انجمن بانیان بهبودی
انواع خوراکهای دریایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327)
+--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328)
+---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355)
+---- موضوع: انواع خوراکهای دریایی (/showthread.php?tid=6089)



انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23

رولت ماهی 
[تصویر:  60fdb6fb2cdc81119a194ca4865ea6ac.jpg]


● ( مواد لازم )
ماهی یک کیلو گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ عدد
خیار شور ۲ عدد
کاری ۳ گرم
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
● ( طرز تهیه )
۱ - نخست ماهی را پاک کرده و آماده چرخ کردن می کنیم . سپس آن را با پیاز رنده شده چرخ و مخلوط نموده نمک و فلفل و کاری را به آن اضافه و به مدت دو دقیقه آن را ورز می دهیم. هویج و تخم مرغ را آب پز کرده و به صورت طولی به چهار قسمت تقسیم می کنیم. خمیره تهیه شده را در سطح صاف که چرب نموده ایم قرار داده و به ضخامت یک سانتی متر و به ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر پهن می کنیم.
۲ - تخم مرغ و هویج را یک در میان به صورت ردیفی روی خمیر صاف شده می چینیم و سیر خرد شده را روی آنها ریخته و به آرامی خمیر را لوله می کنیم تا به صورت کالباس در آید. سپس آنها را در داخل ظرفی نسوز گذاشته و به فِـر انتقال می دهیم تا در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزد. وقتی رنگ آن طلایی شد در داخل دیسی قرار داده و پس از خنک شدن به صورت رولت می بریم. این غذا آماده است.



RE: انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23

خوراک میگو 
1/2 فنجان سس مایونز
1 1/2 قاشق چای خوری خردل
1/2 قاشق چای خوری پودر سیریا عصاره سیر
1/4 قاشق چای خوری فلفل لیمو
1/2 فنجان خرد شده میگو پخته شده
1/3 فنجان پنیر خرد شده دودی
1/3 فنجان بادام ، تست شده

تهیه
4ماده اول را در کاسه ای مخلوط کنید. میگو و پنیر را نیز اضافه کنید.مخلوط را در سینی مخصوص فر گذاشته و به مدت 15تا20 دقیقه در فر با درجه 375 قرار دهید. روی آن را بادام ریخته و سرو کنید.
 


RE: انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23

دستور پخت خوراک میگو و گوجه‌فرنگی 
مواد لازم:
پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
زنجبیل تازه رنده‌شده= یک قاشق چایخوری
سیر تازه له‌شده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری
فلفل دلمه‌ای سبز =یک عدد
آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
میگو= ۳۵۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم
.
طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، رب گوجه‌فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو کنید.




RE: انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23

مجبوس هامور 
[تصویر:  u6b84gizc9eir9ui0ueu.jpg]


مواد لازم براي 2 تا 3 نفر:
ماهي هامور=4 قطعه
برنج=1 پيمانه
آب=1 و 2/1 پيمانه
پياز=1 عدد بزرگ
روغن=به مقدار لازم
سير=4 حبه
گشنيز تازه خرد شده=1 ليوان
ترخون=كمي
گوجه فرنگي خرد شده=1 عدد
فلفل سبز تند=2 عدد
ادويه گرام ماسالا=1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پياز را به همراه سير خرد كرده در روغن سرخ كنيد.
2. گوجه فرنگي خرد شده را به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد.
3. گشنيز و ترخون خرد شده را به همراه فلفل سبز به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد.
4. قطعات ماهي را به مواد اضافه كرده سپس به آن ادويه اضافه كرده و بگذاريد به همراه مواد كمي سرخ شود.
5. برنج را به مواد اضافه كرده روي آن آب بريزيد.
6. بگذاريد برنج به مدت 1 ساعت روي حرارت ملايم دم بكشد.
نكته: مي توانيد ماهي را قبل از اضافه كردن در روغن سرخ كنيد.