بخند. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: پیامهای بهبودی_NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=89) +--- موضوع: بخند. (/showthread.php?tid=6148) |
بخند. - sepahrad - 2014-09-02 خنده هنگامی که استرس و نگرانی را تجربه می کنیم بعضی مواقع مشکل است که چیزی را پیدا کنیم تا به آنبخندیم - اما در حقیقت خنده داروی بسیار خوبی برای -کاهش استرس است .وقتی می خندیم - اعصاب در مغز جریان الکتریسته ایناگهانی تولید می کنند که باعث تحریک تولید آندورفین می شود .همانطور که می دانیم ـ آندرورفینها ـ هورمونهایی هستند که ـمی توانند ما را آرام و راحت کرده -احساس خوبی به ما بدهند . وحتی درد را کاهش دهند .و کمک به غلبه بر احساس دستپاچگینگرانی و افسردگی کنند.بایدبدانید چه چیزی باعث خنده شما می شود وبعد برنامه ای بریزید تا بتوانید بخندید .۱- کتاب طنز مورد علاقه خود را بخرید .۲- شبکه خنده آور تلویزیون را تماشا کنید .۳- بازیهای سرگرم کننده بکنید .۴- وقتی را با دوستی که شوخ طبع است بگذرانید .
RE: بخند. - sepahrad - 2014-09-08 ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﻭ ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﻮﺩﻥ . ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﺮﻩ ﮐﻨﺴﺮﺕ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ، ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺟﯿﻨﮓ ﺟﻮﻧﮓ ﺍﯾﺮﺍﻧﻴﻪ : ﭼﯽ ﮔﻔﺖ؟؟ ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ : ﮔﻔﺖ ﻫﻮﺍ ﺧﻮﺑﻪ ... ﻋﺸﻖ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ .. ﺩﯾﺪﻥ ﯾﺎﺭﻡ ﺁﺭﺯﻭﺳﺖ ... ﺩﻟﻢ ﻳﺎﺭﻣﻮ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ
ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ : ﭼﻪ ﺟﺎﻟﺐ! ﺗﻮ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻭ ﮐﻠﻤﻪ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﺯﺩ !! ؟ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﮕﺬﺭﻩ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ، ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﺮﻩ ﮐﻨﺴﺮﺕ ایرانی .. خواننده ﻣﯿﮕﻪ : ﻫﺎﻫﺎﻫﺎﻫﺎﻫﺎﻫﺎﯾﯿﯽﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﯿﯿﯿﯽ ﻫﯿﯿﯿﯿﯽ ﻫﻮﻫﺎﻫﺎﻫﺎﻫﺎ ﻫﺎﻻﯼ ﻫﻮﺍ ﻫﺎﻫﺎﻫﺎﻫﺎﻩ ﻩﯽ ﻫﻪ ﻫﻪ ﻫﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﻫﯽ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼﯾﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯽ ﺩﻝ ... ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ : ﭼﯽ ﮔﻔﺖ؟ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ : ﻫﻨﻮﺯ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﮕﻔﺘﻪ RE: بخند. - Arghavan - 2014-09-08 ژاپني يه با عصبانيت به زنش ميگه : هين ساتوتيو كيشو .وووچين شي .... زنش ميگه : كو مي سي ژانكو تو نوا.... شوهره جواب ميده : شاااااا نكو ينسوووووو... زنش ميگه : نامونووووووو .... شوهر داد ميزنه و ميگه : شيجو نهووووووووو ... " جالبه برام ، همچين با دقت ميخوني كه انگار معلومه چي ميگن !!!!! RE: بخند. - sepahrad - 2014-09-24 اغلب کسانی که در زندگی خویش ، احساس آرامش میکنند : لبخند را مشق خود میکنند ...
امید را هر روز دعا میکنند ... عشق را تدریس میکنند ... و محبت را فراموش نمیکنند ... RE: بخند. - sepahrad - 2014-09-29 پسره تو تاکسی نشسته بود یه شکلات درآورد و خورد بعدش یکی دیگه درآورد و... مردی که کنارش نشسته بود گفت: شکلات واسه دندونات خوب نیست. پسره گفت: پدربزرگم 135 سال عمر کرد. مرد: چون شکلات میخورد انقدر عمر کرد؟ پسر: نه چون سرش تو کار خودش بود.
RE: بخند. - sepahrad - 2014-09-30 ﻃﻮﺭﯼ ﺑﺨﻨﺪ ... ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﺷﮑﺴﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﭙﺬﯾﺮﺩ ، ﻃﻮﺭﯼ ﻋﺸﻖ ﺑﻮﺭﺯ ... ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺗﻨﻔﺮ ﺭﺍﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺮﻭﺩ ... ﻭ ﻃﻮﺭﯼ ﺧﻮﺏ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ...
ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﻣﺮﮒ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺷﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺳﯿﺮ ﻧﺸﻮﺩ ... !
ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﺬﺭﺩ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺭﻫﮕﺬﺭﯾﻢ ﭘﺲ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻃﻠﻮﻉ ﻭ ﻏﺮﻭﺏ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﮐﻦ ...... ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﺭﻭﺯ ﻫﺎ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﻪ ﺷﺐ ﻣﯽ ﺭﺳﻨﺪ. ﺗﻮ ﺷﺐ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺭﻭﺯﺕ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﺎﺵ ... RE: بخند. - sepahrad - 2014-10-02 زن : یادته وقتی اومدی خواستگاریم ، بهت گفتم واسه چی میخوای با من ازدواج کنی ، چی گفتی ؟ مرد : آره ، یادمه گفتم میخوام یکیو خوشبخت کنم !زن : پس چرا نکردی ؟ مرد :خوشبخت کردم دیگه. !!! زن : کیو ؟!
مرد : همون بدبختی رو که ممکن بود به جای من
با تو ازدواج کنه !!! RE: بخند. - sepahrad - 2014-10-04 مورد داشتیم دختره رفته امتحان رانندگی ازش سوال کردن گاز کجاست
گفته کنار یخچال!!!!
looooooooooooooooool
.میگن سرهنگ آموزشگاه خودشو تحویل گروهک داعش داده RE: بخند. - sepahrad - 2014-10-06 مامانم زنگ زده آتش نشانی که آقا توی انباری خونه ی ما یه مار هست . من تعجب کردم . هیچی اون بدبختا اومدن همه چیو زیرو رو کردن وسایلو انداختن بیرون آخر سر هیچی پیدا نکردن و رفتن ...
بهش میگم مامان مطمئنی مار دیدی؟
میگه : نه مامان جون میخواستم انباری رو خالی کنم دست تنها بودم حوصله هم نداشتم RE: بخند. - sepahrad - 2014-10-13 از یارو پرسیدندحاصل رادیکال 2رابه توان6ببریم و با 100جمع کنیم نتیجه چندمیشود؟طرف لبخندی زدو چشمهایش را آرام بست وجان به جان آفرین تسلیم کرد یارو نمازمیخوندیكی ازكنارش ردمیشه ميگه آفرين!طرف نمازش وقطع میكنه و میگه روزه هم میگرم!.
|