انجمن بانیان بهبودی
انواع سالاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن آموزش و اطلاعات عمومی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=327)
+--- انجمن: آموزشی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=328)
+---- انجمن: آشپزی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=355)
+---- موضوع: انواع سالاد (/showthread.php?tid=6442)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5


انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

آموزش آشپزی-درست کردن سالاد نودل چینی
ممکن است به دلخواه خود از دیگر سبزیجات نیز برای سالاد استفاده نمایید و یا آنرا با سوس سویا مصرف کنید.

مواد مورد نیاز برای سالاد نودل چینی:
مرغ آبپز خرد شده     یک لیوان
جعفری خرد شده       یک لیوان
هویج رنده شده     یک لیوان
پیاز خرد شده    ۲ قاشق غذاخوری
مایونز     ۱/۴ لیوان 
 خامه      ۱/۴ لیوان
 نودل (رشته چینی)     یک بسته 

توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.

طرز تهیه سالاد نودل چینی
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.

در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.

برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود

 


RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد بلغور

مواد لازم(برای 4 نفر):

بلغور ۲۰۰ گرم
پیاز(ریزخردشده) ۱عدد کوچک
سیر (خردشده)۲ حبه
ربّ گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
نمک،فلفل و روغن زیتون به میزان دلخواه
پیازچه وجعفری (خردشده) ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

بلغور هارو در۳۰۰میلی آب و یا آب مرغ روی حرارت ملایم میپزیم. رب گوجه فرنگی را داخل روغن سرخ می‌کنیم و با بلغور‌ها که پخته شده ولی هنوز کمی آب دارد،قاطی‌ می‌کنیم گاز رو خاموش می‌کنیم و میگذاریم بلغور‌ها سرد شوندو سپس بلغورهارا با تمامی‌ سبزیجات خرد شده قاطی‌ می‌کنیم در انتها چند قاشق آب لیموی تازه و روغن زیتون و یا هر روغن مایع دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید .این سالاد رو میتونید تند کنید بسیار خوشمزه می‌شه و می‌تونه مکمل خوبی‌در کنارگریل باشه.



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد مرغ 
این سالاد از کاهو، مرغ آبپز شده، پیاز قرمز حلقه‌حلقه شده، گوجه‌فرنگی، پنیر لیقوان و کمی برگ‌های تازه شاهی و ریحان تشکیل شده است. برای تهیه این سالاد برای یک نفر، کافی است 60 گرم سینه مرغ را با 3 لیوان از سبزی‌هایی که گفته شد مخلوط و با کمی ماست طعم‌دار شده با پودر کنگر و سیر مزه‌دار و میل کنید. با خوردن این سالاد حدود 200 کیلوکالری دریافت خواهیدکرد.
 



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد انار 
مواد لازم(برای 6 تا 8نفر):
 انار دون شده
 3 پیمانه
 کلم قرمز
 1 پیمانه
کلم بروکلی
یک دوم پیمانه
گل کلم
یک دوم پیمانه
مغز گردو
یک دوم پیمانه
گلپر
1 قاشق غذاخوری
مغز کرفس
یک دوم پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه سالاد انار :
گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.بعد کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید.سپس گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد را ریخته و در صورت تمایل برای سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد اضافه نموده و سرو کنید.

نکته: برخی برای تهیه سالاد انار از کلم قرمز و سفید و دانه های ذرت استفاده می کنند. همچنین برای سس سالاد می توان از آب انار,مایونز و سرکه(یا آبلیمو)استفاده نمود. استفاده از سایر سبزیجات مانند هویج هم به ذائقه افراد بستگی دارد.



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد ماکاروني 

مواد لازم: 

فیله مرغ و یا کالباس: نیم کیلو 

ماکارونی: نیم کیلو 

هویچ متوسط: 3 تا 4 عدد 

کاهوی سالاد : 1 عدد 

کنسرو ذرت و یا ذرت بخارپز شده: 1 عدد 250 گرمی 

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری 

سس مایونز و نمک و فلفل: به مقدار کافی 


طرز تهیه 
ماکارونی ها را می پزیم و پس از پختن داخل آبکش می ریزیم سپس هویچ ها را پاک کرده و رنده می کنیم. کاهوی سالاد را به قطعات کوچک بریده و همه را داخل ظرف بزرگی ریخته و ذرت ها را داخل آبکش می ریزیم تا بعد از گرفته شدن آبش آن را نیز مخلوط بقیه مواد می کنیم. فیله مرغ را آب پز کرده (البته نمک و ادویه دلخواه خودتان را فراموش نکنید که به آن اضافه کنید) و پس از پخته شدن فیله مرغ آن را به قطعات کوچک می بریم و با مواد مخلوط می کنیم. البته شما بجای فیله مرغ می توانید از کالباس هم استفاده کنید. 

