
كره: 200 گرم
بيكينگ‌پودر: سه قاشق چايخوري
وانيل: يك قاشق چايخوري
گردوي خرد شده: 100 گرم
طرز تهیه
فر را با دماي 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌كنيم.
كره به دماي محيط رسيده را با شكر مخلوط كرده و خوب هم مي‌زنيم سپس وانيل را به آنها اضافه كرده و تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي داخل آنها شكسته و بعد از شكستن هر تخم‌مرغ، خوب مواد را هم مي‌زنيم. در اين مرحله ماست را اضافه كرده و پس از آن، آرد را كه از قبل الك كرده‌ايم به همراه بيكينگ‌پودر به مواد اضافه مي‌كنيم و مواد را هم مي‌زنيم سپس گردو را اضافه مي‌كنيم و كل مواد را در قالب ريخته و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي‌دهيم. بعد از سرد شدن، كيك را از قالب بيرون آورده و روي آن پودر قند مي‌پاشيم و با پودر پسته روي آن را تزيين مي‌كنيم.

نکته
شما مي‌توانيد به جاي گردو از سيب استفاده كنيد كه بسيار خوشمزه هم مي‌شود.



RE: انواع کیک - sadaf - 2014-03-11

کیک گلابی و بادام
مـواد لازم

گــلابي: هشت عدد

آب: دو و نيم پيمانه (625 ميلي‌ليتر)

رنده پوسـت ليموترش: يك قاشق چايخوري

شكر: 385 گرم

وانيل: نصف قاشــق چايخوري

كره: 125 گرم

تخــم‌مرغ: سه عدد

ماست خامه‌اي: 160 گرم

آرد: 200 گرم

بيكينگ‌پودر: يك و نيم قاشــق چايخوري

بادام خرد و تست شده: 1/4پيمانه

شكلات چيپسي: 40 گرم

بادام پوست گرفته شده: 60 گرم


طرز تهیه

گلابي‌ها را پوست كنده و كنار مي‌گذاريم. آب را به همراه يك پيمانه از شكر (200 گرم)، رنده پوست ليمو و نيمي از وانيل داخل ظرفي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. وقتي شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابي‌ها را اضافه كرده، حرارت را كم مي‌كنيم و حدود 30 دقيقه زمان مي‌دهيم تا گلابي‌ها كمي نرم و لطيف شوند. حال گلابي‌ها را از ظرف خارج كرده و بقيه شيره را مي‌گذاريم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش يابد، سپس شيره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود.

فر را با حرارت 160 درجه سانتي‌‌گراد گرم مي‌كنيم. باقیمانده شكر و كره را كه به دماي محيط رسيده، با همزن برقي مي‌زنيم تا پوك شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كرده، بقيه وانيل را نيز مي‌افزاييم و بعد از هر بار اضافه كردن تخم‌مرغ‌ها، در حد مخلوط شدن هم مي‌زنيم. در اين مرحله ماست خامه‌اي و دو قاشق سوپخوري از شيره سرد شده را افزوده و مواد را هم مي‌زنيم. آرد مخلوط شده با بيكينگ‌پودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنين بادام درسته را اضافه كرده، هم مي‌زنيم. مواد را درون قالب مي‌ريزيم و گلابی‌ها را روی کیک چیده و به آرامی فشار می‌دهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم مي‌گذاریم. كيك را از فر خارج كرده، بعد از 10 دقيقه از قالب در آورده و بقيه شيره را با قلم‌مو روي كيك مي‌ماليم.

نکته

مي‌توانيد براي تزيين اين كيك از نارگيل يا شكلات چيپسي استفاده كنيد.

براي تست شدن بادام، مي‌توانيد آنها را درون يك تابه روي حرارت كم تست كنيد.



RE: انواع کیک - MOZHGAN - 2014-08-17

نان برنجی 
مواد لازم:
آرد برنج نيم كيلو
پودر قند صد و هفتاد و پنج گرم
روغن دويست گرم
گلاب نصف پيمانه
تخم مرغ يك عدد
تخم خرفه براي تزيين

طرز تهيه:
پودر قند و روغن رو مخلوط مي*كنيم تا نرم و يكدست بشه. بعد تخم*مرغ رو اضافه مي كنيم و هم مي*زنيم و بعد گلاب رو مخلوط مي*كنيم. بعد كه خوب قاطي شدند در دو مرحله آرد برنج رو اضافه مي*كنيم.
اين خمير نسبت به بقيه خميرها يه كم شل*ئه. با دست ورز مي*ديم و توي كيسه نايلون مي*ذاريم يه جاي خنك (مثلاً يخچال با درجه پايين) تا خودشو بگيره.
بعد گلوله*اش مي*كنيم (توي شيريني*پزي*هاي كرمانشاه اندازه*ي يه گردوي كوچيك برمي*دارن، اما خونگي*اش كوچيك*تر باشه شيك*تره) و روشو يه فشار مي*ديم تا يه كم پهن بشه (ديدين كه؟ بيشتر توضيح ندم چه شكليه). بعدش توي سيني فر كه تفلونه يا كاغذ روغني انداختيم يا چرب كرديم با فاصله مي*چينيم. روشو مي*تونين با يه انگشتانه دايره بندازين و يه كوچولو تخم خرفه بپاشين.
نكته اول: اگه كف سيني*تونو چرب مي*كنين بايد چربيش خيلي كم باشه وگرنه لايه زيري نون برنجي ها سرخ مي*شه!
نكته دوم: اگه دوست داشتين مي*تونين به نصف موادتون يه ذره زعفران بزنين. توي ديس كه دورنگ بچينين خوشگل مي*شه.
بعدش بذارين توي طبقه وسط فر كه قبلاً با حرارت صدوهفتادوپنج درجه سانتي*گراد گرم كردين به مدت بيست دقيقه.



RE: انواع کیک - MOZHGAN - 2014-08-17

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی 

چیز کیک شکلاتی


مواد لازم:
بيسکويت ساده= 200 گرم
پودر کاکائو= یک قاشق سوپخوری
کره=50 گرم
مواد مياني کيک:
750 گرم =پنير خامه اي بدون نمک
150 گرم =شکر
يک چهارم قاشق چايخوري =وانيل
3عدد =تخم مرغ 
300گرم =شکلات تلخ
طرز تهيه:
1) فر را با حرارت 180درجه سانتيگراد گرم کنيد.
2) بيسکويت ها را پودر کنيد و پودرکاکائو را به آن اضافه کنيد.
3) کره را آب کنيد و روي اين مخلوط بريزيد و مخلوط مواد را کف يک قالب به قطر 23سانتيمتري پهن کنيد و روي آن را با قاشق صاف کرده و فشار دهيد.
4) پنير خامه اي، شکر، وانيل و تخم مرغ ها را با دور آرام همزن برقي بزنيد تا خوب مخلوط شوند. شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمي خنک شد با مخلوط پنير و تخم مرغ بياميزيد و درون قالب بريزيد.
5) قالب را به مدت 35دقيقه در فر بگذاريد. پس از اين مدت در فر را باز کنيد و قالب را در فر خاموش و با در باز، خنک کنيد.
6) پس از گذشت 35دقيقه وسط چيزکيک هنوز حالت مايع دارد، ولي پس از خنک شدن سفت مي شود. اين مايع به دليل خام بودن چيزکيک نيست.
7) در آخر چيزکيک را 3تا4 ساعت در يخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنيد 



RE: انواع کیک - MOZHGAN - 2014-08-18

طرز تهیه خامه کیک 
دستور تهیه:

برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم.



RE: انواع کیک - MOZHGAN - 2014-08-18

کیک خرمالو 
مواد لازم :
تخم‌مرغ چهار عدد
روغن‌مایع یك پیمانه
آرد دو پیمانه
بیكینگ‌پودر 1/5 قاشق چایخوری
دارچین یك قاشق چایخوری
هل 1/4 قاشق چایخوری
شكر 1/5پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
خرمالوی پوره شده 3/4 پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه:


برای شروع سفیده را می‌زنیم تا سفت و سفید شود.
بعد زرده‌ها را به همراه روغن و شكر كاملا می‌زنیم، سپس خرمالوی پوره‌شده و مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و هل را می‌افزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط می‌كنیم و در قالب دلخواه می‌ریزیم و در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت یك ساعت می‌پزیم



طرز تهیه کیک براونی - cnt30me - 2014-12-17

 
[تصویر:  1413993448.jpg]
مواد لازم جهت تهیه کیک براونی :
تخم مرغ3     عدد    
شکر   1 فنجان  
کره  ذوب شده125     گرم   
شکلات  ذوب شده100     گرم 
خامه200     میلی لیتر
شیر1 فنجان
روغن مایع 1/2 فنجان
پودر کاکائو1     قاشق غذا خوری
آرد2 فنجان
بیکینگ پودر  1     قاشق مربا خوری
 
طرز تهیه کیک براونی:
تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کرده با همزن زده...
 
و قالب را چرب نموده مواد را داخل قالب ریخته و در فر 170 درجه سانتی گراد گه از قبل گرم شده به مدت 30-45 دقیقه می پزیم.
 
 کیک براونی را می توانید به صورت گرم و همراه با بستنی سرو کنید طعم بی نظیری خواهد داشت.
منبع: http://5040-shop.rozblog.com/


RE: انواع کیک - farzaneamiri - 2018-11-17

طرز تهیه کیک قهوه
[تصویر:  cake-ghahve-min.jpg]دستور پخت کیک قهوه با کاکائو و گاناش شکلات
کیک قهوه یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد که طرفدارن خاص خودش را دارد. معمولا کیک قهوه را با کاکائو و گردو درست می کنند و رویه آن را با گاناش شکلاتی تزیین می کنند. اما برخی افراد هم دوست دارند به کیک قهوه شیر یا ماست هم اضافه می کنند.
شما می توانید با این آموزش شیرینی پزی بارونک ، به تنهایی کیک قهوه کاکائویی خوشمزه و عالی همانند یک شیرینی پز حرفه ای درست کنید و از خوردن آن بیش از هرکسی خودتان لذت ببرید. در ادامه آموزش درست کردن کیک قهوه با کاکائو و مواد لازم آن را مشاهده می کنید.
[th]مواد لازم کیک قهوه[/th]
پودر کاکائو۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
قهوه دم کردهیک سوم لیوان
اسانس وانیلنصف قاشق چایخوری
گاناش شکلاتیبه میزان لازم
گردو خرد شدهبه میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان
کره 50 گرم
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
مراحل تهیه کیک قهوه با کاکائو
1. برای تهیه کیک قهوه ابتدا آرد را با بکینگ پودر در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و مقدار خیلی کمی هم نمک اضافه می کنیم و آن را دو تا سه بار الک می کنیم تا سبک شود. سپس به مواد داخل ظرف مقدار شکر گفته شده را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند.
2. در این مرحله قهوه را دم می کنیم و به همراه کاکائو ، روغن و کره مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و منتظر می مانیم تا محلول به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن از روی حرارت بر می داریم و آرد را به صورت کم کم و آرام به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
3. سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و هم می زنیم تا یکنواخت شوند. بعد از اینکه تخم مرغ ها کف کردند آن ها را به همراه اسانس وانیل به ظرف حاوی خمیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. همچنین در صورت تمایل در این مرحله مقداری مغز گردوی خرد شده را به خمیر اضافه کنید.
4. حالا کف قالبی را که برای کیک قهوه در نظر گرفته ایم کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده می گذاریم و به مدت 40 دقیقه صبر می کنیم تا کیک قهوه به خوبی بپزد و پف کند. (مدت زمانی که برای گرم شدن فر نیاز است 15 دقیقه می باشد)
5. بعد از اینکه کیک پخت آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. پس از خنک شدن ، رویه کیک یک لایه گاناش شکلاتی می ریزیم و با قاشق آن را صاف می کنیم و در صورت تمایل یکبار دیگر این کار را تکرار کنید و با گاناش شکلاتی فرم گرفته رویه کیک را تزیین می کنیم. (طرز تهیه گاناش شکلاتی) سپس کیک قهوه را به مدت 2 ساعت دیگر داخل یخچال قرار می دهیم تا برای سرو آماده شود. امیدواریم که از خوردن این کیک قهوه کاکائویی خوشمزه لذت ببرید.



RE: انواع کیک - farzaneamiri - 2018-11-17

طرز تهیه کیک اسفنجی
[تصویر:  cake-esfanji.jpg]دستور پخت کیک اسفنجی با پف زیاد
کیک اسفنجی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد و این کیک پایه ای برای اکثر کیک های حرفه ای و تزیین شده همانند کیک تولد است. خیلی از بانوان همیشه از من می پرسند که چکار کنیم که کیک اسفنجی مون پف دار شود و عالی پف کند؟ همان طور که میدانید در کیک اسفنجی از خاصیت کف کنندگی زرده و سفیده تخم مرغ استفاده می شود و باید این مراحل را به صورت دقیق طبق آموزشی که آماده کرده ایم انجام دهید تا کیک اسفنجی شما خوب پف کند.
جالب است بدانید علت اینکه اسم این کیک را اسفنجی گذاشته اند به این دلیل است که وقتی کیک اسفنجی را می بریم همانند اسفنج دریای بافت این کیک نیز پر از حباب های هوا می باشد. در این آموزش شیرینی پزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید کیک اسفنجی خوشمزه و پف دار درست کنید.
[th]مواد لازم کیک اسفنجی[/th]
تخم مرغ4 عدد
شکر100 گرم
آرد قنادی100 گرم
آب جوش یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
وانیل مایع   نصف قاشق چایخوری (وانیل پودری یک چهارم قاشق چایخوری)
پودر تارتار  یک چهارم قاشق چایخوری (یا به همین میزان آبلیمو استفاده کنید)
مراحل تهیه کیک اسفنجی
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم و بلافاصله تا سرد هستند زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. دقت کنید کاسه محتوای سفیده تخم مرغ کامل تمیز باشد و ذره ای از زرده وارد سفیده نشود در غیر اینصورت سفید تخم مرغ خوب پف نمی کند بعد از جدا کردن زرده و سفیده روی ظرف هاشون سلفون بکشید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم و بعد حتما سه بار الک کنید. اگر شکرتون دانه درشت باشد باید حتما کمی آسیاب کنید تا حدی که کمی دانه ریز شود مراقب باشد نباید پودر شود. حالا به ظرف سفیده که به دمای محیط رسیده پودر تارتار اضافه کنید و یکی دو دقیقه با دور متوسط هم بزنید تا کف کند و بعد همزن را روی سرعت بیشتر بگذارید و دوباره بزنید تا جایی که وقتی کاسه را بر می گردانید سفیده نریزد.
سپس حدود نصف میزان شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه می کنیم و دوباره با دور تند همزن می زنیم تا سفیده کاملا سفت شده و به صورت قله تیز دربیاید. بعد زرده ها را به همراه وانیل و بقیه شکر در یک کاسه جداگانه می ریزیم و یک دقیقه با دور کند همزن می زنیم و بعد از یک دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم و در این بین یک چهارم پیمانه آب جوش را کم کم می ریزیم و به صورت مرتب هم می زنیم اینقدر هم می زنیم که کاملا کشدار و غلیظ و حجم آن چند برابر شود.
در مرحله آخر به نوبت آرد و سفیده را به کاسه زرده اضافه می کنیم و فولد می کنیم (آموزش فولد کردن) و در قالبی که برای کیک آماده کردیم می ریزیم. حالا قالب را در طبقه اول فر که از یک ربع قبل روشن کردید و گرم شده قرار می دهیم و درجه فر را روی 175 سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 50 دقیقه صبر می کنیم تا کیک بپزد. بعد از مدت زمان گفته شده در فر را باز می کنیم و با یک چنگال داخل کیک می زنیم اگه مواد به چنگال نچسبیده باشد کیک حاضر است در غیر اینصورت کیک خام است و باید ده دقیقه دیگر داخل فر بماند.



RE: انواع کیک - engineerman - 2021-02-17

(2014-03-09، 11:52 )sadaf' نوشته است: كيک ماسـت
مـواد لازم
تخم‌مرغ: پنج تا شش عدد
آرد سفيد: 300 گرم
ماست شـيرين غليظ: 250 گرم
شكر: 250 گرم
كره: 200 گرم
بيكينگ‌پودر: سه قاشق چايخوري
وانيل: يك قاشق چايخوري
گردوي خرد شده: 100 گرم
طرز تهیه
فر را با دماي 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌كنيم.
كره به دماي محيط رسيده را با شكر مخلوط كرده و خوب هم مي‌زنيم سپس وانيل را به آنها اضافه كرده و تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي داخل آنها شكسته و بعد از شكستن هر تخم‌مرغ، خوب مواد را هم مي‌زنيم. در اين مرحله ماست را اضافه كرده و پس از آن، آرد را كه از قبل الك كرده‌ايم به همراه بيكينگ‌پودر به مواد اضافه مي‌كنيم و مواد را هم مي‌زنيم سپس گردو را اضافه مي‌كنيم و كل مواد را در قالب ريخته و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي‌دهيم. بعد از سرد شدن، كيك را از قالب بيرون آورده و روي آن پودر قند مي‌پاشيم و با پودر پسته روي آن را تزيين مي‌كنيم.

نکته
شما مي‌توانيد به جاي گردو از سيب استفاده كنيد كه بسيار خوشمزه هم مي‌شود.


 
تجهیزات کیک پزی هم نیاز داره