موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
آیا می خواهید به کمال برسید؟
در این صورت هر روز را طوری سپری کنید که گویی آخرعمرتان است.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 1,453
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
432
18 اردیبهشت
امروز در برنامه با افرادی رفاقت میکنم که نه تنها مرا عصبانی نمیکنند، بلکه مرا درک کرده و به من توجه دارند. هرچند در همین گروه با گفته و عقاید بعضی از آنها موافق نیستم. برخلاف دوستان قدیمی که تردید و عدم اعتماد و بدگمانی و مسائل مادی و سوءاستفاده دربارهی هم، در بین ما حکمفرمایی میکرد. این دوستان با درک و توجه، همدلی و همزبانی که از خصوصیات اصلی روابط ما میباشد، رفتار میکنند. امروز به دیگران حق صحبت کردن و آزادی عقاید و نوع و شیوهی زندگی خودشان را به آنها میدهم. میدانم که رفتار ناخوشایند من نسبت به برخی از افراد، نشأت گرفته از شیوه و تفکر و افکار بیمارگونهی من در گذشته بوده است. آنچه برایم اهمیت دارد اینکه بیماری من چشم دیدن دیگران، خصوصاً افراد موفق در عرصه اقتصادی و اجتماعی و خصوصی را ندارد، اگر چنانچه به اصول خودیاری وصل نباشم، مطمئناً خودم را با دیگران مقایسه کرده و به خود و دیگران صدمه خواهم زد، غبطه و حسادت از نوع احساسات منفی و همیشه فعال در من بود و هست، با این رویه به جای پذیرش، دوباره شمشیر و زره را به دست گرفته و خودم را در تنهایی خفه خواهم کرد.
همه حق زندگی دارند!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
18 اردیبهشت از کتاب اندیشه امروز a day at a time
برنامه به ما ميآموزد كه ما قادر به سرزنش كردن ديگران بدون آنكه خود از عوارضآن مصون باشيم، نيستيم. رهايي از فشارهاي عاطفي ناشي از خشم و عصبانيت حتيدر مواردي كه قابل توجيه و منطقي هستند مستلزم انتقال اين احساسات ناخوشايندبه طرف مقابل ميباشد كه در اكثر موارد اين نقل و انتقال براي ما احساس درد و اندوهرا جايگزين خشم و نفرت مينمايد. زندگي گذشته من روشنترين دليل براي اثباتاين امر ميباشد. با بكارگيري رهنمودهاي برنامه آموختهام كه چگونه نسبت بهرهايي از احساسات منفي خود اقدام كنم بدون آنكه در صدد انتقال آنها به شخصديگري باشم.آيا من در هنگاميكه از شدت خشم فرياد ميكشم قادر به شنيدن صداي خداوندهستم؟ زمانيكه خشم بر من مسلط ميشود، آيا من قادرم كه بجاي دادن نسبتهاي بدبه ديگران و زير سؤال بردن ماهيت وجودي افراد، دليل خشم و عصبانيت خود راتنها در عملكرد اشتباه آنها جستجو كنم؟آيا خشم من با حمله به نقاط ضعف، نواقص اخلاقي و معايب افراد كاهش مييابد؟آيا من ميتوانم با توسل به خداوند بهترين و مناسبترين راه رويارويي با شرايط رابيابم؟
«بهترين و مناسبترين راه را براي روبرو شدن با خشم را پيدا كن»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست