امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سپاس
خدایا!!سپاس مهربانا سپاس پروردگارا سپاس سپاس برای امنیتم چون امروز در امن و امانم سپاس برای شادیم چون امروز شادم و با بودنت لبخند روی لبانم جاریست سپاس برای تو که بهترینی مهربانا تو کریمی تو رحیمی تو غفاری تو ستار العیوبی تو را دوست دارم با هر نام و نشانی که بر زبانم جاری شود تو را دوست دارم چه ابتدا و چه انتها باشم من تو را دوست دارم عاشقانه دوستت دارم هر چند دستانم سرد است ولی ایمان دارم با بودنت تمام وجودم مانند اتشفشان گرم و گداخته خواهد شد میدانم با بودنت دیگر تنها نیستم

مرا دریاب یا رب
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
پاسخ
اس ام اس زیبای راز و نیاز با خدا

خدایا دلم به سان قبله نماست ؛ وقتی عقربه اش به سمت “تــــو” می ایستد ، آرام می شود …
.
.
خدا ، فراموش شده ای که همیشه روبروی ماست …
پاسخ
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
خدایا به خاطر همه داشته ها و نداشته هایم ازت سپاسگذاری میکنم.
پاسخ
خدایـــــــــــــم را دوست دارم . . .
همان خدایی که: دغدغه ای برای از دست دادنش ندارم
همان خدایی که مرا در آغوش گرفته و از مسیر گل و لای عبور می دهد.
خدایم را عاشقانه دوست دارم و می پرستم
نه ترسی دارم برای نابودی اش و نه غمگینم در نبود
حضورش او همیشه به من لبخند می زند
و مرا عاشقانه دوست دارد.
آی مردم بشنوید: که من تنها خدا برایم کافی است . . .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم 
پاسخ
::قدر دان نعمات خود باشید . هر تجربه هر  رابطه و هر درآمد اندکی که کسب می کنید همه همه هدایایی هستند که به آن شکل بخصوص خودشان را آشکار ساخته اند .  بایدنسبت به هدایایی که مانند سیلی پر خروش به سمت شما سرازیر می شوند آگاهی داشته باشید و از تک تک آنها قدر دانی کنید. با شکر مو هبت جریان آن را پایدار کنید. 
[img]images/smilies/heart.gif[/img]هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر[img]images/smilies/heart.gif[/img]
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان