انواع خوراکهای دریایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327) +--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328) +---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355) +---- موضوع: انواع خوراکهای دریایی (/showthread.php?tid=6089) |
انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23 رولت ماهی
● ( مواد لازم ) ماهی یک کیلو گرم پیاز ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد هویج ۲ عدد سیر ۲ عدد خیار شور ۲ عدد کاری ۳ گرم نمک به مقدار کافی فلفل به مقدار کافی ● ( طرز تهیه ) ۱ - نخست ماهی را پاک کرده و آماده چرخ کردن می کنیم . سپس آن را با پیاز رنده شده چرخ و مخلوط نموده نمک و فلفل و کاری را به آن اضافه و به مدت دو دقیقه آن را ورز می دهیم. هویج و تخم مرغ را آب پز کرده و به صورت طولی به چهار قسمت تقسیم می کنیم. خمیره تهیه شده را در سطح صاف که چرب نموده ایم قرار داده و به ضخامت یک سانتی متر و به ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر پهن می کنیم. ۲ - تخم مرغ و هویج را یک در میان به صورت ردیفی روی خمیر صاف شده می چینیم و سیر خرد شده را روی آنها ریخته و به آرامی خمیر را لوله می کنیم تا به صورت کالباس در آید. سپس آنها را در داخل ظرفی نسوز گذاشته و به فِـر انتقال می دهیم تا در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزد. وقتی رنگ آن طلایی شد در داخل دیسی قرار داده و پس از خنک شدن به صورت رولت می بریم. این غذا آماده است. RE: انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23 خوراک میگو
1/2 فنجان سس مایونز
1 1/2 قاشق چای خوری خردل 1/2 قاشق چای خوری پودر سیریا عصاره سیر 1/4 قاشق چای خوری فلفل لیمو 1/2 فنجان خرد شده میگو پخته شده 1/3 فنجان پنیر خرد شده دودی 1/3 فنجان بادام ، تست شده تهیه 4ماده اول را در کاسه ای مخلوط کنید. میگو و پنیر را نیز اضافه کنید.مخلوط را در سینی مخصوص فر گذاشته و به مدت 15تا20 دقیقه در فر با درجه 375 قرار دهید. روی آن را بادام ریخته و سرو کنید. RE: انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23 دستور پخت خوراک میگو و گوجهفرنگی مواد لازم:
پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد زنجبیل تازه رندهشده= یک قاشق چایخوری سیر تازه لهشده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری فلفل دلمهای سبز =یک عدد آبلیمو =دو قاشق غذاخوری میگو= ۳۵۰ گرم رب گوجهفرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم . طرز تهیه: پیاز و فلفل دلمهای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجهفرنگی خرد شده، رب گوجهفرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو کنید. RE: انواع خوراکهای دریایی - MOZHGAN - 2014-08-23 مجبوس هامور مواد لازم براي 2 تا 3 نفر: ماهي هامور=4 قطعه برنج=1 پيمانه آب=1 و 2/1 پيمانه پياز=1 عدد بزرگ روغن=به مقدار لازم سير=4 حبه گشنيز تازه خرد شده=1 ليوان ترخون=كمي گوجه فرنگي خرد شده=1 عدد فلفل سبز تند=2 عدد ادويه گرام ماسالا=1 قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم طرز تهيه: 1. پياز را به همراه سير خرد كرده در روغن سرخ كنيد. 2. گوجه فرنگي خرد شده را به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد. 3. گشنيز و ترخون خرد شده را به همراه فلفل سبز به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد. 4. قطعات ماهي را به مواد اضافه كرده سپس به آن ادويه اضافه كرده و بگذاريد به همراه مواد كمي سرخ شود. 5. برنج را به مواد اضافه كرده روي آن آب بريزيد. 6. بگذاريد برنج به مدت 1 ساعت روي حرارت ملايم دم بكشد. نكته: مي توانيد ماهي را قبل از اضافه كردن در روغن سرخ كنيد. |