![]() |
انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن داستان نویسی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=249) +--- انجمن: عرفان (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=250) +--- موضوع: انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند (/showthread.php?tid=6832) |
انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند - Atlas - 2015-04-17 انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند
دنیا و اخرت تو در گروه لحظه لحظه ای کیفیت اندیشه های توست . کیفیت زندگی یک انسان توسط کیفیت لحظه لحظه ای اندیشه او ساخته می شود . انسان است و اندیشه هایش . هر اندیشه انسان نتی است که در جهان هستی نواخته می شود و کائنات به اذن خداوند موظف شده اند تا با این نت همنوا شوند و آنها هم در همان دستگاه بنوازند که شما با نوع اندیشه خود نواخته اید ( مثبت یا منفی ) تا در نهایت یک سمنونی را خلق کنند به نام سمنونی زندگی شما . بنابراین کیفیت زندگی شما به کیفیت اندیشه های شما بستگی دارد . RE: انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند - Atlas - 2015-04-17 کته اساسی زندگی این است که رگه های گنج معدن طلای زندگی ما را باورهای ما کشف
می کنند و اندیشه های تلاش اخرین ما آنها را استخراج می کنند . توانمندی یک انسان را باور های او تعیین می کنند . قانون زندگی قانون باورهاست . باورها تعیین کننده کیفیت اندیشه هاست و اندیشه عامل اولیه اقدامها عامل اصلی دستاوردهاست انسان همان است که باور دارد . بهترین راه برنامه ریزی و کنترل ضمیر ناخودآگاه توجه به لحظه لحظه انسان مثبت به خود اوست . کیفیت زندگی شما را نوع سوالاتی تعیین می کند که از خود می پرسید . فاصله بین چرا و چگونه فاصله جهنم تا بهشت خداست . تروتمندترین و موفق ترین انسانها کسانی هستند که بیشتر و بهتر از بقیه توانسته اند در ذهن خود خیال پروری مثبت بکنند . تخیل و تفکر آرزو و امید + ایمان به موفقیت + اقدام = رسیدن به هدف موفقیت خواسته اشتیاق سوزان RE: انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند - Atlas - 2015-04-17 من انسان موفق و شادابی هستم
خدای رحمان مرا بسیار دوست دارد و در همه امور به من کمک می کند . من هر روز سالم تر و زیباتر می شوم . در دنیای من همه چیز به گونه ای دیگر است . برای من از آسمان همیشه خیر می بارد . هر آنچه را که از جانب خدای رحمان به من برسد خیر مطلق است . مال و ثروت هر روز به سمت من جذب می شود . من در دنیایی از معنویت و عشق الهی زندگی می کنم . RE: انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند - Atlas - 2015-04-17 خدا پیشاپیش من حرکت می کند
.من انسان ثروتمند و توانمندی هستم . ثروت ، سلامت ، معنویت و آرامش سرمایه های زندگی من است . من انسان خوشبختی هستم . من شاهکار خلقت خداوند هستم . هر روز خداوند دری از درهای رحمت خودش را برایم می گشاید . من همیشه شاد و خندان هستم . در هرمکانی که باشم در جستجوی زیبائیها هستم زندگی ام سراسر به سوی عالی تر شدن است . RE: انسانها آنچه را که بیندیشند خلق می کنند - Atlas - 2015-04-17 همه مسائل کتاب زندگی من حل شدنی هستند .
من به توانایی خود در رسیدن به اهدافم ایمان دارم . من جاذب ثروت و مغناطیس موفقیت و خوشبختی هستم . هر روز بیشتر از قبل شاهد رحمت الهی به سوی خود هستم . - قدرت تمرکز و قدرت سئوال دو بال قدرتمندی هستند که شما را به روحیه عالی و شاد می رسانند و شما توان پرواز می دهند تا در آسمان زندگی خود آرام سفر کنید و به زیباترین قلل موفقیت دست پیدا کنید . |