انجمن بانیان بهبودی
انرژی مثبت با كلمات مثبت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir)
+-- انجمن: انجمن هم وابستگان گمنام CODA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: نشریات و مطالب مربوط به وابستگان (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=321)
+--- موضوع: انرژی مثبت با كلمات مثبت (/showthread.php?tid=6495)

انرژی مثبت با كلمات مثبت - Atlas - 2014-12-25

[font][font]حضرت محمد(ص) مي فرمايند : "فرزندان خود را به نام هاي نيك خطاب كنيد"[/font][/font]

[font]آن چه مي گوييم در حقيقت فكري است كه بيان مي شود. كلمه ها
 و انديشه ها داراي امواجي نيرومند هستند كه به زندگي و امورمان شكل مي دهند.[/font]

[font]من و تو، ما و شما به طور حتم مي توانيم
با استفاده از كلمه ها و اصطلاح هاي مثبت در سطي وسيع انرژي مثبت را بين همه پخش كنيم.[/font]

[font]امروزه ثابت شده كه كلمات منفي نيروي منفي به سمت شخص مي فرستند و او را به سمت منفي و بيماري سوق مي دهند! به طور مثال وقتي به ما مي گويند خسته نباشي
دراصل خستگي را به يادمان مي آورند و ناخودآگاه احساس خستگي مي كنيم (با خودتان امتحان كنيد) اما اگر به جاي آن از يك عبارت مثبت استفاده شود نه تنها نيروي ازدست رفته، ترميم و خستگي جسم را از بين مي برد بلكه نيروي مثبت و سازنده اي را به افراد هديه مي دهيم.[/font]

[font]براي مثال:[/font]
[font]به جاي خسته نباشيد؛ بگوييم : خدا قوت[/font]

[font]به جاي دستت درد نكنه ؛ بگوييم : ممنون از محبتت، سلامت باشي[/font]

[font]به جاي دروغ نگو؛ بگوييم : راست مي گي؟ راستي؟[/font]

[font]به جاي لعنت بر پدر كسي كه اينجا آشغال بريزد ؛ بگوييم: رحمت بر پدر كسي كه اينجا آشغال نمي ريزد[/font]

[font]به جاي خدا بد نده؛ بگوييم : خدا سلامتي بده[/font]

[font]به جاي فقير هستم؛‌ بگوييم : ثروت كمي دارم[/font]

[font]به جاي بد نيستم؛ بگوييم : خوب هستم[/font]

[font]به جاي فراموش نكني؛ بگوييم : يادت باشه[/font]

[font]به جاي داد نزن؛ ‌بگوييم : آرام باش[/font]

[font]به جاي من مريض و غمگين نيستم؛‌ بگوييم : من سالم و با نشاط هستم[/font]

[font]به جاي جانم به لبم رسيد؛ بگوييم : چندان هم راحت نبود[/font]

[font]به جاي پدرم درآمد؛ بگوييم : خيلي راحت نبود[/font]

[font]به جاي ببخشيد مزاحمتون شدم؛ بگوييم : از اين كه وقت خود را در اختيار من گذاشتيد متشكرم[/font]

[font]به جاي گرفتارم؛ بگوييم : ‌در فرصت مناسب با شما خواهم بود[/font]

[font]به جاي قابل نداره؛ بگوييم : هديه براي شما[/font]

[font]به جاي شكست خورده؛ بگوييم : با تجربه[/font]

[font]به جاي مگه مشكل داري ؛ بگوييم : مگه مسئله اي داري؟[/font]

[font]به جاي بدرد من نمي خورد؛ بگوييم : مناسب من نيست[/font]

[font]به جاي مشكل دارم؛ بگوييم : مسئله دارم[/font]

[font]وقتي بعد از مدتي همديگر را مي‌بينيم، به جاي توجه كردن به نقاط ضعف همديگر و نام بردن از آن ها [/font]

[font]مثل:[/font]

[font][font]چقدر چاق شدي؟"، "چقدر لاغر شدي؟"، "چقدر خسته به نظر مي‌آيي؟" ، "چرا موهات را اين قدر كوتاه كردي؟"، "چرا ريشت را بلند كردي؟" ، "چرا گرفته اي ؟"، "چرا رنگت پريده؟"، "چرا تلفن نكردي؟"، "چرا حال مرا نپرسيدي؟" و ... بهتر است بگوييم : "سلام به روي ماهت"، "چقدر خوشحال شدم تو را ديدم" ، و ... عبارات ديگري كه نه تنها بيانگر نقاط ضعف طرف مقابل ما نيست[/font][/font]

[font]بلكه[/font]
[font][font]نوعي اعتماد به نفس را به مخاطبمان القاء مي كند. البته اگر اصراري نداشته باشيم كه حتماً درباره ي همديگر اظهار نظر كنيم، وگرنه مي‌شود كه درباره ي موضوعات مشترك، البته در محوريت مثبت با هم صحبت كنيم[/font][/font]