موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
2013-10-14، 12:00
(آخرین ویرایش: 2014-01-05، 08:47 ، توسط mehdiast.)
اقرار کردن با پذیرش چه فرقی دارد؟
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
اقرار فقط گفتن است اما پذیرفتن قبول از ته قلب است مثلا اگر میگویم عاجزم این اقرار است اما اگر مث یک عاجز عمل کنم یعنی جلسه بیایم و راهنما داشته باشم و خدمت و مشارکت کنم این پذیرفتن است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
265
اقرار بیان کردن گفت وگو کردن مشارکت کردن اعتراف کردن صادقانه و آماده شدن برای پذیرش است ما در قدم اول اقرار کردیم که در برابر اعتیادمان عاجز هستیم .اقرار از زبان ونگاه کردن به زندگی گذشته ما بود .لمس کردن حس کردن آرامش پیدا کردن از پذیرش می آید که کلید رهایی از جنگ تشویش وترس پذیرش است وهنگامی که اقرار می کنیم یعنی زمینه را هموار می کنیم تا بذ ری برروی آن بپاشیم وآن بذر پذیرش است که محصول آن آرامش است وبرای روبه رو شدن با احساسات عواطف مشکلات و اشکالات ترسها خودخواهی خود محوریها را اقرار کنیم .برای آزاد شدن تسلیم شدن ورسیدن به آرامش آن را می پذیریم پذیرش شهامت می خواهد با مشکلات و شرایط وافراد، پذیرش من را به صلح وآرامش درونی می آورد .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
موضوعها: 513
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
12
اقرار به صورت زبانیست و پذیرفتن به صورت قلبی است
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
اقرار کردن یعنی اعتراف زبانی به چیزی
اما پذیرش یعنی قبول کردن قلبی ودرونی
[img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
الهی بینایی ده که در چاه نیفتیم...