به مقدار 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به سالاد اضافه کرده و به مقدار دلخواه به آن سس مایونز و فلفل سیاه و نمک می زنیم. برای این سالاد از انواع سس های دیگر هم می توانید استفاده کنید .



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد لوبيا 

مواد لازم:
  • بادمجان 300 گرم
    بلال 2 عدد
  • کدو 2 عدد متوسط
    فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
    روغن زیتون یک سوم پیمانه
    لوبیا سفید 600 گرم
    سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
 بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید. بلال‌ها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید. کدو و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید. لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند. ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آن‌ها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند. پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آن‌ها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آن‌ها بریزید و کمی هم بزنید. غذا آماده است.
این سالاد برای مبتلایان به دیابت خوب است.



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد قارچ 
مواد لازم :
قارچ400 گرم
كنسرو نخودفرنگي يك قوطي
گوجه‌فرنگي يك عدد
ذرت 100 گرم
پيازچه 20 عدد
خيار يك عدد
جعفري خردشده پنج قاشق غذاخوري
ليموترش يك عدد
كرفس يك ساقه
روغن زيتون، نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه :

ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط مي‌كنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجه‌فرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين مي‌كنيم.

میزان کالری برای یک نفر92



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد ذرت با ميگو 
مواد لازم:
 كنسرو ذرت يك قوطي
 میگو پخته خرد شده يك فنجان
خيار شور۲ عدد
نخود فرنگي نصف فنجان
 هويج آب پز 3 عدد
كرفس خرد شده يك فنجان
 گوجه فرنگي خرد شده يك فنجان
 آب ليمو 3 قاشق سوپخوري
 روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سس مخصوص گوشت نصف فنجان
نمك و فلفل به مقدار لازم
 طرز تهيه:
خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم. مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم .
 مواد لازم براي تهيه سس گوشت :
 آب گوشت 2 فنجان آرد يك قاشق سوپخوري كره يا روغن مايع 50 گرم آب ليمو 2 قاشق سوپخوري شويد خشك يك قاشق مرباخوري خردل 2 قاشق سوپخوري شكر يك قاشق مرباخوري نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه سس گوشت : آرد و كره يا روغن مايع را كمي تفت مي دهيم. آب گوشت گرم شده را به تدريج به آرد اضافه مي كنيم و مرتب سس را هم مي زنيم تا صاف و يكنواخت شود. آب ليمو ، شكر ، خردل ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم. شويد را به سس آماده شده اضافه مي كنيم. از اين سس مي توان براي سرو انواع گوشت هاي گرم و سرد استفاده نمود.



RE: انواع سالاد - sadaf - 2014-12-15

طرز تهيه سالاد روسي 

مواد لازم
2قاشق روغن زیتون 
1 پیمانه 3 تا 4 قاشق غذا خوری
2لیوان سیب زمینی پخته و خرد شده
1 لیوان نخود سبز پخته
یک دوم لیوان لبو یا هویج پخته و خرد شده
1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی
کالباس خرد شده یا تن ماهی
یک دوم لیوان سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)
یک دوم لیوان خیارشور
سرکه یک دوم شیشه سس280 گرمی
سس مایونز به مقدار کافی
نمک و فلفل
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.
نکات تغذیه ای
این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.
این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.



RE: انواع سالاد - sadaf - 2015-01-02

سالاد روسي

مواد لازم
2قاشق روغن زیتون 
1 پیمانه 3 تا 4 قاشق غذا خوری
2لیوان سیب زمینی پخته و خرد شده
1 لیوان نخود سبز پخته
یک دوم لیوان لبو یا هویج پخته و خرد شده
1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی
کالباس خرد شده یا تن ماهی
یک دوم لیوان سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)
یک دوم لیوان خیارشور
سرکه یک دوم شیشه سس280 گرمی
سس مایونز به مقدار کافی
نمک و فلفل
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.
نکات تغذیه ای
این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.
این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.