امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13) آیا به نظر شمـا امکان قطع وابستگی براي‌تان وجود دارد؟ چگـونه؟
13) آیا به نظر شمـا امکان قطع وابستگی براي‌تان وجود دارد؟ چگـونه؟
پاسخ
نه امکان قطع کامل نیست بلکه قادر میشوم با اصول برنامه وابستگی را به همبستگی و هموابستگی را تبدیل به دلبستگی کنم و در نهایت با سپردن امور به دست خداوند و پذیرش شرایط و اشخاص به سمت عشق هدایت شوم. برای رسیدن به عشق واقعی باید از جاده ی وابستگی و هموابستگی عبور کنم تا به عشق برسم. عشق ابتدا از خودم شروع میشود و من با دوستی با خود و بخشیدن خودم به عشق خواهم رسید. پس از خودم که باشناخت و اصول برنامه است. موجودی دوست داشتنی را در قلبم احساس خواهم کرد که دیگر با ادعاهایم نخواهد بود. خدا شناسی با خودشناسی است تا خودم را نشناختم خدایی که فقط اسمش را میبردم را داشتم. اما وقتی خودم را شناختم متوجه شدم بنده ای خطاکار و بیمار هستم و موجودی به من کمک کرده است . بمرور با کارکرد قدمها خداوند داخل امورات و احساسات و عواطفم شد.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  12)آيا امكان ترك رفتارها و عادت‌هاي ناسالم براي شما وجود دارد؟ چگونه؟ mehdiast 2 1,886 2013-12-20، 09:59
آخرین ارسال: NASIB
  17) آیا عجز به عادت‌های ناسالم شما را براي نجات آماده كرده است؟ mehdiast 1 1,215 2013-12-20، 07:52
آخرین ارسال: شاپور الف
  14) در حال حاضر به چه عادت‌هاي ناسالمي، وابستگی پيدا كردهايد كه هنوز هم برايتان مشكل mehdiast 1 1,280 2013-12-20، 07:30
  8) آیا عادت و وابستگی به والدین برای شما مفید بوده است؟ اگر بوده، تا چند وقت چنين بود mehdiast 1 1,197 2013-12-20، 07:01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: